Vučićeva Srbija
- Post n°101
Re: Vučićeva Srbija
- Post n°102
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°103
Mór Thököly wrote:Ne nego su sumanute pare za prava za ex-YU podrucje
Ma zezam se
- Post n°104
Erős Pista wrote:Pa videli smo ona poređenja sa drugim zemljama, a i sa ranijim cenama istog ugovora. Neuporedivo. Ovo je tipa deset,a ko ne i 20 puta više.
Hvalili su se iz PL - sa 10 miliona po godini su prava za BHS govorno podrucje skocila na 100M po godini. Za nemacko govorno podrucje (Nemacka, Austrija, Svajcarska) prava su 40M/y a za Kinu je palo sa 150M na 75M
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°105
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°106
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°107
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°108
_____
- Post n°109
Па тако иде по закону, кад истекне уговор, ако ниједна страна нема примедбу по истеку уговора, наставља се по старом. Са тим да обе стране могу да прекину кад хоће.ficfiric wrote:Btw, burazeru su sami produzili ugovor za jos dve godine iako nista nije ni trazio ni potpisao, hteo je da predje na sbb
- Post n°111
- Post n°112
Mór Thököly wrote:Mnogo je bolji fudbal kod drzave, ali nemam nameru da prela:im jer peace of mind. Ovako samo CIA zna 100% ko sam, a to mi mnogo manji problem.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°113
Informer wrote:EKSKLUZIVNO OTKRIVAMO! Evo kako je sve počelo! SAVO MANOJLOVIĆ PREŠAO U POLJOPRIVREDNIKE I ZAGORČAVA ŽIVOT GRAĐANIMA (Foto)
Protesti poljoprivrednika traju gotovo dve nedelje i predvođeni su udruženjem koje se zove Inicijativa za opstanak poljoprivrednika. Ono što “bode oči” jeste neobična činjenica da jedno udruženje koje postoji tek nešto više od mesec dana, nema istog predsednika od početka. Informer ekskluizivno otkriva zašto je prvobitni predsednik smenjen i ko se u stvari krije iza protesta poljoprivrednika, koji blokadama u najbukvalnijem smislu maltretiraju građane u više gradova u Srbiji
Zašto se Vukašin Baćina povukao sa mesta predsednika Inicijative za opstanak poljoprivrednika?
Kontakrirali smo Vukašina Baćinu, prvoizabranog predsednika Inicijative za opstanak poljoprivrednika, koji je u izjavi za naš list pojasnio zašto je otišao sa čela inicijative.
- Znate šta, ja jesam bio predsednik Inicijative za opstanak poljoprivrednika, koju smo i osnovali sa ciljem da poboljšamo položaj poljoprivrednika u Srbiji. Naravno da smo imali neslaganja sa određenim uslovima i ideja Inicijative bila je upravo da uspostavimo dijalog sa Vladom i dođemo do rešenja koje će biti u interesu poljoprivrednika. Međutim, desilo se to da su određeni opozicioni aktivisti dolazili kod mene, kako bi mi ponudili podršku, ubeđivali me da ćemo zajedničkim snagama izvršiti pritisak na vlast i time brže doći do cilja. Meni se to nije dopalo i nisam hteo da učestvujem u tim političkim igrama, jer ponavljam – Inicijativa nije osnovana kako bi se bavila politikom, već poljoprivredom. Zato sam se odmah povukao iz te priče i u pregovorima koji traju već danima ne učestvujem.
Iako gospodin Baćina nije imenovao precizno o kojim opozicionim aktivistima je reč, Informer ekskluzivno objavljuje fotografije lažnog ekologa Save Manojlovića, koji je 8. jula posetio udruženje, pružio im podršku i time stavio tačku na bornu za bolji položaj poljoprivrednika, a započeo svoje politikantske igre i maltretiranje građana.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°114
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°115
Grafik koji prikazuje prosečne vrednosti uvoza električne energije (u GWh) i trošak uvoza (u milionima €), zajedno sa prvom dekadom avgusta 2022. koja već dostiže 40 miliona €. pic.twitter.com/d5fmdFF2EK
— Nenad Jovanovic (@shone_bate) August 12, 2022
SRPSKA ENERGETSKA KRIZA: dva meseca pre početka grejne sezone hidrorezerve opstaju na duplo manjem kapacitetu u odnosu na prosek za isti period.
— Nenad Jovanovic (@shone_bate) August 16, 2022
TENT B2 je otišao na remont do 11. septembra, što je manjak od oko 500 MW na mreži. pic.twitter.com/KcdtV5rV5r
700 €/MWh iznosiće cena el. en. sutra u 20:00 na veleprodajnom tržištu u Srbiji.
— Nenad Jovanovic (@shone_bate) August 17, 2022
Ove cene izazvao rast gasa (TTF) od 230 €/MWh.
Korelacija cene gasa (TTF u €/MWh) i cene el.en. na veleprodaji u Srbiji (SEEPEXu €/MWh) u poslednjih godinu dana. pic.twitter.com/jbGvAvUQu4
- Post n°117
_____
- Post n°118
[size=30]Литијум основа зеленог привредног развоја, одрживе економије и друштвеног просперитета[/size]
- Post n°119
_____
- Post n°120
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°121
Osnivač Pokreta Srce i predsednički kandidat Zdravko Ponoš već sat i po, zajedno sa porodicom, čeka na graničnom prelazu Batrovci da dođu pripadnici BIA kako bi "obavili razgovor sa njim". Kako nam je otkrio, carinici su izvršili i pretres vozila.
Zdravko Ponoš već skoro sat i po, zajedno sa porodicom, čeka na graničnom prelazu Batrovci da dođu pripadnici BIA kako bi „obavili razgovor sa njim“.
https://nova.rs/vesti/politika/ponosu-pretresli-stvari-na-batrovcima-ceka-vec-sat-i-po/
edit: Pustili su ih u Srbiju.
_____
- Post n°122
plachkica wrote:https://www.mre.gov.rs/aktuelnosti/vesti/litijum-osnova-zelenog-privrednog-razvoja-odrzive-ekonomije-i-drustvenog-prosperiteta
[size=32]Литијум основа зеленог привредног развоја, одрживе економије и друштвеног просперитета[/size]
šta je ovo, koja je ovo forma? saopštenje ministarstva? vladankina guest column? nešto treće?
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°123
Apparently, @Twitter has suspended extremist accounts from the Balkans, who have been peddling Russian disinformation and polarizing the Balkans for years.
— Ivana Stradner (@ivanastradner) August 18, 2022
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°124
Tviter je večeras suspendovao više naloga poslanika i funkcionera Srpske napredne stranke, a među njima se našao i direktor Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu Arno Gujon.
Poslanici i poslanice čiji nalozi na Tviteru su suspendovani su Nevena Đurić, Sandra Božić, Milica Nikolić, Jelena Obradović, Aleksandar Marković, Krsto Janjušević, Dušan Radojević, Jelena Žarić Kovačević, Aleksandra Tomić, Staša Stojanović, Zoran Tomić i Andrijana Vasić.
„Svi navedeni poslanici i poslanice su iz poslaničke grupe Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve“, naveo je Otvoreni parlament na Tviteru.
Nisu samo nalozi poslanika SNS-a u Skupštini Srbije suspendovani, već i profil gradskog menadžera Beograda Miroslava Čučkovića i nalog Arnoa Gujona.
_____
★
Uprava napolje!