pre par dana je prodavao onu ideju da namerno potopljena "Moskva" leži na dnu nekakvog moreuza i blokira put NATO podmornicama.
Srbija i Ukrajina
- Guest
- Post n°851
Re: Srbija i Ukrajina
joj on grebucka po dnu kace. hrani svoje sledbenike koji su uglavnom bezumni poltroni potpuno slepi za argumente (ljudi koji veruju da je Bokan ljuti protivnik ovog globalističkog režima, npr, ili jednostavno naprednjaci koji žele da čuju nešto lepo i nacionalistički a da to ne bude u konfliktu sa vladajućom strujom), zarađuje dnevnice, pojavljuje se na televiziji. njemu dosta.
pre par dana je prodavao onu ideju da namerno potopljena "Moskva" leži na dnu nekakvog moreuza i blokira put NATO podmornicama.
- Guest
- Post n°852
zajedno sa Bokanovim kvalitetom opao je i kvalitet publike. od šik-desnice do roktanja ispred seoske zadruge.
- Post n°853
Del Cap wrote:Normalan a za temu zainteresovan čovek bi proverio izjave na sajtu ruskog MSPa ili po ruskim medijima, a misli "ako je ona to stvarno rekla, da li neko montira" bi ostavio za sebe.
Ali intelektualna radoznalost i pedantnost nije nešto što odlikuje bokana, bokanoide i uopšte 99% srpske desanke.
Stoji sve to, al onda ne bi moglo da padne ovo dvostruko vrdanje, u početku i PS statusa , akoooo je ovo istina, a mnogi podmeću i lažu, da bog da ti sto podmeci goreli u kazanu i sedeli u podrumu DB i tako
Hocu reci Bokan lepo kaze, ono što mi vidimo i sto je jos vaznije osecamo, sve je to lov u mutnoj vodi.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°854
Janko Suvar wrote:Наравно, све ово пишем у случају да је Марија Захарова то стварно рекла, онако како објављују наши сајтови и порталу. А ако они, у ствари, монтирају ову изјаву и лажно напујдавају нашу јавност против председника Србије и нашег држања у овом сукобу Запада са Русијом, онда су заслужили Божију (а не само овоземаљску) казну. То би било страшно, такав нељудски "подухват" против сопствене државе!
Pa sto ne cuje ili procita izjavu u originalu?
- Post n°855
ficfiric wrote:Janko Suvar wrote:Наравно, све ово пишем у случају да је Марија Захарова то стварно рекла, онако како објављују наши сајтови и порталу. А ако они, у ствари, монтирају ову изјаву и лажно напујдавају нашу јавност против председника Србије и нашег држања у овом сукобу Запада са Русијом, онда су заслужили Божију (а не само овоземаљску) казну. То би било страшно, такав нељудски "подухват" против сопствене државе!
Pa sto ne cuje ili procita izjavu u originalu?
JEL TI UOPŠTE HOĆEŠ DA OPSTANE NAŚ NAROD NA KOSOVU???
- Post n°856
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°857
Nije bas za ovde, ali se nadovezuje na ukrajinski demanti.
Pola čovek
— Slobodan Georgiev (@SlobaGeorgiev) April 19, 2022
Pola fake newshttps://t.co/evenfFhgdE
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°858
obitavaju u informacionom mehuru svojih tabloida.
- Post n°859
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°861
Del Cap wrote:obitavaju u informacionom mehuru svojih tabloida.
Nemoj da.si naivan, oni su imali saznanja :karan: da se britanija sprema da izveze nlaws kosovu i preventivnom medijskom specoperacijom su to sprecili.
- Post n°862
Mór Thököly wrote:Del Cap wrote:obitavaju u informacionom mehuru svojih tabloida.
Nemoj da.si naivan, oni su imali saznanja :karan: da se britanija sprema da izveze nlaws kosovu i preventivnom medijskom specoperacijom su to sprecili.
Zapravo je Britancima @avucic upropastio polutajnu operaciju naoružavanja terorista lažne države Kosovo. Vi, naravno, birate kome ćete ovde verovati: srpskim službama i predsedniku ili britanskoj ambasadi. https://t.co/grhtBSwWmg
— David Babić (@DavidDBabic) April 19, 2022
_____
- Post n°864
Lol
Pa znam ih vec u dusu kako razmisljaju
Pa znam ih vec u dusu kako razmisljaju
- Post n°865
Pa da, Britanci demantuju da izvoze...oni doniraju.
- Post n°866
Jok, priznaće. Oružje je već na Kosovu
- Post n°869
Ne znam na koju temu s analizom energetskog sektora Hrvatske i Srbije, pa ako koga zanima https://gong.hr/wp-content/uploads/2022/02/Energetski-sektor-u-Hrvatskoj-i-Srbiji-uhvacen-u-interesnim-mrezama.pdf
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°871
:joy::joy: pic.twitter.com/C16qJ242h9
— Radomir Martin:tm: (@radomir_martin) April 19, 2022
_____
- Post n°872
https://rs.n1info.com/vesti/sormaz-trazi-zabranu-isticanja-ruskih-ratnih-simbola-u-srbiji/
_____
- Post n°873
Премьер Сербии заявила, что Белград не поддержит антироссийских санкций, несмотря на давление Западаhttps://t.co/MisWXivCsM pic.twitter.com/6VBcK6GcZt
— @kpru (@kpru) April 20, 2022
Премијерка Ана Брнабић каже за РТС да Србија не балансира, већ води принципијелну спољну политику када је реч о сукобу Украјини. Једини принципијелни наш став у овом тренутку јесте да смо против увођења санкција Руској Федерацији, као и да поштујемо територијални интегритет Украјине и да сматрамо веома погрешним кршење тог територијалног интегритета, истакла је Брнабићева.
https://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1/politika/4785358/brnabic-rusija-ukrajina-rat-srbija.html
- Post n°874
Steta sto je doslo do krsenja ovog integriteta, to jest sto je sledom dogadjaja doslo do stanja stvari u kojem je ovaj integritet prekrsen, a za razliku od prehotdnog stanja stvariu kojem to nije bio. Najostrije osudjujemo ovaj sled dogadjaja!
_____