Rusija i sve vezano za nju
- Post n°776
Re: Rusija i sve vezano za nju
Pa to je race to the bottom, koliko malo ovi treba da ulože naspram koliko im je retardirana publika.
- Post n°777
Sta znam, da je manje luda prica, ne bi se rasirila ovoliko a posto se bas rasirila onda svako na nju naleti po nekoliko puta. Ako ne poveruje iz prva tri-cetiri pokusaja, kad sa pete strane naleti na nju, moze da se pokoleba.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°778
Mislim, nije do retardiranosti publike. Secam se onog klipa kako severnokorejci izvestavaju sa SP-a. Iz svemira se vidi da je klip zajebancija ali toliko se puta izvrteo i jos mnogo puta vise je preprican, da ogroman broj ljudi veruje da se to stvarno desilo. Prosto, niko ne prati sta se pise po Severnoj Koreji, ljudi vec imaju stav u koji se ta prica moze uklopiti i kad se cuje sa deset strana, lako se poveruje
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°779
То је опробани рецепт, свако жели да чује оно у што жели да верује.
Ако му се то лепо упакује, ето добитне комбинације.
Ако му се то лепо упакује, ето добитне комбинације.
- Post n°780
Није да је и друга страна имуна на такве акције.
Конкретно у случају овог клипа, неко је написао на Твитеру - без икаквог доказа - да је то жена која ради у руском центру у Нишу. И неко ће да у то одмах поверује, иако није дат одговарајући доказ.
Конкретно у случају овог клипа, неко је написао на Твитеру - без икаквог доказа - да је то жена која ради у руском центру у Нишу. И неко ће да у то одмах поверује, иако није дат одговарајући доказ.
- Post n°781
sormaz je to napisao
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°782
Когод да је написао, та тврдња има одређену политичку тежину, треба је поткрепити.boomer crook wrote:sormaz je to napisao
Поготово ако је неко за затварање руског центра у Нишу (заиста не знам Шормазов став о томе, али наслућујем да је за затварање)
- Post n°783
Nista pouzdaniji izvor od DPZ
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°784
Šormaz je NATO lobista tako da...Sotir wrote:Когод да је написао, та тврдња има одређену политичку тежину, треба је поткрепити.boomer crook wrote:sormaz je to napisao
Поготово ако је неко за затварање руског центра у Нишу (заиста не знам Шормазов став о томе, али наслућујем да је за затварање)
- Post n°786
Šormaz je preneo, ovaj lik koji živi u Nemačkoj je napisao.
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0BZtZbW9MNqg6zs3DCq6HKcexYJfFtpqDTxjRS494FuPpvGP7mfEMFymGvhZyfD2il&id=100009113598490&__cft__[0]=AZVNfOjfYc8Zn5GY5JfEWAMDjBOY3w7muwq9wJuJ3BxDN_oE3RidiLv5z5x3ZzOfZXLyqU1Eh-9dY89rEvnQX_eqcMqjASe9EUJVVjPxy0Yd3K-saahTkAPbUzBxeycLYAqw1r4EEIlQJp6VcXgP0wD_LKhwF3TnDv4cdAEOgWSHEw&__tn__=%2CO%2CP-R
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid0BZtZbW9MNqg6zs3DCq6HKcexYJfFtpqDTxjRS494FuPpvGP7mfEMFymGvhZyfD2il&id=100009113598490&__cft__[0]=AZVNfOjfYc8Zn5GY5JfEWAMDjBOY3w7muwq9wJuJ3BxDN_oE3RidiLv5z5x3ZzOfZXLyqU1Eh-9dY89rEvnQX_eqcMqjASe9EUJVVjPxy0Yd3K-saahTkAPbUzBxeycLYAqw1r4EEIlQJp6VcXgP0wD_LKhwF3TnDv4cdAEOgWSHEw&__tn__=%2CO%2CP-R
- Post n°787
To sam prvo pomislio, nema šanse da je ovo naša žena.Erős Pista wrote:Ali sto reko svojevremeno Rodja, da ova zena izgleda ista ruskije, bila bi Putin.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°788
U "olovnim vremenima" u Italiji 70ih se pucalo u noge novinarima (nazovimo ih poltičkim). No, meni je zanimljivije da su grčki anarhisti to radili i sa novinarima koji se radili za glorije/heloue i slična sranja koja propovedaju konzumerizam. (Krhko je sećanje, ako sam ovo za Grke izmaštao, prašćajte).Mór Thököly wrote:Poenta je: ideolozi zlocina nisu tek tamo neki "civili"
- Post n°789
Meni ona liči na onu ex radikalku, sada naprednjakušu što je bila i potpredsednica skupštine.Vilmos Tehenészfiú wrote:To sam prvo pomislio, nema šanse da je ovo naša žena.Erős Pista wrote:Ali sto reko svojevremeno Rodja, da ova zena izgleda ista ruskije, bila bi Putin.
- Post n°790
Sotir wrote:Није да је и друга страна имуна на такве акције.
Daj, Sotire, mora li i ovde ta prica o "drugoj strani"?
Uostalom, nek se gospodja javi i neka demantuje tu tvrdnju. A ako se ne javlja, onda problem zaista nije u "drugoj strani".
Mislim, boli me kurac da branim Sormaza, ali nema ovde nikakve dve strane, samo jedna strana huska ljude na paranoju, paniku i mrznju i to bas pred Europrajd.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°791
Sa "druge strane" dolazi ovakva vest
Šormaz tvrdi da je navodna mama iz Njemačke Ruskinja koja je već napustila Srbiju u strahu od hapšenja na zahtjev Njemačke zbog neistina koje je iznijela u snimku.
"hapšenje na zahtev Nemačke zbog iznetih neistina" je takođe suluda izmišljotina.
Na kraju će ispasti "Ruskinja je izmislila priču, ali mora da beži iz Srbije da je ne bi stigla ruka zle Nemačka države koja ne prašta neistine"
- Post n°792
To je nadgradnja. I naravno da po liku moze biti nasa. Alipo govoru - ovo nije native speaker. Plus je izvestacena do bola. I na kraju krajeva, javila bi se do sada ili bi se javio neko ko je zna.
Trovanje.
Trovanje.
- Post n°793
Nije tačno ovo što Šormaz kaže.
— Jelena Lengold (@JelenaLengold) August 23, 2022
Pouzdano znam, ovo je Milka M. iz Niša, živi već dugi niz godina u Nemačkoj.
Da li je tačno to što ona priča, to ne znam, ali nije tačno da je Ruskinja i sve ovo drugo što su napisali. Sasvim sigurno je iz Niša poreklom i zaista ima dete. pic.twitter.com/bIKp4tJM0E
Zdravko Drcelic@ZdravkoDrcelic
Replying to
@JelenaLengold
Jako lose prica srpski, sa ruskim akcentom
Jelena Lengold@JelenaLengold
To ti je akcenat Vukmanovo, pored Niša, da si mi živ i zdrav...
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°795
jebemtisunce ovo je sve uzbudljivije....
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°796
Јебена масовна хипноза, неко их утрипује да је Рускиња и привиђа им се руски акценат.
Као да никад нису куповали у Хало Лесковац или слушали Лава Гершмана да чују како то звучи.
Као да никад нису куповали у Хало Лесковац или слушали Лава Гершмана да чују како то звучи.
- Post n°797
Sad Milka da kaže Паляница!
_____
- Post n°798
Неколико Руса који из шире околине које знам, живе деценијама овде, чим зину провалиш их да су Руси. Трпање меког знака где му није место и акцентација су бољке којих не могу да се отарасе.
Код ове из Ниш бе ми смета што је акценат неки мешани екс ју, а не сјуга. Плус говори еуро. Можда је нека избеглица, или покупила у печалби.
Код ове из Ниш бе ми смета што је акценат неки мешани екс ју, а не сјуга. Плус говори еуро. Можда је нека избеглица, или покупила у печалби.
- Post n°799
Nemački gastosi govore ojra bez greške.
_____
- Post n°800
Preneli mediji jbg.
Poenta price nije to da li jeste ili nije Ruskinja vec da li laze ili ne - i sto je jos bitnije da li se i kako ta laz prima kod ovog neznanjem bogatog naroda.
Ona lupi neku homofobnu glupost, zacini novcanom kaznom i vracanjem iz Nemacke zbog toga - cist prop, nista sto je rekla nije ni dobronamerno ni informativno. A narod ko narod, jedva ceka neki insajd info da potvrdi koliko je "ta Evropa" bolesna.
Sto se Rusa tice, dovoljna je ona naslovna Informera kako je Ukrajina napala Rusiju. Ruske sluzbe i uticaj izbusili su nas uzduz i popreko, Milka je tu tek kap u moru.
Last edited by Cowboy on Tue Aug 23, 2022 10:58 pm; edited 1 time in total