Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Kosovo*

boomer crook

Kosovo* - Page 22 Empty Re: Kosovo*

Post by boomer crook Sat Dec 10, 2022 11:23 pm

pa da ali to ne znaci da krimosi povezani sa vrhom ove vlasti nisu roknuli ivanovica. mislim to je moja poenta u ovom slucaju.

velike sile imaju svoj interes, kosovo ima svoj interes a srbi imaju vucica i njegov interes,

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sat Dec 10, 2022 11:29 pm

To naravno stoji.
    kondo

Post by kondo Sat Dec 10, 2022 11:30 pm

boomer crook wrote:ne znam kako je moguce resiti kosovo bez medjusobnog priznanja.

sto je OI tice samo zamislite da nije mrtav kako bi se izgledala situacija da postoji jos neki politicki autoritet za srbe na kosovu u ovoj situaciji

isto ovako, ne tripuj se

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sat Dec 10, 2022 11:31 pm

Mene je strah najvise toga sto se Kurtijev i ruski interes trenutno poklapaju.
    boomer crook

Post by boomer crook Sat Dec 10, 2022 11:36 pm

kondo wrote:
    boomer crook wrote:ne znam kako je moguce resiti kosovo bez medjusobnog priznanja.

sto je OI tice samo zamislite da nije mrtav kako bi se izgledala situacija da postoji jos neki politicki autoritet za srbe na kosovu u ovoj situaciji

isto ovako, ne tripuj se

ma bio bi im problem. kao sto seselj salje poruke RT da ce proci kao OI.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Daï Djakman Faré

Post by Daï Djakman Faré Sun Dec 11, 2022 12:42 am

boomer crook wrote:nije suzivot bio generator nasilja vec policija srbije. nasilje nije bilo spontano (odnosno spontano medjuetnicko naslje je sporadicno i zapravo je moglo da se sanira) i uvek je na ovaj ili onaj nacin podstrekivano od drzave.
    to sve naravno da stoji kada pricamo o albanicma 1990-ih. no ja sam mislio da pricamo o srbima danas.

naravno da se danas niko ne boji da ce da ih rosu zatoci i muci u tamnici u pristini kao srpska policija 1990-ih. okej, mozda postoje i neki koji se boje bas toga ali to je uglavnom strah od revansizma komsije, hivemind albanaca i ponavljanja neceg poput marta 2004 - odn. strah od stohastickog nasilja. na tom planu su sanse za bilo sta defitivino manje jer danas imas ukupno 2 opstine i 2 mesne zajednice na celoj teritoriji KOS gde odnos izmedju 2 zajednice nije 98%-2% u korist neke i gde postoji ikakav suzivot dveju zajednica.

_____
    i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sun Dec 11, 2022 5:35 pm

Filipenko

Post by Filipenko Sun Dec 11, 2022 6:36 pm

Intelektualac, nema sta.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sun Dec 11, 2022 10:39 pm

https://rs.n1info.com/vesti/ambasade-sad-u-beogradu-i-pristini-smesta-ukloniti-barikade-sa-puteva/
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sun Dec 11, 2022 10:40 pm

Ko ga je nagovorio da policajcj izadju iz kosovske policije svetski ga je zajebao. To je totalno idiotska odluka bila.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sun Dec 11, 2022 10:41 pm

Mislim da je moguce da u toku noci kos.policija ili kfor uklone barikade.
    disident

Post by disident Sun Dec 11, 2022 10:43 pm

Mór Thököly wrote:Mislim da je moguce da u toku noci kos.policija ili kfor uklone barikade.
    Prvi put posle x godina ovo vise nije predstava

_____
    Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
    Jedini proleter Burundija
    Pristalica krvne osvete
    Del Cap

Post by Del Cap Sun Dec 11, 2022 10:55 pm

Mór Thököly wrote:

https://rs.n1info.com/vesti/ambasade-sad-u-beogradu-i-pristini-smesta-ukloniti-barikade-sa-puteva/

- U poslednjem Saopštenju ministara inostranih poslova zemalja G7 (14. maja 2022.), u rešavanju svakog problema ili krize u svetu (Libija, Sirija, Jemen, Somalija, itd.) oni su tražili striktno sprovođenje odgovarajućih Rezolucija Saveta bezbednosti UN (UNSCR). Sada, iznenađujuće, MIP Nemačke eksplicitno poručuje da Rezoluciju SBUN 1244 – koja predviđa da Srbija ima pravo da traži povratak određenog broja svojih bezbednosnih snaga na Kosovo* – treba ignorisati, jer je to „neprihvatljivo“. Što se tiče međunarodnog prava i stabilnosti, na osnovu kojih kriterijuma odlučujete koja Rezolucija SB UN se mora poštovati, a koja se mora zanemariti – na primer, u slučaju Libije, Rezolucija 2571 se mora poštovati, ali u slučaju Srbije, Rezolucija 1244 mora da se ignoriše? Zapanjujući nivo apsurda - ističe Ana Brnabić.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sun Dec 11, 2022 10:57 pm

Sada, iznenađujuće

Srpska spoljna politika u dve reči.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    ficfiric

Post by ficfiric Sun Dec 11, 2022 11:03 pm

Dvostruki standardi Kosovo* - Page 22 3402243210

_____

Uprava napolje!

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sun Dec 11, 2022 11:07 pm

disident wrote:
    Mór Thököly wrote:Mislim da je moguce da u toku noci kos.policija ili kfor uklone barikade.
    Prvi put posle x godina ovo vise nije predstava

Pa nije zato sto su se "stekle okolnosti". Ali, gle cuda, to nije "promena odnosa snaga u svetu koja je vec pocela". Plus, vlasti u Pristini su uvek bile nepoznata u jednacini. Secate se da sam ovde pisao kad god bi se povela prica o tome da je ova vlast (kod nas) sve "zatvorila" -i moze mirno da spava, da sam uvek pisao: da, ali - kosovski Albanci. Kad ono ispade da ih je najvise ispalio, ne Kurti, nego Putin.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sun Dec 11, 2022 11:10 pm

Del Cap wrote:
    Mór Thököly wrote:[size=33] [/size]

[size=33]https://rs.n1info.com/vesti/ambasade-sad-u-beogradu-i-pristini-smesta-ukloniti-barikade-sa-puteva/[/size]

- U poslednjem Saopštenju ministara inostranih poslova zemalja G7 (14. maja 2022.), u rešavanju svakog problema ili krize u svetu (Libija, Sirija, Jemen, Somalija, itd.) oni su tražili striktno sprovođenje odgovarajućih Rezolucija Saveta bezbednosti UN (UNSCR). Sada, iznenađujuće, MIP Nemačke eksplicitno poručuje da Rezoluciju SBUN 1244 – koja predviđa da Srbija ima pravo da traži povratak određenog broja svojih bezbednosnih snaga na Kosovo* – treba ignorisati, jer je to „neprihvatljivo“. Što se tiče međunarodnog prava i stabilnosti, na osnovu kojih kriterijuma odlučujete koja Rezolucija SB UN se mora poštovati, a koja se mora zanemariti – na primer, u slučaju Libije, Rezolucija 2571 se mora poštovati, ali u slučaju Srbije, Rezolucija 1244 mora da se ignoriše? Zapanjujući nivo apsurda - ističe Ana Brnabić.

Meni se cini da ona oupste nije procitala tu rezoluciju.
    kondo

Post by kondo Sun Dec 11, 2022 11:14 pm

nije ni potrebno to je izjava za domacu upotrebu.

inace ukratko ovo je njegova situacija

Kosovo* - Page 22 Corner

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sun Dec 11, 2022 11:16 pm

Ali budimo iskreni, posle izjava Tadica i Marinike, nije to samo njegova situacija. Kompletna kolektivna srpska politicka pamet minimum od Djindjica, a realno od 87 pa naovamo ownuje ovo sranje.
    boomer crook

Post by boomer crook Sun Dec 11, 2022 11:22 pm

kurti srbin radi na rusenju vucica

_____
    ficfiric

Post by ficfiric Sun Dec 11, 2022 11:52 pm

Informer wrote:Grenel: Kurti odmah da oslobodi uhapšenog Srbina, ako to ne učini SAD da prekinu svaku pomoć

Nekadašnji izaslanik predsednika Amerike Ričard Grenel izjavio je da kosovski premijer Aljbin Kurti treba hitno da oslobodi uhapšenog Srbina Dejana Pantića, prenosi kosovoonline

Grenel je na Tviteru poručio da uz to treba istovremeno otvoriti sve prelaza i ukloniti barikade.

"A ako Kurti to ne učini odmah, onda SAD moraju da prekinu svaku pomoć. Ne treba da podržavamo nekoga ko stvara teror. Pozivam Evropljane da promene pravce svoje strategije Kosovo-Srbija. Oni NE pomažu balkanskoj krizi – oni je pogoršavaju svojim jednostranim i neredovnim intervencijama. I osloboditi Hašima Tačija odmah iz Haga", poručio je Grenel.

_____

Uprava napolje!

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sun Dec 11, 2022 11:54 pm

Our Dick
    kondo

Post by kondo Sun Dec 11, 2022 11:54 pm

grenel na braniku srbstva

_____
    #FreeFacu

Erős Pista

Post by Erős Pista Sun Dec 11, 2022 11:55 pm

Mislim da je super za tzv našu stvar u Vašingtonu, ako nas Tramparin čovek od poverenja što glasnije brani. Money well spent.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Erős Pista

Post by Erős Pista Sun Dec 11, 2022 11:56 pm

Mór Thököly wrote:Our Dick

Kosovo* - Page 22 3579118792 Kosovo* - Page 22 3579118792 Kosovo* - Page 22 3579118792

_____

Post by Sponsored content

Similar topics

-

Current date/time is Fri Nov 15, 2024 5:44 am