Rusija i sve vezano za nju
- Post n°201
Re: Rusija i sve vezano za nju
Morao je covek da sredi gde ce (fizicki) posle ovoga.
- Post n°202
kapetanm wrote:Uh sto su slatki ti pokajani, decenijama diplomata sprovodeci devičanski čistu politiku i onda užasnut preokretom koji ga je iznenadio otvori dušu
Samo sto u onom pismu pise bukvalno sve suprotno - niti je ranija politika bila "devicanski cista" (btw, cemu to karikiranje?), niti ga je preokret iznenadio.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°203
Erős Pista wrote:kapetanm wrote:Uh sto su slatki ti pokajani, decenijama diplomata sprovodeci devičanski čistu politiku i onda užasnut preokretom koji ga je iznenadio otvori dušu
Samo sto u onom pismu pise bukvalno sve suprotno - niti je ranija politika bila "devicanski cista" (btw, cemu to karikiranje?), niti ga je preokret iznenadio.
- Post n°204
https://pescanik.net/u-masini/
Teme se mogu svrstati u 4 opšte kategorije: ekonomske, istraživačke, romantične i ironične. Ekonomske priče treba da pokažu kako zapadne sankcije otežavaju život u Evropi više nego u Rusiji: Britanci ne mogu sebi da priušte grejanje, Nemci će možda morati da voze bicikle jer cene goriva i dalje rastu, berze pucaju, a zapadna Evropa je potencijalno suočena sa nestašicom hrane. Istraživačke teme su fokusirane na izmišljene i lažne vesti sa zapada. To mogu biti priče o ukrajinskim izbeglicama koje su pokazale svoje pravo zločinačko lice kada su uhvaćene kako kradu u prodavnici u jednoj zapadnoevropskoj zemlji, ili segment o Ostinu Tajsu, američkom novinaru koji je kidnapovan u Siriji 2012, koji je stradao zato što je rekao istinu o SAD. Romantične priče se bave vezama između Rusa u Rusiji i na istoku Ukrajine: na primer, par koji se venčava u tek „oslobođenom“ Berdjansku, humanitarna pomoć iz Rusije koja stiže u region Donjecka, ili ruski lekari koji pomažu ranjenoj deci u Ukrajini. Konačno, ironične priče služe ismevanju ukrajinskog predsednika Zelenskog i navodne senilije Džoa Bajdena. Za te potrebe ruska televizija koristi segmente iz emisije Takera Karlsona sa Foksa.
Reč je naravno ruskim medijima, ali neverovatno kako se naši mediji dobro uklapaju u ovu shemu, naročito RTS.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°205
Mozda zato sto je tako u svim medijima, ukljucujuci i zapadne, samo sto je kod njih u obrnutom smeru?
- Post n°206
МОСКВА, 24 мая - РИА Новости. .Нема непосредних планова за разговор између руског председника Владимира Путина и председника Србије Александра Вучића, али ако буде потребно, може да се одржи, рекао је Дмитриј Песков, прес-секретар шефа руске државе.да такав разговор не може бити заказан врло брзо. Знате да су нам контакти са Београдом приоритет, они су савезнички, пријатељски, па ће се одржавати ако треба", рекао је Песков одговарајући на питање да ли Путин има телефонски разговор у распореду. Разговор са Вучићем
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°208
Mosa!
_____
- Post n°209
Naslov u Alo: контакти са Београдом приоритет
podnaslov: разговор може да се одржи
ispod: ако буде потребно
podnaslov: разговор може да се одржи
ispod: ако буде потребно
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°212
Ali na naslovnoj strani sutrasnjeg Aloa i dalje stoji "O cemu ce pricati Putin i Vucic"
- Post n°213
"O čemu će pričati Putin i Vučić, ako bude trebalo"Mór Thököly wrote:Ali na naslovnoj strani sutrasnjeg Aloa i dalje stoji "O cemu ce pricati Putin i Vucic"
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°214
Verujem da ce i u cetrvtak biti izvestaj
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°215
sankcije a skupi impulsi jbg međunarodni poziv
- Post n°216
Nece Putin da ga doda na Whatsapp.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Guest
- Post n°217
E bila je vec jednom ovakva situacija i na kraju su ipak razgovarali. To je neko vizantijsko drzanje molilaca u avliji, ne raspolazete vi mojim vremenom vec ja vasim.
- Post n°218
Mislim da je bio poziv na 9. maj u pitanju... Videcemo.
- Post n°219
Kad smo kod cekanja, uvek je zabavno podsetiti se ovog
А замисли тај председник ниједну ружну реч против Русије није рекао, чак ни на том месту. А замисли тај председник је код руског председника и по сат и по времена чекао на пријем и никада није тражио посебну столицу. Ја Вам не дозвољавам да нападате поносну Србију. Срам Вас било! pic.twitter.com/yCdQDhxWIF
— Марко Ђурић (@markodjuric) September 5, 2020
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°220
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да очекује да ће се чути са руским председником Владимиром Путином, али да није сигуран у то и да треба сачекати још неколико дана и видети шта ће се десити.
"Мислим да хоћу, али да сачекамо који дан. Можда човек неће да разговара са мном, видећемо", рекао је Вучић за ТВ Пинк одговарајући на питање да ли ће се чути са руским председником.
- Post n°221
_____
- Post n°222
Filipenko wrote:Председник Србије Александар Вучић изјавио је да очекује да ће се чути са руским председником Владимиром Путином, али да није сигуран у то и да треба сачекати још неколико дана и видети шта ће се десити.
"Мислим да хоћу, али да сачекамо који дан. Можда човек неће да разговара са мном, видећемо", рекао је Вучић за ТВ Пинк одговарајући на питање да ли ће се чути са руским председником.
Šef Kremlja
- Post n°223
Државна дума је одмах у три читања усвојила закон о укидању горње старосне границе за закључивање уговора о војној служби. Сада ће први уговор моћи да закључе Руси старији од 40 година
„До 50. Зашто до 50. године? Руси који су у резервном саставу као редови и наредници евидентирају се до 50. године.
Заменик министра одбране Руске Федерације Николај Панков објаснио је у Савету Федерације до које године ће бити подигнута горња старосна граница за служење по уговору у Оружаним снагама РФ.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°225
Filipenko wrote:Nazdravlje, matorci!
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.