Srbija i Ukrajina
- Post n°801
Re: Srbija i Ukrajina
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°802
TERZIĆ ODUŠEVIO DELIJE! Zvezda POTPISUJE novi ugovor sa Gaspromom! Na Marakanu stiže između 40 i 50 miliona evra! (VIDEO)
- Dobili smo ponudu od naših prijatelja iz Rusije Gaspormnjeft na produženje ugovora na dve godine. Povećanje ugovora za 25 odsto, imaćemo sada 5 miliona ugovor, i to na dve godine. U isto vreme zakazali smo utakmicu sa Zenitom u Sočiju 3. jula. Pratimo državnu politiku Srbije i u skladu sa tim smo doneli sve ove odluke - rekao je Zvezdan Terzić i osvrnuo se na sezonu u kojoj je produžena dominacija u srpskom fudbalu.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°803
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°804
Tumačenja javnog mnjenja da 80% ljudi podržava zločinački režim (ruski) je baš dobar primer kako se čini loša usluga svima, istraživačima, struci, javnosti. Laka, jaka, kruta tumačenja, bez razumevanja pitanja i limita istraživanja kao naučnog metoda su sigurna stranputica.
— Bojan Klačar (@BojanKlacar) June 2, 2022
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°806
Vučić: Komplikuje se situacija oko posete Lavrova, pitanje je kako će da dođe
- Post n°808
- Post n°809
Erős Pista wrote:Nakrsi se Djoci.Tumačenja javnog mnjenja da 80% ljudi podržava zločinački režim (ruski) je baš dobar primer kako se čini loša usluga svima, istraživačima, struci, javnosti. Laka, jaka, kruta tumačenja, bez razumevanja pitanja i limita istraživanja kao naučnog metoda su sigurna stranputica.
Mór Thököly wrote:He he
A ne, ne, ipak sam ispao naivan (kao i inače). Nije Đoci, nego neimenovanim nekima koji zlonamerno tumače Đokine nalaze (koje Đoka na režimskim televizijama inače predstavlja potpuno neutralno).
Ovo tumačenje nije on dao niti to postoji u podacima.
A poenta celog igrokaza je ovo. Iz rezultata Đokinog istraživanja ama baš nikako se ne može videti efekat putinovske propagande koja se emituje 24/7 na Vučićevim medijima. Naime, Klačar pouzdano zna da je oduvek bilo isto tako, i da je valjda i pre dolaska Vučića na vlast, isto tako preko 80% ispitanika bilo protiv uvođenja sankcija RUsiji zbog agresije na Ukrajinu.
Krug lošeg i netačnog se završava kada se na ovo doda i da je nekada (a to nekada je lično izabran period po principu švedskog stola) bilo drugačije, a podaci govore da nije. I to je to, šteta za sve, samo lična satisfakcija iluzije za onoga ko tumači.
_____
- Post n°811
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°813
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°814
https://rs.n1info.com/vesti/vucic-u-junu-nista-u-pogledu-evrointegracija-polazem-nade-u-decembar/Upitan „da li se komplikuje situacija oko dolaska Lavrova“, koji su mediji najavili za 7. jun, Vučić je odgovorio potvrdno za Televiziju Pink u Bratislavi.
„Komplikuje se, svakako se komplikuje, nisam još spreman da o tome govorim, ali da – komplikuje se, pitanje je kako će da dođe… videćemo“, rekao je on.
Upitan "da li bi bila loša vest" da nemački kancelar Olaf Šolc ne dođe u Beograd, a što su mediji najavili za 10. jun, Vučić je odgovorio potvrdno.
"Bila bi to bila tragedija... pa zamislite da nemački kancelar treba da gostuje u nekoj zemlji, a kaže da ne želi da dođe ili da ne može da dođe ... naravno da (bi bila) loša vest", rekao je on.
Upitan "da li je moguće da se to dogodi", Vučić je rekao da se nada da se to neće desiti.
"Uvek postoji mogućnost, ali ja se nadam da se to neće desiti, ali videćemo, videćemo prvo da li će doći Lavrov, pa ćemo videti... a ima tu reakcije i drugih zemalja", rekao je on.
- Post n°815
_____
- Post n°816
_____
????
- Post n°817
Mada može to jutro da kaže da mu se razbolela baba kuče pojelo govor dete bacilo ključ od stana u wc šolju pa ne može napolje
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°818
https://twitter.com/carlbildt/status/1532391121040642049
I hear that :flag_rs: has invited :flag_ru: FM Lavrov to visit Belgrade in the next few days. If President Vucic was to sink his prospects with the :flag_eu: that’s of course a perfect move. It’s a move in direct contradiction to the :flag_eu: accession process and should be treated as such.
— Carl Bildt (@carlbildt) June 2, 2022
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°819
- Pa ne znamo baš im..
- A jeste e pa baš fino od vas onda znamo mi da smo dobrodošli u svako doba hehe
- Dobro aj nemo se izuvate...
- Post n°820
kondo wrote:Prc bajo, kaži ne
Mada može to jutro da kaže da mu se razbolela baba kuče pojelo govor dete bacilo ključ od stana u wc šolju pa ne može napolje
- Post n°821
_____
#FreeFacu
- Post n°822
#Zakharova: On June 6-7, Sergey Lavrov will be on a working visit to Serbia.
— MFA Russia (@mfa_russia) June 3, 2022
He will have a meeting with Serbian President @avucic, hold talks with Foreign Minister Nikola Selakovic, Speaker of the National Assembly Ivica Dacic and Patriarch of Serbia Porfirije. pic.twitter.com/Ypc5elmwYR
_____
- Post n°824
Da je Srbija država, Lavrova bi uhapsila na osnovu međunarodne poternice koju bi sama raspisala zbog počinjenih ratnih zločina i genocida u Ukrajini, bio bi deportovan direktno u Hag.
— Salazar:flag_ua::syringe::syringe::syringe::syringe: (@VlakiV) June 1, 2022
Ali nije i neće.
- Post n°825
Erős Pista wrote:#Zakharova: On June 6-7, Sergey Lavrov will be on a working visit to Serbia.
— MFA Russia (@mfa_russia) June 3, 2022
He will have a meeting with Serbian President @avucic, hold talks with Foreign Minister Nikola Selakovic, Speaker of the National Assembly Ivica Dacic and Patriarch of Serbia Porfirije. pic.twitter.com/Ypc5elmwYR
Sad kad mu otkaze Šolc.
Mada ima još vremena do 6-7...