Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vučićeva Srbija

Nektivni Ugnelj

Vučićeva Srbija - Page 5 Empty Re: Vučićeva Srbija

Post by Nektivni Ugnelj Mon 15 Aug 2022 - 19:32

Ne nego su sumanute pare za prava za ex-YU podrucje
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon 15 Aug 2022 - 19:35

Pa videli smo ona poređenja sa drugim zemljama, a i sa ranijim cenama istog ugovora. Neuporedivo. Ovo je tipa deset,a ko ne i 20 puta više.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    kapetanm

Post by kapetanm Mon 15 Aug 2022 - 19:37

Mór Thököly wrote:Ne nego su sumanute pare za prava za ex-YU podrucje

Ma zezam se
    ficfiric

Post by ficfiric Mon 15 Aug 2022 - 19:54

Erős Pista wrote:Pa videli smo ona poređenja sa drugim zemljama, a i sa ranijim cenama istog ugovora. Neuporedivo. Ovo je tipa deset,a ko ne i 20 puta više.

Hvalili su se iz PL - sa 10 miliona po godini su prava za BHS govorno podrucje skocila na 100M po godini. Za nemacko govorno podrucje (Nemacka, Austrija, Svajcarska) prava su 40M/y a za Kinu je palo sa 150M na 75M

_____

Uprava napolje!

ficfiric

Post by ficfiric Mon 15 Aug 2022 - 19:56

Btw, burazeru su sami produzili ugovor za jos dve godine iako nista nije ni trazio ni potpisao, hteo je da predje na sbb

_____

Uprava napolje!

Erős Pista

Post by Erős Pista Mon 15 Aug 2022 - 19:58

To je za njegovo dobro.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

ficfiric

Post by ficfiric Mon 15 Aug 2022 - 20:02

Btw, dolazili su mi na vrata da predjem kod njih

_____

Uprava napolje!

Erős Pista

Post by Erős Pista Mon 15 Aug 2022 - 20:44

They all float...

_____

Sotir

Post by Sotir Mon 15 Aug 2022 - 21:01

ficfiric wrote:Btw, burazeru su sami produzili ugovor za jos dve godine iako nista nije ni trazio ni potpisao, hteo je da predje na sbb
    Па тако иде по закону, кад истекне уговор, ако ниједна страна нема примедбу по истеку уговора, наставља се по старом. Са тим да обе стране могу да прекину кад хоће.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon 15 Aug 2022 - 21:34

Kod SBB nije tako.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon 15 Aug 2022 - 21:35

Mnogo je bolji fudbal kod drzave, ali nemam nameru da prela:im jer peace of mind. Ovako samo CIA zna 100% ko sam, a to mi mnogo manji problem.
    kondo

Post by kondo Mon 15 Aug 2022 - 22:06

Mór Thököly wrote:Mnogo je bolji fudbal kod drzave, ali nemam nameru da prela:im jer peace of mind. Ovako samo CIA zna 100% ko sam, a to mi mnogo manji problem.

Vučićeva Srbija - Page 5 1727922752

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    ficfiric

Post by ficfiric Mon 15 Aug 2022 - 23:23

Informer wrote:EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO! Evo kako je sve počelo! SAVO MANOJLOVIĆ PREŠAO U POLJOPRIVREDNIKE I ZAGORČAVA ŽIVOT GRAĐANIMA (Foto)

Protesti poljoprivrednika traju gotovo dve nedelje i predvođeni su udruženjem koje se zove Inicijativa za opstanak poljoprivrednika. Ono što “bode oči” jeste neobična činjenica da jedno udruženje koje postoji tek nešto više od mesec dana, nema istog predsednika od početka. Informer ekskluizivno otkriva zašto je prvobitni predsednik smenjen i ko se u stvari krije iza protesta poljoprivrednika, koji blokadama u najbukvalnijem smislu maltretiraju građane u više gradova u Srbiji
    Zašto se Vukašin Baćina povukao sa mesta predsednika Inicijative za opstanak poljoprivrednika?

Kontakrirali smo Vukašina Baćinu, prvoizabranog predsednika Inicijative za opstanak poljoprivrednika, koji je u izjavi za naš list pojasnio zašto je otišao sa čela inicijative.

- Znate šta, ja jesam bio predsednik Inicijative za opstanak poljoprivrednika, koju smo i osnovali sa ciljem da poboljšamo položaj poljoprivrednika u Srbiji. Naravno da smo imali neslaganja sa određenim uslovima i ideja Inicijative bila je upravo da uspostavimo dijalog sa Vladom i dođemo do rešenja koje će biti u interesu poljoprivrednika. Međutim, desilo se to da su određeni opozicioni aktivisti dolazili kod mene, kako bi mi ponudili podršku, ubeđivali me da ćemo zajedničkim snagama izvršiti pritisak na vlast i time brže doći do cilja. Meni se to nije dopalo i nisam hteo da učestvujem u tim političkim igrama, jer ponavljam – Inicijativa nije osnovana kako bi se bavila politikom, već poljoprivredom. Zato sam se odmah povukao iz te priče i u pregovorima koji traju već danima ne učestvujem.

Iako gospodin Baćina nije imenovao precizno o kojim opozicionim aktivistima je reč, Informer ekskluzivno objavljuje fotografije lažnog ekologa Save Manojlovića, koji je 8. jula posetio udruženje, pružio im podršku i time stavio tačku na bornu za bolji položaj poljoprivrednika, a započeo svoje politikantske igre i maltretiranje građana.

_____

Uprava napolje!

ficfiric

Post by ficfiric Tue 16 Aug 2022 - 15:01

Juce su bile blokade i u Macvi... Mis'im, klip kacim samo zato sto je lik u izjavi rekao za Glusce da su najkomunistickije mesto Vučićeva Srbija - Page 5 1233199462 Btw, to je rodno mesto moje bake.

_____

Uprava napolje!

rumbeando

Post by rumbeando Wed 17 Aug 2022 - 23:54

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Wed 17 Aug 2022 - 23:58

Kaće onaj gasni ugovor sa Rusima Vučićeva Srbija - Page 5 2304934895
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu 18 Aug 2022 - 18:45

https://rs.n1info.com/vesti/ponos-zaustavljen-na-batrovcima-ne-moze-da-udje-u-zemlju-dok-ne-stigne-bia/

_____

plachkica

Post by plachkica Thu 18 Aug 2022 - 19:37

https://www.mre.gov.rs/aktuelnosti/vesti/litijum-osnova-zelenog-privrednog-razvoja-odrzive-ekonomije-i-drustvenog-prosperiteta

[size=30]Литијум основа зеленог привредног развоја, одрживе економије и друштвеног просперитета[/size]
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu 18 Aug 2022 - 19:38

Vučićeva Srbija - Page 5 3579118792

_____

паће

Post by паће Thu 18 Aug 2022 - 19:45

Мислим да рачунају да ће Миле пред дракстором да то некако састави са литијама.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Notxor

Post by Notxor Thu 18 Aug 2022 - 20:08

Putinizacija Srbije.

Osnivač Pokreta Srce i predsednički kandidat Zdravko Ponoš već sat i po, zajedno sa porodicom, čeka na graničnom prelazu Batrovci da dođu pripadnici BIA kako bi "obavili razgovor sa njim". Kako nam je otkrio, carinici su izvršili i pretres vozila.

Zdravko Ponoš već skoro sat i po, zajedno sa porodicom, čeka na graničnom prelazu Batrovci da dođu pripadnici BIA kako bi „obavili razgovor sa njim“.

https://nova.rs/vesti/politika/ponosu-pretresli-stvari-na-batrovcima-ceka-vec-sat-i-po/

edit: Pustili su ih u Srbiju.

_____
      Sweet and Tender Hooligan  
    Uncle Baby Billy

Post by Uncle Baby Billy Thu 18 Aug 2022 - 20:44

plachkica wrote:https://www.mre.gov.rs/aktuelnosti/vesti/litijum-osnova-zelenog-privrednog-razvoja-odrzive-ekonomije-i-drustvenog-prosperiteta

[size=32]Литијум основа зеленог привредног развоја, одрживе економије и друштвеног просперитета[/size]

šta je ovo, koja je ovo forma? saopštenje ministarstva? vladankina guest column? nešto treće?

_____
    ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
    Solus_Rex

Post by Solus_Rex Thu 18 Aug 2022 - 22:37

Big if true:

_____
    "Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
    A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža."  - Monsier K.
    ficfiric

Post by ficfiric Thu 18 Aug 2022 - 22:54

Tviter je večeras suspendovao više naloga poslanika i funkcionera Srpske napredne stranke, a među njima se našao i direktor Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu Arno Gujon.

Poslanici i poslanice čiji nalozi na Tviteru su suspendovani su Nevena Đurić, Sandra Božić, Milica Nikolić, Jelena Obradović, Aleksandar Marković, Krsto Janjušević, Dušan Radojević, Jelena Žarić Kovačević, Aleksandra Tomić, Staša Stojanović, Zoran Tomić i Andrijana Vasić.

„Svi navedeni poslanici i poslanice su iz poslaničke grupe Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“, naveo je Otvoreni parlament na Tviteru.

Nisu samo nalozi poslanika SNS-a u Skupštini Srbije suspendovani, već i profil gradskog menadžera Beograda Miroslava Čučkovića i nalog Arnoa Gujona.

_____

Uprava napolje!

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu 18 Aug 2022 - 22:58

Mi smo Tvitovi, Tvito je naš

Post by Sponsored content

Current date/time is Tue 12 Nov 2024 - 20:54