beatakeshi wrote:Ali kakav dizajn plakata - nju ejdž idiotluk.
Patriote srpske
- Post n°951
Re: Patriote srpske
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°952
Dragoš Kalajić ispred slike Ante Pavelića, srednja Bosna 1993. pic.twitter.com/PiX7GgvQCL
— Milan Radanović (@MilanRadanovi1) February 6, 2024
- Post n°953
Био човек на преговорима са братским хво?
Има она зајебанција бошњака са хво: помагајте браћо Срби када је тзв. АБиХ подјарила хво и хв по Босни.
Сећам се прича још код Коридора 92, када су се из РСК чудили свему, тек ће им 1995 бити све јасно.
Има она зајебанција бошњака са хво: помагајте браћо Срби када је тзв. АБиХ подјарила хво и хв по Босни.
Сећам се прича још код Коридора 92, када су се из РСК чудили свему, тек ће им 1995 бити све јасно.
- Post n°954
Улични ходач wrote:Био човек на преговорима са братским хво?
I nije mu bilo gadno da pozira ispod te slike.
- Post n°955
Ниси баш схватио мој упис. Али ти опраштам и схватам те.
Мада на целокупној слици једино Дрогош изгледа као "аријевац". Првонаведени бојовници су ми сумњиви.
А можда није видео слику, завучена је.
Мада на целокупној слици једино Дрогош изгледа као "аријевац". Првонаведени бојовници су ми сумњиви.
- Post n°956
Улични ходач wrote:Ниси баш схватио мој упис. Али ти опраштам и схватам те.
Ima li sumnjivih?
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°957
^
Sve je moguće kod tebe, osim da je bio govnarčina, kako i jeste.
Sve je moguće kod tebe, osim da je bio govnarčina, kako i jeste.
- Post n°958
Црно-бела слика фикрете, имаш ли у боји? Овај крајње ми се чини "исправан".
Теби?
Теби?
- Post n°959
Улични ходач wrote:Црно-бела слика фикрете, имаш ли у боји? Овај крајње ми се чини "исправан".
Теби?
A onaj što sjedi na vrh stola?
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°960
Нисам стручњак али ми вуче на степско-туријске народе нпр. аваре. Али нисам стручњак.
Нешто овако,
Видиш како ја стављам слике у боји.
Нешто овако,
Видиш како ја стављам слике у боји.
- Post n°961
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°963
Ја сам давно рекао, ако има понуду за министра треба да узме. Ја мислим да нема и да је то надувана прича од стране Ђиласа.
- Post n°964
Alo, intervju.
Šestosedamnaest mu gromova!
Šestosedamnaest mu gromova!
- Post n°965
Na kraju ce ostati da visi kao Sutanovac ili Milance
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°966
Sad mora da se dokazuje...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°967
Spremna i na žrtvu:
Predsednica Zavetnika Milica Đurđević Stamenkovski ocenila je danas da identitet te stranke definiše odbrana nacionalnih interesa, makar to značilo i određenu saradnju sa vlastima na lokalnom ili višem nivou.
Predsednica Zavetnika Milica Đurđević Stamenkovski ocenila je danas da identitet te stranke definiše odbrana nacionalnih interesa, makar to značilo i određenu saradnju sa vlastima na lokalnom ili višem nivou.
- Post n°968
Teshkoe.
_____
- Post n°969
Немања Шаровић@NemanjaSarovic
Ова несрећа је почела на слике да ставља хештег #министарка!
Једино сироти Бошко још увек седи на клупи за резервне играче и нада се позиву да се и он укључи у одбрану државе!
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°970
Ministarka da budem.
_____
- Post n°972
Ко ли је сад господин Никарагуа...
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°973
Колико таштине. Милица из нас извлачи само најбоље и најлошије. Али ми није јасно зашто толико љутње и боли? Па она је пре избора рекла да може и са снс, тако је било, зато сте је нападали. Није она никога преварила.
Дајте другови,
Дајте другови,
- Post n°974
Imas li nekakv link iz kampanje gde pominje mogucnost ulaska u Vucicevu vladu?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°975
Milica Đurđević Stamenkovski dolazi na mesto Darije Kisić? Zavetnici sami otkrivaju kakav dogovor imaju sa SNS
Izvor: TV Nova
Srpska stranka Zavetnici već svoju predsednicu Milicu Đurđević Stamenkovski predstavlja kao ministarku i to, po svemu sudeći, zaduženu za brigu o porodici i demografiju. Na Fejsbuk stranici ove stranke, u linku intervjua koji je Đurđević Stamenkovski dala za "Alo" stoje tagovi - Vlada, Republika Srbija, ministarstvo, ministarka, porodica... Tako je vrlo moguće da se već zna ko će doći na mesto Darije Kisić.
Predsednica Zavenika ovo je praktično potvrdila i u samom intervjuu.
Na pitanje da li ulazi u novu Vladu, Đurđević Stamenkovski kaže:
„Ulazak u vlast u određenim opštinama je rezultat iskrene i direktne želje stranke Zavetnici da utiče na stabilizaciju prilika i rešavanje lokalne problematike. Naši lokalni odbori imaju opoziciono iskustvo, znaju gde leže problemi i razlozi nezadovoljstva, i kao takvi mogu pomoći u rešavanju svega što se tiče logističkih potreba, opštinske administracije, komunalija, saobraćaja i lokalne privrede. Centrala se trudi da stvori šansu i raduje nas što su opštinski odbori odlučili da šansu iskoriste kroz konkretan rad, a ne samo kroz kritiku. A da li će to biti deo šireg procesa na državnog nivou, videćemo u narednom periodu. Ne žurimo, ne jurimo, tu smo za Srbiju uvek i na svakom mestu“:
Sledeće pitanje je bilo u kom resoru bi mogla da da svoj maksimum, na šta ona odgovara:
„Moj rad i angažman i pre i tokom parlamentarnog statusa bili su usmereni na odbranu nacionalnog identiteta i teritorijalnog integriteta. Posvećenost i podrška porodicama, rešavanje problema u prosveti, rešavanje demografskih izazova, kao i borba za prava Srba u regionu, u RS, Crnoj Gori i šire oduvek su bili u fokusu naše i moje politike lično“.