opozicija
- Guest
- Post n°351
Re: opozicija
Šteta za Ćutu, mogao je biti koristan, bavio se nečim relevantnim. Jebiga.
- Post n°352
Ćutina koalicija sa NDM je jedna od retkih uspešnih priča na srpskoj političkoj sceni. On bez njih je sada samo roug bundžija iz provincije, dočim su oni bez njega pmc jebivetri iz kruga dvojke.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°353
nije krug dvojke, dešava se ponešto od prošlih izbora.
evo funkcionalni odbori postoje u Nišu, Užicu, Somboru, sprema se još nekoliko gradova, partnerske organizacije funkcionišu u Požegi, Kuli itd.
evo funkcionalni odbori postoje u Nišu, Užicu, Somboru, sprema se još nekoliko gradova, partnerske organizacije funkcionišu u Požegi, Kuli itd.
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Guest
- Post n°354
NDB bi pratila percepcija jebivetara sve i da dođu na vlast i uspostave krvavu tiraniju održivog urbanog razvoja. Jednostavno, Dobrica ima premalu glavu i tu se ništa ne može.
- Guest
- Post n°355
Šalu na stranu, u osnovi se slažem da su Ćuta i NDM trebali jedni drugima.
- Post n°356
Cousin Billy wrote:NDB bi pratila percepcija jebivetara sve i da dođu na vlast i uspostave krvavu tiraniju održivog urbanog razvoja. Jednostavno, Dobrica ima premalu glavu i tu se ništa ne može.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°357
Cousin Billy wrote:Šalu na stranu, u osnovi se slažem da su Ćuta i NDM trebali jedni drugima.
Ja kapiram šta Polip hoće da kaže - to je ličilo na začetak prave partije, onako kako bi ona trebalo da izgleda, ne kao skupa prijatelja i istomišljenika iz sličnog habitusa, nego kao ogranizacije koja je u stanju da predstavlja okvir za različite grupe i pojedince. Jbg, idemo dalje. Ja i dalje mislim da je to ono ka čemu treba težiti i što treba graditi, samo će to sad morati drugim putem.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°359
ne davimo treba da gura lazovića kao istaknuto lice stranke, njega i biljanu (nikako ženi da zapamtim prezime)
- Post n°360
ZATO ŠTO IMA VEĆU GLAVU!!!
_____
- Post n°362
Erős Pista wrote:ZATO ŠTO IMA VEĆU GLAVU!!!
pa jbg, kad ima
- Post n°363
Erős Pista wrote:ZATO ŠTO IMA VEĆU GLAVU!!!
_____
~~~~~
- Post n°364
_____
- Post n°365
Летећи Полип wrote:Meni deluje da ću ja tog dana direkt ići na Adu.
Ne, ja ću otići da glasam, kao što sam i 1998.
- Post n°366
Cousin Billy wrote:NDB bi pratila percepcija jebivetara sve i da dođu na vlast i uspostave krvavu tiraniju održivog urbanog razvoja. Jednostavno, Dobrica ima premalu glavu i tu se ništa ne može.
Čekaj, pa zar ga ne glasamo upravo zbog toga?
- Post n°367
Zbog malog cefalusa* sigurno ne.
*Pseudolatinski. Ne kaže se stvarno cefalus za glavu na latinskom.
*Pseudolatinski. Ne kaže se stvarno cefalus za glavu na latinskom.
_____
~~~~~
- Post n°368
Ali se govorilo na grčkom (ok, kefalos, ali to je to)
- Post n°369
Cousin Billy wrote:Šteta za Ćutu, mogao je biti koristan, bavio se nečim relevantnim. Jebiga.
Mora tako. Nemam ja nista protiv ovoga. Bolje je da on uleti u eko-desnicu nego Savo. Cuta mi deluje pouzdanije od njega - ne pokrece fajtove u opoziciji, ne postavlja "crvene linije" u saradnji sa drugim strankama, ne istrazuje lAzNu OpOziCIju, itd.
Uncle Baby Billy wrote:nije krug dvojke, dešava se ponešto od prošlih izbora.
Ali realno, glasaci van BG nemaju puno razloga da glasaju za NDB. Na njih se i dalje gleda kao na gradski pokret. Evo, ni u Vlahovim istrazivanjima koja se bave rejtinzima na republickom nivou, ne mogu ni da se izbore da budu medju ponudjenim opcijama. Prosto, "Prosecni Mile" ne vidi da se ZLF bavi i politikom na republickom nivou. Osim Mike u skupstini, nista drugo se ne vidi.
Na primer, tu bi moglo pomoci kada bi se sklepao neki program za decentralizaciju Srbije, ili npr promenu izbornog zakona da bude slican onom u Hrv. pa da to bude prica koju bi ponudili gradjanima van Bg-a. Trebaju ljudi da ih vide da se bave jos nekim temama osim onih vezanih za funkcionisanje Beograda
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°370
Specijalna ponuda vlasti @avucic požurite dok još ima zaliha, pozovite već danas…:point_down::point_down::point_down: pic.twitter.com/Itt341WSCO
— Miroslav Aleksic (@MiikiAleksic) April 30, 2023
- Post n°372
"...Indijci su se osamostalili, a Rusi su počeli i da biju"
Ja sam sve vise u fazonu, glasacu za SSP, PSG i NDB ali ako obecaju da NECE uci u koaliciju sa svim ostalim debilima iz tzv opozicije.
Ja sam sve vise u fazonu, glasacu za SSP, PSG i NDB ali ako obecaju da NECE uci u koaliciju sa svim ostalim debilima iz tzv opozicije.
- Post n°373
Mór Thököly wrote:Naredna stranka
It's funny every time!
_____
- Post n°374
Pritom ja o Aleksicu imam prilicno pozitivno misljenje.
_____
- Post n°375
Da, ali jbg.
Mislim, meni je posle svakog ovakvog ispada jasnija pozicija i Amerike i EU i ostalih, sto ne ruse Vucica. Jednostavno, ne ratuje im se sa Srbijom. Pogotovu ne sada.
Mislim, meni je posle svakog ovakvog ispada jasnija pozicija i Amerike i EU i ostalih, sto ne ruse Vucica. Jednostavno, ne ratuje im se sa Srbijom. Pogotovu ne sada.