Исправе једног од страних добровољаца.Vilmos Tehenészfiú wrote:
Ma da li je moguce da su im zvanicna dokumenta kosa prava uspravna debela krasnopis? U trecoj deceniji XXI veka?
Да, могуће је.
Исправе једног од страних добровољаца.Vilmos Tehenészfiú wrote:
Ma da li je moguce da su im zvanicna dokumenta kosa prava uspravna debela krasnopis? U trecoj deceniji XXI veka?
Erős Pista wrote:Ma pusti sad psihoanalizu, ne govorimo o osećanjima (koja je inače užasno teško sebi priznati, čak i kad postoje), to je naprosto najveći tabu naše civilizacije (ne i one rimske). Nije reč o psihopatologiji svakodnevnog života gde keva nesvesno sabotira ćerkinu sreću, ili šta su već primeri te vrste, nego govorimo o svesnoj odluci da se žrtvuje zdravo i pravo dete. To ima samo u mitovima i filmovima.
Јеби га, нису легитимне мете. То је тероризам.ficfiric wrote:Ne znam koliki im je domet, ali podrzavam stradavanje huskaca na rat.
ficfiric wrote:Ne znam koliki im je domet, ali podrzavam stradavanje huskaca na rat.
Sotir wrote:Јеби га, нису легитимне мете. То је тероризам.ficfiric wrote:Ne znam koliki im je domet, ali podrzavam stradavanje huskaca na rat.
Са друге стране, кад би сами узели да се рокају чиме хоће са својим колегама са друге стране, или да их ставе у прве редове, не бих имао ништа против.
Erős Pista wrote:Bar na papiru, leigitmne mete su samo oni koji pucaju u tebe, ne i oni koji zagovaraju da se puca u tebe.