Нису држали таоце у манастиру?Улични ходач wrote:Какав тероризам? Оно у Бањској може бити нелегално коришћење наоружања и неки други члан кривичног закона Србије али тероризам никако.
opozicija
- Guest
- Post n°701
Re: opozicija
- Post n°702
То су неки нови подаци, слободно подели сазнања.
- Guest
- Post n°703
Лол. Какво си ти дупе од човека, то је страшно. Што бре излазиш такав у јавност?
- Post n°704
Ја лепо питам где за податак пошто нисам видео да је то било ко тврдио, чак ни Курти.
- Guest
- Post n°705
А шта мислиш да су у тој причи били калуђери и цивили који су се затекли у манастиру? Присутни грађани? Публика? Како се то зове када до зуба наоружана група улети у какву јавну зграду, нпр. банку, па се забаракадира унутра?
- Post n°706
Колико знам Радоичић је фино, култуно возилом нато снага отишао. А нисам чуо да су узимали цивиле при извлачењу они што нису имали среће да их нато воза. То са таоцима није ни Курти тврдио, ти си први.
- Post n°707
Sto su onda razvalili kapiju i uleteli u manastir oduzimajuci ljudima telefone i nedozvoljavajuci im da napuste manastir?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°708
А и ти си ту.
Додуше ти си тврдио да је Бањска место где се налази оружје које се користило. Па ми није касно зашто би онда узимали таоце тамо где им је оружје.
Али као што рекох то чак ни Курти не тврди.
Додуше ти си тврдио да је Бањска место где се налази оружје које се користило. Па ми није касно зашто би онда узимали таоце тамо где им је оружје.
Али као што рекох то чак ни Курти не тврди.
- Post n°709
brt, odgovaras kao Vucic Zaklini. Ne znam sta nije jasno a sta jeste, znam da su razvalili kapiju, upali u manastir i od popova i gradjana oduzeli telefone, zabranivsi im da izadju
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°710
Ти знаш, па како су се људи јављали из манастира?
Људи су склонили у манастир када су улетели.
Али ми није јасно где нестаде оружје у Бањској за који си тврдио да постоји. Можда су зато дошли? Мада по твојој причи сада су свештеници жртве отмичара а не сарадници. Можда су сакрили да нико не зна. Верујем да то знаш.
Али оно сигурно знамо да је Радоичић уз помоћ нато изашао.
Људи су склонили у манастир када су улетели.
Али ми није јасно где нестаде оружје у Бањској за који си тврдио да постоји. Можда су зато дошли? Мада по твојој причи сада су свештеници жртве отмичара а не сарадници. Можда су сакрили да нико не зна. Верујем да то знаш.
Али оно сигурно знамо да је Радоичић уз помоћ нато изашао.
- Guest
- Post n°711
Ма не мо’ш ти са Зупом. Шта сад таоци - кад НАТО, бато! Зупи увек ради грталица.
Дупе, бре!
Дупе, бре!
- Post n°712
Uzbudio si se, Hodacu, smanji price o Kosovu, ima i drugih tema, oljusti koju jabuku
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°713
Ето, ја тама хтео од тебе тако паметног да чујем. Мада видим да имаш озбиљне податке и никада не лажеш и не ботујеш.
Наравно да има и других озбиљних тема. Типа зашто су СНС камиказе из пропазапдне опозиције подржале уставне промене прошле године а сада се жале на правосуђе?
Наравно да има и других озбиљних тема. Типа зашто су СНС камиказе из пропазапдне опозиције подржале уставне промене прошле године а сада се жале на правосуђе?
- Post n°714
Jbg, ja hteo da kacim nesto sto bi ti se mozda svidelo ali jbg, bice prilike, da ti ne kvarim kosovisanje
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°715
- Post n°716
Улични ходач wrote:Ето, ја тама хтео од тебе тако паметног да чујем. Мада видим да имаш озбиљне податке и никада не лажеш и не ботујеш.
Улични ходач wrote:Наравно да има и других озбиљних тема. Типа зашто су СНС камиказе из пропазапдне опозиције подржале уставне промене прошле године а сада се жале на правосуђе?
https://nedavimobeograd.rs/ne-davimo-beograd-poziva-gradane-da-glasaju-protiv-promena-ustava/
https://nedavimobeograd.rs/zasto-je-vazno-da-glasamo-protiv-promena-ustava-na-referendumu/
https://nedavimobeograd.rs/rezim-hoce-srbiji-da-podvali-tektonske-ustavne-promene-bez-rasprave/
https://nedavimobeograd.rs/tribina-u-nisu-reci-ne-rezimskim-promenama-ustava/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°717
vi se raspravljate sa njim? Ovo je u rangu onoga kad ste podučavali Uskoka.
- Post n°718
– Ustav ne može da menja nelegitimna Skupština u kojoj nema opozicije. Nije bilo prave stručne ni opšte javne debate. Izmene zakona o referendumu su skandalozne. Tako da bi građani trebalo da izađu na proteste, a ne na takav skandalozni referendum – kazao je Lutovac za Danas.
https://www.danas.rs/vesti/politika/lutovac-gradjani-da-izadju-na-proteste-a-ne-na-referendum-o-izmeni-ustava/
- Post n°719
beatakeshi wrote: vi se raspravljate sa njim? Ovo je u rangu onoga kad ste podučavali Uskoka.
Čist žuisans.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°720
mogu da posvetim 30 sekundi mazohizma cimanju oko priglupog trolovanja, tako sam u mogućnosti.
- Post n°721
On obicno bulsituje, sto je nemoguce ispraviti jer bulsit nije laz, al ponekad bas masno slaze ili lupi, pa mi je onda merak da ga poklopim.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°722
Zezamo se.
Nego, da se vratimo na mnogo vaznije teme. Nakon dugackih rasprava koliko opozicija treba da ima predstavnika na pregovorima o izbornim uslovima, pa rasprava da li je Miki opsovao Mariniku, i slicno, poslednjih meseci se raspravlja o broju kolona. Slabo to pratimo ovde, pa da okacim deo sutrasnje naslovnice da ne bude da nismo ispratili
Nego, da se vratimo na mnogo vaznije teme. Nakon dugackih rasprava koliko opozicija treba da ima predstavnika na pregovorima o izbornim uslovima, pa rasprava da li je Miki opsovao Mariniku, i slicno, poslednjih meseci se raspravlja o broju kolona. Slabo to pratimo ovde, pa da okacim deo sutrasnje naslovnice da ne bude da nismo ispratili
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°723
Како бре булшит није лаж? Јесте, него мораш да газиш кроз говна док је не истераш на чистину, hence the name.
- Post n°724
Erős Pista wrote:On obicno bulsituje, sto je nemoguce ispraviti jer bulsit nije laz, al ponekad bas masno slaze ili lupi, pa mi je onda merak da ga poklopim.
Хвала колега. Само једна ласта не чини пролеће. Уосталом, друг Ратомир и друг Добрица ће се посторијити иза господина Драгана.
- Post n°725
ficfiric wrote:Zezamo se.
То ради камиказе СНС прозападна опција. Наравно то се ради у корист СНС. Као и прича да нећемо на изборе па хоћемо, па нећемо, па хоћемо. Као и слање писма о санкцијама када и Курти, као подршка уставним променама, па растуреним 10тим протестима, лудачка неблокада Скупштине...нема краја низа.
Можда их награде са неком локалом самоуправом.