Srbija i Ukrajina
- Post n°876
Re: Srbija i Ukrajina
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°878
"jedini naš principijelan stav" lol
a i to u ovom trenutku!
a i to u ovom trenutku!
- Post n°879
Uncle Baby Billy wrote:"jedini naš principijelan stav" lol
a i to u ovom trenutku!
Jbg, nikad se ne zna kad će i koliko Šećeroska da poludi (bez Putinovog znanja)...
- Post n°880
Dakle, ovo je konačan čin. Primetite ime autora - Vladimir Bilčik, iz EPP; koji je do sada široko čuvao leđa vladi u Beogradu. https://t.co/oC7ch67Qr3
— Dejan Vukosavljevic :flag_ua: :flag_eu: (@DejanV7) April 20, 2022
- Post n°881
Dobra napomena. Ne samo sto je on njima cuvao ledja nego ni Vucic za njega nije stedeo reci hvale.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°882
Evropski savet moze bukvalno samo to - da poziva. Meni se malo ozbiljno sere od zapadnih podguznih muva koje nam svaku budaletinu iz tog nazovi parlamenta proglasavaju za neznamkakvo svecko mudo, a zapravo je rec o obicnim govnima. Da se usvoji rezolucija, pa i da pricamo. Ali ona nikoga ne obavezuje, cak i ako bude usvojena. Trazimo da se pridruzite sankcijama - Hocemo, pridruzicemo se, javicemo vam i datum, cao.
Druga je stvar sto se ovim kao pritiska neki Vucic. Nije mi samo jasno na koji tacno nacin. Vucic nije uz Rusiju sto je mnogo voli, ili sto se politicki plasi necega, vec su mu tamo verovatno pare u ozbiljnoj kolicini, zato se i malo malo pa sastaje sa Putinom. Sutra da uvede sankcije Rusiji, za njega bi tacno glasao isti procenat, cak bi stekao nove poklonike i postovaoce, tj. nove Sormaze koji bi mu lizali bulju "jer je pokazao Moskvi". Ne postoji uzrocno-posledicna veza izmedju broja njegovih glasova ovde i spoljne politike prema bilo kome. Sutra da proglasi da smo oslonjeni na Bahrein, dobijao bi isti broj glasova i ista bi bila struktura glasova, nijednom powerslavnom fanatiku koji se krsti 30 puta dnevno ne bi smetalo sto smo sada naslonjeni na nekog emira.
edit: da ne ulazim u to sto nama prete da ce tempo pridruzivanja zavisiti od dogovora sa malim organskim fasistima iz Pristine koji odbijaju da u bilo kom obliku ili vidu sprovedu svoje obaveze iz tog istog dogovora.
Druga je stvar sto se ovim kao pritiska neki Vucic. Nije mi samo jasno na koji tacno nacin. Vucic nije uz Rusiju sto je mnogo voli, ili sto se politicki plasi necega, vec su mu tamo verovatno pare u ozbiljnoj kolicini, zato se i malo malo pa sastaje sa Putinom. Sutra da uvede sankcije Rusiji, za njega bi tacno glasao isti procenat, cak bi stekao nove poklonike i postovaoce, tj. nove Sormaze koji bi mu lizali bulju "jer je pokazao Moskvi". Ne postoji uzrocno-posledicna veza izmedju broja njegovih glasova ovde i spoljne politike prema bilo kome. Sutra da proglasi da smo oslonjeni na Bahrein, dobijao bi isti broj glasova i ista bi bila struktura glasova, nijednom powerslavnom fanatiku koji se krsti 30 puta dnevno ne bi smetalo sto smo sada naslonjeni na nekog emira.
edit: da ne ulazim u to sto nama prete da ce tempo pridruzivanja zavisiti od dogovora sa malim organskim fasistima iz Pristine koji odbijaju da u bilo kom obliku ili vidu sprovedu svoje obaveze iz tog istog dogovora.
- Post n°883
Spolu ima dva glasa ukupno.
_____
????
- Post n°884
Filipenko wrote:
U neka srecnija vremena, npr tamo negde 2018/19 to bi sigurno bilo tako. Za danas se vec ne bih slozio.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°886
„Pozivam poslanike Evropskog parlamenta da nastave sa politikom ucenjivanja i pritisaka prema Srbiji i da što pre usvoje Rezoluciju kojom od Srbije zahtevaju da uvede sankcije Ruskoj Federaciji. Nema boljeg načina da Srbija shvati da joj nije mesto u Evropskoj uniji od politike poslanika Evropskog parlamenta i zato molim evroposlanike da se ni slučajno ne promene i da nastave da nas vređaju i ucenjuju, da nastave da pokazuju koliko ne poznaju Srbe i koliko im i nije važno da ih upoznaju“, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.
On je u pisanoj izjavi naveo da ako neka nastave sa pretnjama i ucenama on veruje da će i predsednik Vučić preispitati odluku o nastavku puta ka Evropskoj uniji.
„Predsednika svih Srba Aleksandra Vučića samo vaše ucene i pretnje mogu uveriti da treba da napusti politiku približavanja Evropskoj uniji. Zato poslanici Evropskog parlamenta, nemojte da se stidite što vas u vašim zemljama ne pitaju i ne slušaju, samo nastavite sa napadima na Srbiju i pomozite Srbiji i predsedniku svih Srba da što pre napuste put ka članstvu u Evropsku uniju. Pošto je vojno neutralna, Srbija treba da bude i politički neutralna. Da bi se to i desilo, samo neka evroposlanici nastave sa ucenama“, izjavio je Vulin komentarišući najavu evroposlanika da će Evropski parlament Rezolucijom tražiti od Srbije da uvede sankcije Rusiji.
_____
- Guest
- Post n°887
Lepkaroš koji samog sebe lupa u glavu kad ga opkole da ga lemaju. "Šae pičke, saćete vidite kako se bije, ne možete mi ništa, sad ću da se izbodem nožem pred vama".
- Post n°888
Kakva slika!
_____
- Post n°889
Mali off topik, gledam Vulina u Utisku, čime mislite da se drogira?
- Post n°890
https://rs.n1info.com/vesti/vucic-srbija-placa-veoma-visoku-cenu-sto-ne-uvodi-sankcije-rusiji/
_____
- Post n°891
INTV: Aleksandar Vucic tells @mdunai that Belgrade would not “choose sides” despite EU calls for countries seeking membership to side with Brussels in tightening economic penalties against Vladimir Putin.
— Anne-Sylvaine Chassany (@ChassNews) April 21, 2022
https://t.co/5U8hKppgdP @FT
Preprič na srpskom:
https://www.danas.rs/vesti/politika/ft-predsednik-srbije-odbacio-uvodjenje-sankcija-rusiji/
- Post n°892
Ocigledno priprema narod za uvodjenje sankcija
- Post n°893
Rusija je napala Ukrajinu, ali Srbija se nece stavljati ni na stranu Rusije, ni na stranu EU.
Pri tom nije uopste tacno da nikome nismo uveli sankcije.
Pri tom nije uopste tacno da nikome nismo uveli sankcije.
- Post n°894
https://rs.n1info.com/vesti/evropska-komisija-stav-srbije-o-ruskoj-agresiji-sustinski-za-eu-integracije/
Nije bitno, jer ljubav prema Putinu nema cenu
Rusija nama jeste pomogla da napravimo drzavu, ali ce nam pomoci i da je unistimo. Onako, "roditeljski"
Nije bitno, jer ljubav prema Putinu nema cenu
Rusija nama jeste pomogla da napravimo drzavu, ali ce nam pomoci i da je unistimo. Onako, "roditeljski"
- Post n°895
Pa da, sve je bitno sustinski za EU integracije.
- Post n°896
Nisu u pitanju integracije, to je druga stvar. Postanes "problem" i onda toima posledice na hiljadu drugih stvari koje se mnogo direktnije ticu novca od maglovitog clanstva u EU
- Post n°897
Ali najsmesniji su mi lokalni prozapadnjaci koji pustaju da.ih voza kao poslednje idiote (osim onih koji uzimaju pare neke, toje drugo). Te sad ce, te samo sto nine, MoRA tAKo, bla bla. Totalni majmuni.
- Post n°898
Trebali bi da bacimo neku forumsku kladionicu, da li Srbija uvodi sankcije Rusiji do kraja 2022, da ili ne
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°899
koji su ti koji ne uzimaju pare?Mór Thököly wrote: lokalni prozapadnjaci koji pustaju da.ih voza kao poslednje idiote (osim onih koji uzimaju pare neke, toje drugo). Te sad ce, te samo sto nine, MoRA tAKo, bla bla. Totalni majmuni.
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°900
Mislim pare od rezimanalog sa ženinog laptopa wrote:koji su ti koji ne uzimaju pare?Mór Thököly wrote: lokalni prozapadnjaci koji pustaju da.ih voza kao poslednje idiote (osim onih koji uzimaju pare neke, toje drugo). Te sad ce, te samo sto nine, MoRA tAKo, bla bla. Totalni majmuni.
Elem
https://www.theguardian.com/global-development/2022/apr/21/serbia-sliding-towards-autocracy-as-president-secures-second-term