Fico gledaj obavezno
Patriote srpske
- Post n°676
Re: Patriote srpske
Kolko je prso mucenik, broji sekunde, ko je gde koliko gostovao od pronato i proruskih tv analiticara uz ono cuveno "sta nam rade"
Fico gledaj obavezno
Fico gledaj obavezno
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°677
Ajde narihtao je mikrofon Inače sve lijepo nabraja statistiku, gostovanja, dobri naš doktor
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°678
Naravno, @djordjenspm u svom stilu, uvodni deo, kratko i jasno! pic.twitter.com/8hm5EOXkhf
— Dejo (@samodejo01) June 28, 2023
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°679
disident wrote:Kolko je prso mucenik, broji sekunde, ko je gde koliko gostovao od pronato i proruskih tv analiticara uz ono cuveno "sta nam rade"
Fico gledaj obavezno
Zajebase ga kao u kafani - na racunu pise 20 minuta a u stvarnosti 15:26
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°680
No, pitanje je zaista kuda nas vodi ovaj put razbijanja svih tabua i isticanja seksualnosti kao primarne odlike identiteta savremenih ljudi? Hoće li se ljudi sručiti u varvarstvo beskonačne orgije, u kojoj se svi resursi i sve energije usmeravaju ka neograničenom upražnjavanju različitih oblika seksa i seksualnih odnosa?
https://standard.rs/2023/07/13/civilizacija-opsednuta-seksualnoscu/
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°682
Летећи Полип wrote:No, pitanje je zaista kuda nas vodi ovaj put razbijanja svih tabua i isticanja seksualnosti kao primarne odlike identiteta savremenih ljudi? Hoće li se ljudi sručiti u varvarstvo beskonačne orgije, u kojoj se svi resursi i sve energije usmeravaju ka neograničenom upražnjavanju različitih oblika seksa i seksualnih odnosa?
https://standard.rs/2023/07/13/civilizacija-opsednuta-seksualnoscu/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°683
Sad i zvanično: Zuper je ovladao okultnim moćima:
[size=30]
[size=30]
[/size]sjajno rečeno... pic.twitter.com/jg2shE9GZJ
— Virtuelni Clyde dzedaj (@Max_Positivus) July 14, 2023
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°685
ljuta opozicija probila medijsku blokadu i ušla u dnevnik
— Radomir Martin (@radomir_martin) July 14, 2023
(bar 2-3 minuta o novoj pesmi beogradskog sindikata "teci reko" u kojoj ustaše kolju srbe) pic.twitter.com/hi9O0kAjVF
_____
- Post n°686
Imaju i neku taze pesmu* o DB-u, skoro pa autobiografska. Ta je vec ozbiljnije stivo, i oni se polako saltuju za neki post-vucicevski period, izgleda.
* - ukoliko se rep-mumlanje smatra pesmom, za sta bi inace trebalo davati 10+ godina robije i "hood" tretman
* - ukoliko se rep-mumlanje smatra pesmom, za sta bi inace trebalo davati 10+ godina robije i "hood" tretman
- Post n°687
Filipenko wrote:Imaju i neku taze pesmu* o DB-u, skoro pa autobiografska. Ta je vec ozbiljnije stivo, i oni se polako saltuju za neki post-vucicevski period, izgleda.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°688
Ne ta, to je srpsko tradicionalno pisanje po Jasenovcu i tamosnjim zrtvama.
- Post n°689
Da, evo i BIAške:
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Guest
- Post n°690
ova pesma je za one koji se zapravo lože na taj način života. nikakva opozicija to nije već su to mali musavci iz kraja koji gledaju odrasle mangupe i pričaju bajke o njima.
prethodnu ne bih komentarisao, ne znam šta legalno da napišem.
prethodnu ne bih komentarisao, ne znam šta legalno da napišem.
- Post n°691
Rowley Birkin QC wrote:ova pesma je za one koji se zapravo lože na taj način života.
Pa takvi su svi njihovi hitovi. Divljina, Poroci Beograda, Svedok saradnik, Alalvera... Ironične pesme bez ironijskog odmaka.
_____
~~~~~
- Post n°693
_____
~~~~~
- Post n°694
Meni su ti stariji hitovi izgledali malo drugacije, kao kritika i satira, ali u svetlu ovoga sam krenuo i njih da reevaluiram.
Inace, glede ovog za Jasenovac - oni direktno prate Vucicevu propagandu.
Kakvi jadnici, osobe bez sposobnosti misljenja. Ne mogu da zamislim misaoni proces koji dovede do onakve pesme (Teci Savo).
_____
- Guest
- Post n°695
ja sam krenuo da ih reevaluiram...pa ima tome bogami, 15, 16, 18 godina - kada mi je jedan lik koji se stravično loži na statusne simbole i u osnovi nema ni pameti ni morala ali voli auta i motore i ludilo krenuo da objašnjava Sindikat ovim rečima otprilike: "brt Sindikat govori o nekim stvarima o kojima se slabo govori, klinci su poludeli svi hoće poršee do dvadesete, ne znaš ko je murija a ko diler (dobro ovo je tačno)", a u očima mu pogled dvanaestogodišnjaka koji je prvi put video sise.
BS imaju taj talenat da istovremeno budu i zabrinuti građani i gangsta, u zavisnosti ko sluša. a glavnina tog recepta je sposobnost da oslušnu javnost i da onda hrabro pevaju ono o čemu ostalićute takođe govore bez ikakvih posledica.
BS imaju taj talenat da istovremeno budu i zabrinuti građani i gangsta, u zavisnosti ko sluša. a glavnina tog recepta je sposobnost da oslušnu javnost i da onda hrabro pevaju ono o čemu ostali
- Post n°696
Probao sam da odslušam do kraja ove 2 što se okačili i alalvera, alalvera... ko to može.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Guest
- Post n°697
Alalvera mi je bila zanimljiva kada se pojavila, mislio sam da tu ima neke pobune, ali nije me to predugo držalo.
- Post n°698
Meni je super kada cigani repuju, to mi zvuci autenticno kada manjinska subkultura koristi taj muzicki pravac. Ovo kada dobrostojeca beogradska deca repuju, to je ko Slim Shady pa jedno 3x vise fejk.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°699
Meni svaki rep zvuci za streljanje.
- Post n°700
bez moralizatorstva te krimi dzimi pesme su im najbolje
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started