Rusija i sve vezano za nju
- Post n°626
Re: Rusija i sve vezano za nju
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°627
Izvor: https://mash.ru/news/156431
Oglasi s njim na ovim sajtovima trenutno ne postoje.
- Post n°628
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°629
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°630
boomer crook wrote:ma kakvo razracunavanje. za dugina je potreban jedan telefonski poziv da promeni sve. mislim nije on bokan ali zna s koje strane se maze puter.
Ne znam, nije mi nikakvo čudo da Ukrajinci udare na nekog poput Dugina, u ratu su i lista meta SBU je prilično proširena. Čudno mi je i jako sumnjivo ekspresno rešenje slučaja a još mi je čudnija priča koju uz to FSB servira.
Pratim mnenije i na svojim ruskim izvorima, bukvalno se sprdaju sa zvaničnom verzijom. Da dodam i da sam uvjeren da je Dugin bio meta.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°631
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°632
Darya Dugina's assassination was almost certainly organised by the Russian FSB. Assuming this is true, then:
— Kamil Galeev (@kamilkazani) August 22, 2022
1. Order must've been explicitly/implicitly given by Putin
2. It was Darya, not Alexander who was the target
3. Alexander knew it ofc. He's just making show for a public pic.twitter.com/CpqokLY8fX
_____
- Post n°634
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°635
Erős Pista wrote:Ovo je van pameti.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°636
Ako Estonija ne izruči Rusiji počinioca ubistva Dugine, ima osnova za oštru akciju protiv Talina, koji skriva teroriste. Ovo je izjavio senator Džabarov.
Если Эстония не выдаст России исполнительницу убийства Дугиной, есть основания для жестких действий против Таллина, укрывающего террористку.
— Телеканал 360° (@360tv) August 22, 2022
Об этом заявил сенатор Джабаров.
Putin je posthumno odlikovao Darju Duginu Ordenom za hrabrost.
Путин наградил Дарью Дугину орденом Мужества посмертно.
— Телеканал 360° (@360tv) August 22, 2022
Last edited by rumbeando on Mon Aug 22, 2022 8:20 pm; edited 1 time in total
- Post n°637
Ovaj je ranije citiran na Burundiju kao relevantan smatrač?!Notxor wrote:"Verzija" se razvija:Darya Dugina's assassination was almost certainly organised by the Russian FSB. Assuming this is true, then:
3. Alexander knew it ofc. He's just making show for a public pic.twitter.com/CpqokLY8fX
- Post n°638
Бољи је од 99% осталих слепаца поред очију, поготово западних горљивих либерала.
Ако је шта погрешио, није на стратешком него на тактичком нивоу.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°639
Jeste, mnoge stvari koje je pisao su imale dosta smisla. Ovo nema, a možda i namerno širi konfuziju.
Zašto ti je to nemoguće?
Očekuješ da neka osoba bude savršena?
- Post n°640
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°641
beatakeshi wrote:Ovaj je ranije citiran na Burundiju kao relevantan smatrač?!Notxor wrote:"Verzija" se razvija:Darya Dugina's assassination was almost certainly organised by the Russian FSB. Assuming this is true, then:
Ovde kačim ono što mi djeluje natpolovično moguće, ostalo ide na salo i sahar, isti izvor može da puni oba topika. Niko nije 100% relevantan.
Meni obje verzije ne drže vodu.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°642
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°643
_____
- Post n°644
Vjerujem u obje verzijeЈанош Винету wrote:Ништа у том тамном вилајету није неубедљиво. Дословно све је могуће.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°645
Erős Pista wrote:Naprosto je nezamislivo da je otac odlučio da žrtvuje ćerku.
Uf, nezamislivo. Svaka druga prostitutka u Rimu ili Carigradu je bila necija cerka prodata u roblje.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°646
Јанош Винету wrote:Ништа у том тамном вилајету није неубедљиво. Дословно све је могуће.
- Post n°647
Летећи Полип wrote:Erős Pista wrote:Naprosto je nezamislivo da je otac odlučio da žrtvuje ćerku.
Uf, nezamislivo. Svaka druga prostitutka u Rimu ili Carigradu je bila necija cerka prodata u roblje.
Pa to je tad bilo zanimanje, a ne smrtna presuda. Da ne pričam o razlici u istorijskim uslovima i običajnosti.
Mislim, da se ne zajebavamo, teorija koja u prvom koraku traži od nas da prihvatimo ovako nešto, mora da ima strašno jake dokaze, a čak i da ih ima, sama ova pretpostavka bi bila razlog da se u njih posumnja. A ova nema apsolutno nikakve dokaze, tako da toliko o tome.
_____
- Post n°648
Misliim, potpuno si me sad zatekao s ovim. Jebote, zvucis ko neka sto cita Jelenu Bacic Alimpic.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°649
A Dugin je svoju čerkicu, kao i svaki dobri tata u jednom kleptokratskom društvu, zaposlio kod sebe u firmu, plus joj sredio dobre tezge sa državom.
Mislim, ne verujem o čemu pričamo.
_____
- Post n°650
Мислим и да су фсб почев од тога могли да прегледају ко је имао приступ гаражи и нађу ко је, имају видео снимака из зграде. То би им био брз улаз за осумњичене. Да је неко на улици прислонио експлозив, мало теже би га нашли.
Наравно, има и једно велико али.
Ова азовка је била у савршеној прилици да то изведе, али сумњам да имају довољан доказ да је она то и извела, нема снимка из гараже да је поставила бомбу. Тако да сад могу да политички врше притисак, и без довољно доказа.
Додуше, тако су и Британци брзо "решили" случај тровања Скрипаља, видели два руска шпијуна не на месту злочина, не у истој згради, него у истом граду...