Srbija i Ukrajina
- Post n°276
Re: Srbija i Ukrajina
https://rs.n1info.com/vesti/sormaz-vs-glisic-postoji-li-novi-sukob-u-sns/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°277
Nije to nikakav sukob u SNS, Sormaz nista ne bi pricao sto mu Vucic ne odobri. Takodje, vrlo je moguce da se direktno nakacio na neke zapadne fondove i agencije (videli smo ga u ambasadama skoro na pompezno nazivanim skupovima gde ih je troje) i sada racuna da, kad ionako nije u prvom planu, dolazi vreme u kom moze opusteno da javno botuje za zapad, a zna da ce mu ovi to kad-tad vratiti nekom udobnom funkcijom, nesto poput Jelene Milic npr. Vucicu to sve odgovara, da mu ne odgovara ne bi gajio Sormaza kao zapadnjaka zajedno sa Babicem u poslednjih nekoliko godina, i ne bi mu dao da brblja okolo toliko.
- Post n°278
U 5. minutu (od 30 koliko traje emisija) Novosti dana Radio Beograda 1 emitovana danas emitovana vest o probi Putinove parade s nabrajanjem šta je sve prošlo ulicama.
- Post n°281
Glodur Radio Beograda 1 je Srđan Bošković, voditelj dnevnika 90-ih zajedno sa Ljiljanom Dragoljuba Milanović.
Kvalitetan kadar.
Inače, RTS treba uništiti.
Kvalitetan kadar.
Inače, RTS treba uništiti.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°282
BiH ima iste boje zastave kao Ukrajina, a Srbija kao Rusija
- Post n°283
Kao naopako Rusija, da ne kazem anti-Rusija
- Post n°285
Ih da je SRNu deset nuklearki
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°286
Патријарх московски и целе Русије Кирил изјавио је данас да је Први светски рат изазвао Запад и да су у њему Срби, како је рекао, "постали главна мета западних сила".
„И позната провокација у Сарајеву: све је имало за циљ да Србија, православна земља, по духу блиска Русији, али окружена западним земљама, престане да постоји“, оценио је Кирил у беседи у главном храму Оружаних снага Руске федерације у парку Патриот код Москве.
Кирил сматра да Запад није желео да има међу својим народима тај, како је навео,“ храбри, православни народ који воли Русију“ и да је изазвао Први светски рат.
- Guest
- Post n°287
jel on to priča da je atentat bio false flag operacija?
Na ovome svetu mogu da kažem što se dešava, to nije istina.
Na ovome svetu mogu da kažem što se dešava, to nije istina.
- Post n°288
Odavno se tera prica da su Ferdinanda namerno poslali u Sarajevo da pogine.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°290
Sta god da je, Austriju je svakako trebalo razmontirati, a ispostavice se, i Nemacku. Sto je kasnije skupo placeno i uradjeno nakon WW2, kako bi nastupilo zlatno doba.
- Post n°291
Cousin Billy wrote:Патријарх московски и целе Русије Кирил изјавио је данас да је Први светски рат изазвао Запад и да су у њему Срби, како је рекао, "постали главна мета западних сила".
„И позната провокација у Сарајеву: све је имало за циљ да Србија, православна земља, по духу блиска Русији, али окружена западним земљама, престане да постоји“, оценио је Кирил у беседи у главном храму Оружаних снага Руске федерације у парку Патриот код Москве.
Кирил сматра да Запад није желео да има међу својим народима тај, како је навео,“ храбри, православни народ који воли Русију“ и да је изазвао Први светски рат.
Bazdulj piše feljton, Deksa roman, na scenariju Kecman i Deksa, režira Kusta.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°292
Ma ne, stanite, obustavite paljbu . "Provokacija" je ovde drzanje vojnih vezbi i voznje kroz grad bas na Vidovdan.
- Post n°293
Oni sto je u ovoj izjavi falsifikat je sto 1914 ne postoji "Zapad".
- Guest
- Post n°294
Mór Thököly wrote:Ma ne, stanite, obustavite paljbu . "Provokacija" je ovde drzanje vojnih vezbi i voznje kroz grad bas na Vidovdan.
To sam i ja pomislio ali nije mi dovoljno ubedljivo - tj. da li bi se Kiril bavio tim detaljem, ili bi ceo događaj đuture, zajedno sa atentatom, opisao kao "zapadnu provokaciju"?
- Post n°295
Nije to bas exactly "detalj", i moj omiljeni S. Kotkin to zove provokacijom...
Ono sto je skandal ovde je rec "Zapad". Cist falsifikat.
Ono sto je skandal ovde je rec "Zapad". Cist falsifikat.
- Post n°296
Pogotovu nije detalj u ruskoj danasnjoj situaciji gde "mora" oruzani odgovor jer "provociranje"
Ali kopa nam ranama za svojeg gospodara zdravlje i nek se nosi s tim, to svakako.
Ali kopa nam ranama za svojeg gospodara zdravlje i nek se nosi s tim, to svakako.
- Post n°297
Ambasada Rusije organizuje za vas...
https://nova.rs/vesti/drustvo/ambasada-rusije-povorka-besmrtni-puk-u-beogradu-za-dan-pobede/
Oh, pa oni organizuju tu novokomponovanu šaradu diljem zemlje...
https://rs-lat.sputniknews.com/20220508/manifestacija-besmrtni-puk-sirom-srbije-1137171046.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
https://nova.rs/vesti/drustvo/ambasada-rusije-povorka-besmrtni-puk-u-beogradu-za-dan-pobede/
Oh, pa oni organizuju tu novokomponovanu šaradu diljem zemlje...
https://rs-lat.sputniknews.com/20220508/manifestacija-besmrtni-puk-sirom-srbije-1137171046.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
- Post n°298
Sinoc u ShitTvitu. Kakva naprasna briga za podelu vlasti...
Ана Брнабић: У наредном периоду ће бити још јачих притисака на Србију да уведе санкције Русији. Сузана Грубјешић: Ако буде санкција, неће их уводити председник него влада
_____
- Post n°299
https://www.danas.rs/vesti/politika/ambasada-ukrajine-u-srbiji-dan-pobede-obelezili-smo-sa-nasim-prijateljima-srpska-strana-ce-sa-predstavnicima-zlocinackog-rezima/?ref=twdanas
- Post n°300
Sjajno.
_____