Tursko leto - strukture saraja
- Guest
- Post n°27
Re: Tursko leto - strukture saraja
1. Türkiye’nin Doğu Akdeniz’deki deniz yetki alanlarında sismik araştırma faaliyetine başlayan MTA ORUÇ REİS araştırma gemisine Türk Deniz Kuvvetleri tarafından refakat ve koruma sağlanmaktadır. pic.twitter.com/y58Fcv1d4i
— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) August 10, 2020
turska seizmička istraživanja u pratnji turske mornarice...
2. Türk Silahlı Kuvvetleri, deniz yetki alanlarımızda uluslararası hukuktan kaynaklanan hak, alaka ve menfaatlerimizi koruma azim ve kararlılığı çerçevesinde gerekli tüm tedbirleri almıştır. pic.twitter.com/scJZkFuuqW
— T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) August 10, 2020
turske oružane snage preduzimaju sve mere unutar svoje jurisdikcije da zaštite pravo turske ...itd itd
Last edited by Talason on Mon Aug 10, 2020 8:18 pm; edited 1 time in total
- Post n°28
Vasa wrote:Sad je baš nezgodacija - obe strane su prisiljene da vuku ofanzivne poteze. Nemam pojma kako će se ispetljati iz ovoga.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°30
Talason wrote:ne može da ti odgovori, mobilisali ga da kuva za grčku vojsku
za par meseci neće biti grčkog vojnika na koga će delovati vakcina
- Guest
- Post n°31
- Post n°32
Pre pet dana sam prvi put gledao taj film, jos sam pod utiskomЛетећи Полип wrote:Vasa wrote:Sad je baš nezgodacija - obe strane su prisiljene da vuku ofanzivne poteze. Nemam pojma kako će se ispetljati iz ovoga.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°33
#UPDATE: It appears that the Turkish :flag_tr: warships have NOT entered the EEZ :flag_gr: at this time
— SkyWatcher Intel (@skywatcherintel) August 10, 2020
_____
????
- Post n°35
_____
????
- Post n°36
Vasa wrote:To je ta neka multipolarnost kojoj težimo
nek reaguje NATO, obzirom da su obe zemlje članice
- Post n°38
ne pratim ovo, nemam televizor u kuci
a i generalno me smara ta tema jer imam realan strah da mi neko ne pretvori kucu u puskarnicu, imam direktnu vizuelnu liniju sa pistom vojno civilnog aerodroma sa prozora spavace sobe. moze se puca cime god hoces iz kreveta.
ovde je dignuta gotovost jos pre vise od mesec dana, muzu moje advokatice preporuceno da ne napusta ostrvo. bilo je nekih vanrednih kretanja vojske po ostrvu i generalno su svuda u borbenoj opremi, ne drze vise strazu u majicama nego pod slemovima i sa pancirima
avioni nemaju neki poseban dril drugaciji od obicnog, mi smo navikli da svakog dana oko podneva cujemo nesnosnu buku sa neba, negde bas iznad nase kuce prave taj radikalni potez skretanja na istok u pravcu turske koja je 60 km od nas.
dosta ljudi je nervozno i zabrinuto, jedino sveta (fotis) koji je penzionisani oficir kaze da se ne plasi jer bi ih grcka vojska oducila od zivota jer ima bolju opremu. budala.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°39
Speaking at a news conference in Ankara, Cavusoglu said Turkey would issue new licenses for operations near the western borders of its continental shelf and continue "all sorts of seismic and drilling operations" in the area.
Greece will ask for an emergency meeting of the EU Foreign Affairs Council as tensions with Turkey over maritime borders increased after Ankara sent a survey ship south of Kastellorizo.
- Post n°40
- Post n°41
ali kako trampara ignorise sto se juzno krilo NATO ono sprema na rat samo ne sa spoljnim protivnikom
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°42
Boom! -- Macron says #France will increase its military presence in the Mediterranean in co-operation with #Greece, 'to show that international law must be respected'. #EastMedhttps://t.co/EcdedwhNlM
— Yannis Koutsomitis (@YanniKouts) August 12, 2020
- Post n°43
boomer crook wrote:
ali kako trampara ignorise sto se juzno krilo NATO ono sprema na rat samo ne sa spoljnim protivnikom
Nego sa unutrašnjim
- Post n°44
buffalo bill wrote:Boom! -- Macron says #France will increase its military presence in the Mediterranean in co-operation with #Greece, 'to show that international law must be respected'. #EastMedhttps://t.co/EcdedwhNlM
— Yannis Koutsomitis (@YanniKouts) August 12, 2020
op, op. makron se ozbiljno zahuktao.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°46
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°47
Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan danas je donio naredbu o pretvaranju crkve Hora u džamiju. Crkva Hora je jedna od nastarijih vizantijskih građevina u Istanbulu. Ova naredba uslijedila je samo mjesec dana nakon što je slavna Aja Sofija pretvorena u džamiju.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°49
- Post n°50
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije