Rat u Ukrajini
- Guest
- Post n°276
Re: Rat u Ukrajini
Otvorili su Potemkinovu berzu. Stranci najmanje do petka ne smeju da prodaju akcije, šortovanje je potpuno zabranjeno, sesije traju samo 4 sata.
- Post n°277
Cousin Billy wrote:Otvorili su Potemkinovu berzu. Stranci najmanje do petka ne smeju da prodaju akcije, šortovanje je potpuno zabranjeno, sesije traju samo 4 sata.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°279
Nije ni Rusima najjasnije koliko je to rublja ojačala.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°280
koliko je Rusima uopšte stalo do PR-a nakon što su upali naglavačke u nezavisnu državu pobili nekoliko hiljada ljudi i popili najveće sankcije ikad uz manje više totalni otklon od zapadnog svijetaCousin Billy wrote:Videćemo. Moj rezon je da nisu valjda otišli da pojedu po balik ekmek, popiju čaj, kupe ćilim i aj kući - ovi pregovori izgledaju najozbiljnije do sada i mislim da je moguće da dosegnu barem formalni minimum konsenzusa, to ne bi bio loš PR za Ruse.
- Post n°281
pa dobro, ja bih recimo vise voleo da osiromasim za dan 12 % ko rus
nego da me lagano eu/$ inflacija godisnja od 10 % davi
nego da me lagano eu/$ inflacija godisnja od 10 % davi
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°282
Del Cap wrote:Око гаса у рубљу* - немам и даље појма је ли то покушај да се ревитализује рубља као средство плаћања на међународном нивоу, или увод у једнострани прекид испорука са изговором.
taj se rad nekada zvao "oštro i bezveze", u narodu isto i "APP". neko je bio zamislio da bajdenu uvali kurčinu umanjivanjem značaja petrodolara u korist
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°283
Овде сте дошли и до полуконсемзуса да су украјинске пропагандне акције које крше конвенције развалили Русе и да им јеCousin Billy wrote:mislim da smo ovde došli do polukonsenzusa da se nikakav napad Ukrajine na Donbas nije očekivao u skorijoj budućnosti. zaista nijedan dokaz za to nije ponuđen, imamo samo reči Rusa.
Као и то што је неки протестант на снимку пао оправдање да Украјинци пуцају заробљеницима у колена.
И немаш само руску пропаганду. Још пре рата сам писао да је Украјина спремна за напад на ЛДНР, прелистај тему.
Набавили су 60ак Бајрактара, против којих устаници немају одговарајући ПВО. Набавили гомилу БПЛ са којима врше корекцију арт. ватре, ремонтовали више стотина тенкова. Већина војске им је била - и још увек је - ка ЛДНР. Све војне припреме су завршене, плус су одбили споразум из Минска.
Коме то све није довољно да је напад био спреман, не могу да му помогнем за више.
- Post n°284
Kad bi samo postojao neki drugi razlog da se Ukrajinci naoruzavaju... ali evo, nista mi ne pada na pamet.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°285
ecce shoigu
kaže glavni cilj - oslobođenje donbasa
kaže glavni cilj - oslobođenje donbasa
Министр обороны России Сергей Шойгу заявил, что основные задачи первого этапа спецоперации на Украине выполнены. Соответствующее заявление глава Минобороны сделал на селекторном совещании во вторник, 29 марта 2022 года.
По словам Шойгу, украинские вооруженные силы понесли серьезный урон, что позволяет сосредоточиться на одной из основных задач - освобождении республик Донбасса.
"В целом основные задачи первого этапа операции выполнены, - констатировал Шойгу. - Существенно снижен боевой потенциал украинских Вооруженных сил, что позволяет сосредоточить основное внимание и основные усилия на достижении главной цели - освобождении Донбасса".
Глава Минобороны России добавил, что специальная военная операция будет продолжена до выполнение всех поставленных целей.
Читайте на WWW.KP.RU: https://www.kp.ru/online/news/4684586/
- Post n°286
pa to je bio cilj otpocetka, tzv pokrajina
ali budimo realni
tako krhka i slaba i mlada ukrajinska demokratija tu nosi mini suknjice
pa ja joj ne bi odoleo, ja bih isao skroz do kieva
ali budimo realni
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°287
da je nabavka oruzja razlog za preventivnu intervenciju nasi susedi bi vec trebalo nas da preoru.
jasno je da je ovo imperijalno izivljavanje i pogresna procena. iskreno rusima bi bilo bolje bez putina i bajden im zeli samo dobro.
mislim ponovicu da smo blize rusiji danas bi nama vladao marko milosevic kao kadirov cecenima.
jasno je da je ovo imperijalno izivljavanje i pogresna procena. iskreno rusima bi bilo bolje bez putina i bajden im zeli samo dobro.
mislim ponovicu da smo blize rusiji danas bi nama vladao marko milosevic kao kadirov cecenima.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°288
Mr.Pink wrote:pa to je bio cilj otpocetka, tzv pokrajina
ali budimo realni
sta seres? danas sam pricao sa drugarom iz ukrajine. vozio neku decu do granice kojoj su poginuli roditelji. jel to ta mini suknjica? jel bi bilo bas kul da za pozarevackog tiranina tebi klinac ostane siroce zato sto je prdnulo botoksiranim dedi koji je umislio da je ivan grozni?
nista ovo nije moralo i ovo je siledzijstvo najgore vrste.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°289
Nas pogled na Rusiju je iskrivljen, i to upravo - geografijom. Kad god su se priblizili na puskomet, nastali su problemi.
- Post n°290
mislim ja se ne slazem. staljin je nekada govorio kada je vrbovanje u pitanju: daj im novac ako nece novac zenu ako nece ni novac ni zenu marksa. mislim kod sovjeta je postojala ideoloska baza koja je bila sve tanja od breznjeva nadalje ali je postojala. fellow travelers su bili intelektualci i idealisti. putinovi pomagaci danas su resantimanski desnicari, rasisti i lokalne siledzije. nema tu nicega pa mora da bije.
_____
- Post n°291
boomer crook wrote:mislim ja se ne slazem. staljin je nekada govorio kada je vrbovanje u pitanju: daj im novac ako nece novac zenu ako nece ni novac ni zenu marksa. mislim kod sovjeta je postojala ideoloska baza koja je bila sve tanja od breznjeva nadalje ali je postojala. fellow travelers su bili intelektualci i idealisti. putinovi pomagaci danas su resantimanski desnicari, rasisti i lokalne siledzije. nema tu nicega pa mora da bije.
Сагласан сам са овим, једино бих додао "и олигарси".
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°292
Building of Mykolaiv regional administration was destroyed in Russian missile strike. Head of administration Kim is unhurt https://t.co/n04LGP8yu4 pic.twitter.com/RTBjhKH8d9
— Liveuamap (@Liveuamap) March 29, 2022
- Post n°293
Јанош Винету wrote:boomer crook wrote:mislim ja se ne slazem. staljin je nekada govorio kada je vrbovanje u pitanju: daj im novac ako nece novac zenu ako nece ni novac ni zenu marksa. mislim kod sovjeta je postojala ideoloska baza koja je bila sve tanja od breznjeva nadalje ali je postojala. fellow travelers su bili intelektualci i idealisti. putinovi pomagaci danas su resantimanski desnicari, rasisti i lokalne siledzije. nema tu nicega pa mora da bije.
btw ja bih veselo uveo sankcije putinu i njegovim pomagacima kao vetovziju za to sto deceniju kriju ljude umesane u ubistvo premijera srbije.
_____
- Post n°294
boomer crook wrote:Јанош Винету wrote:
btw ja bih veselo uveo sankcije putinu i njegovim pomagacima kao vetovziju za to sto deceniju kriju ljude umesane u ubistvo premijera srbije.
To da ne pocinjemo.
- Post n°295
Ivan grozni ili petar veliki
Putin je izabro prvog. Sasvim legit izbor
Msm da ograniceni rat nije bio moguc, niti da se rokaju u rovovskom ratu godinama po nekim vukojebinama plus krim je problematican, to se mora i u ratu potvrditi, a ne samo u preambuli
Putin je izabro prvog. Sasvim legit izbor
Msm da ograniceni rat nije bio moguc, niti da se rokaju u rovovskom ratu godinama po nekim vukojebinama plus krim je problematican, to se mora i u ratu potvrditi, a ne samo u preambuli
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°296
Mini suknja je 2014 i maidan, jbg
- Post n°297
Zamisljam ruski genijalan prinudni plan da sruše pola Ukrajine i onda oni uzmu tu srušenu polovinu. Bez para da je podignu.
- Post n°298
da li je moglo humanije
nije. jbg, takav svet
nije. jbg, takav svet
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°299
Cousin Billy wrote:mislim da smo ovde došli do polukonsenzusa da se nikakav napad Ukrajine na Donbas nije očekivao u skorijoj budućnosti. zaista nijedan dokaz za to nije ponuđen, imamo samo reči Rusa.
А онда су кренули да виде да се овима није нешто десило.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°300
RUSSIAN DEF MIN TO CREATE CONDITIONS FOR DIALOGUE WILL STOP MILITARY ACTIVITY AROUND KYIV AND CHERNIHIV
RUSSIAN TOP NEGOTIATOR MEDINSKY SAYS WILL LOOK AT UKRAINIAN PROPOSALS AND REPORT ON THEM TO PUTIN
ISTANBUL
TOP RUSSIAN NEGOTIATOR VLADIMIR MEDINSKY SAYS TALKS WERE CONSTRUCTIVE
-
UKRAINE NEGOTIATOR SAYS THERE HAVE BEEN ENOUGH DEVELOPMENTS TO HAVE MEETING OF PRESIDENTS OF UKRAINE AND RUSSIA
UKRAINE NEGOTIATOR SAYS UKRAINE PROPOSES HOLDING CONSULTATIONS WITH RUSSIA ON STATUS OF CRIMEA OVER NEXT 15 YEARS
UKRAINE NEGOTIATOR SAYS THERE NEEDS TO BE FULL PEACE ACROSS UKRAINIAN TERRITORY FOR ANY FINAL AGREEMENT WITH RUSSIA TO COME INTO FORCE
UKRAINE NEGOTIATOR SAYS ALL OF THIS HAS BEEN PUT TO RUSSIAN SIDE AND WE WAIT THEIR OFFICIAL ANSWER
RUSSIAN TOP NEGOTIATOR MEDINSKY SAYS WILL LOOK AT UKRAINIAN PROPOSALS AND REPORT ON THEM TO PUTIN
ISTANBUL
TOP RUSSIAN NEGOTIATOR VLADIMIR MEDINSKY SAYS TALKS WERE CONSTRUCTIVE
-
UKRAINE NEGOTIATOR SAYS THERE HAVE BEEN ENOUGH DEVELOPMENTS TO HAVE MEETING OF PRESIDENTS OF UKRAINE AND RUSSIA
UKRAINE NEGOTIATOR SAYS UKRAINE PROPOSES HOLDING CONSULTATIONS WITH RUSSIA ON STATUS OF CRIMEA OVER NEXT 15 YEARS
UKRAINE NEGOTIATOR SAYS THERE NEEDS TO BE FULL PEACE ACROSS UKRAINIAN TERRITORY FOR ANY FINAL AGREEMENT WITH RUSSIA TO COME INTO FORCE
UKRAINE NEGOTIATOR SAYS ALL OF THIS HAS BEEN PUT TO RUSSIAN SIDE AND WE WAIT THEIR OFFICIAL ANSWER