Patriote srpske
- Post n°351
Re: Patriote srpske
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°352
Говориће та вода, али у другој просторији, на други микрофон.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°353
http://91.222.7.144/politicki-zivot/dragoslav-bokan-ili-prosveceni-patriotizam-u-sluzbi-rezima.html
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°354
Posle Kurtovih Srba dobili smo i Pećinske Srbe
- Post n°355
Državljanin Rusije najavio tužbu protiv Miše Vacića zbog napada
Državljanin Rusije koji je želeo da prekreči natpis „smrt Ukrajini“ ispod murala Vagner grupi u Beogradu, podneće krivičnu prijavu protiv vođe ekstremne desničarske organizacije Srpska desnica Miše Vacića zbog napada, saopštilo je Rusko demokratsko društvo.
Kako je u saopštenju navedeno, ruskog državljanina koji je želeo da prekreči natpis „Smrt Ukrajini“ ispod murala Vagner grupi u Beogradu, presrela je grupa huligana, a predvodio ih je Vacić koji mu je pretio i udarao ga.
Krivična prijava protiv Vacića zbog napada, zlostavljanja i pretnji biće podneta Trećem osnovnom javnom tužilaštvu, navedeno je u saopštenju.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°356
Vaskrsli Nasi?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°360
ficfiric wrote:Vaskrsli Nasi?
Evo im ga art direktor
- Post n°361
Zlatko Buco Horvat
_____
- Post n°362
https://www.google.com/amp/s/www.kurir.rs/amp/4108294/pripadnik-narodnih-patrola-spakovao-karabin-u-auto-i-krenuo-na-skup-ispred-predsednistva
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°364
Stigla murija pred predsednistvo
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°365
Informer trazi hapsenje DPZ-a
ŠTA ČEKA TUŽILAŠTVO?! Haos ispred Predsedništva, upućene pretnje i POZIV NA UBISTVO predsednika Vučića! (VIDEO)
Na protestu lažnih patriota ispred Predsedništva upravo su upućene pretnje i poziv na ubistvo predsednika Srbije Aleksandra Vučića!
Ukoliko se izbori za prava Srba i opstanak naroda na Kosovu i Metohiji i sačuva svetinje, onda ga treba ubiti – to je zaključak sumanutih desnicara, krvoloka koji žele da po Beogradu prolivaju srpsku krv!
Naime, Dejan Zlatanović, vlasnik portala Srbin.info održao je govor pred okupljenima i u jednom trenutku izgovorio: "Ko potpiše, njega ubiše", što je nedvosmislena pretnja.
Postavlja se pitanje šta čeka Tužilaštvo i zašto ne reaguje?!
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°366
https://n1info.rs/vesti/desnicari-srusili-ogradu-pored-predsednistva-dosli-do-ulaza-u-zgradu/
Oskar za reziju.
Oskar za reziju.
_____
- Post n°367
Kako se DPZ prosuo po zemlji kad je isao preko te ograde. Dok je ustajao rekao je "aj, za Srbiju"
Btw, odose ka policijskoj stanici zato sto je uhapsen jedan lik sa zenom. Taman saterase zgradu predsednistva u cosak, kad eto malera
Btw, odose ka policijskoj stanici zato sto je uhapsen jedan lik sa zenom. Taman saterase zgradu predsednistva u cosak, kad eto malera
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°368
Uvek isto.
_____
- Post n°369
OČEKUJE SE OBRAĆANJE PREDSEDNIKA VUČIĆA! Raskrinkava opasne planove ekstremista!
U toku je sastanak šefa države sa saradnicima na kome će biti odlučeno kada će se predsednik obratiti naciji.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uskoro će odgovoriti na sve pretnje i raskrinkati opasne planove ekstremista koji su danas u centru Beograda otvoreno pretili ubistvom!
Kako Informer saznaje u Predsedništvu, u toku je sastanak šefa države sa saradnicima na kome će biti odlučeno kada će se predsednik obratiti naciji.
- Predsednik ne želi da doliva ulje na vatru i da pridaje nepotrebnu pažnju ekstremistima, ali ovo što je danas izrečeno, kao i činjenica da je uhapšen pripadnik jedne grupacije naoružan snajperom koji je priznao da je imao plan da izazove oružane sukobe, traži hitnu reakciju svih u državi - kaže izvor Informera iz Predsedništva.
Prema njegovim rečima, Vučić će se građanima obratiti ili kasno večeras ili ujutro.
Na protestu takozvanih patriota večeras u centru Beograda otvoreno su pretili ubistvom i predsedniku Vučiću i svim njegovim istomišljenicima.
Podsetimo, pripadnik neformalne ultradesničarske grupe "Narodne patrole" i zamenik Damnjana Kneževića Dejan Bobaček, uhapšen je nakon što je kod njega pronađen jedan karabin sa optikom i pet komada antipancirne municije. On je u policiji priznao da je bio spreman na sve kako bi svoj plan sproveo do kraja.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°370
_____
- Post n°371
_____
- Post n°372
Sad razmisljaju gde dalje da idu. Damjan i Mirovic su odmakli, DPZ je usporio da razmisli pa je posle nekog vremena poceo da mrmlja "znam gde cemo, znam gde cemo". Sada pokusava da stigne Damjana i Mirovica da im kaze gde ce
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°373
"Eto, skupština... brlog u kom se prasci valjaju... kako bi... neko rekao..."
_____
- Post n°374
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2023&mm=02&dd=15&nav_category=11&nav_id=2289793
_____
- Post n°375
Dogovorili su se da ce ici opet do predsednistva zato sto je tamo dosao Vucic (eh da su znali pa da nisu odlazili) ali prvo da naprave pauzu 20 minuta pred skupstinom ali avaj - izgleda da je tu pauzu iskoristila murija pa ih mozda nece pustiti do prodsednistva
_____
★
Uprava napolje!