Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Srbija i Ukrajina

Nektivni Ugnelj

Srbija i Ukrajina - Page 34 Empty Re: Srbija i Ukrajina

Post by Nektivni Ugnelj Mon Apr 18, 2022 7:54 pm

A taman su svi zabiravili da AS leti za Moskvu. 

Veliki mozak.
    nalog sa ženinog laptopa

Post by nalog sa ženinog laptopa Mon Apr 18, 2022 8:07 pm

iz srbije u ukrajinu
    jasem, jasem na delfinu

_____
    THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at 
    speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and 
    sun. People have visited the moon, we have sent space probes to 
    all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are 
    picked up by children in the nursery.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Apr 18, 2022 9:20 pm

Del Cap wrote:Slušao sam sinoć i uopšte nije decidno rekao Ukrajina u smislu državnog aparata, mada se i tako može tumačiti. On standardno raspištoljen za domaću publiku pa nenavikao da ga hvataju za reč neki sa strane.

Tako je, rekao je da su prijave za bombu stizale IZ dve drzave, jedna je Ukrajina, a druga je Hrvatska u EU, ali nece da kaze koja (mada je mozda i Poljska). Ni ja nisam shvatio da je mislio na drzavni aparat, svakako nije to rekao. 

Ali ko ga je koj kurac vukao za jezik da uopste pominje.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Apr 18, 2022 9:23 pm

Ako ste vi tako čuli, onda je tako čuo i Aleksandar Vasović.
    E sad šta ga je navelo da ovako izvrće reči, ne znam a i ne želim da znam, iskreno.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Apr 18, 2022 9:30 pm

Tko je Aleksandar Vasovic?

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Apr 18, 2022 9:31 pm

Aha, autor Rojtersovog teksta.

_____

Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Apr 18, 2022 9:32 pm

Tnovinar Rojtersa iz Beograda, a izveštavao je i iz Mariupolja na samom početku frke.
    rumbeando

Post by rumbeando Mon Apr 18, 2022 9:35 pm

najpoznatiji novinari i urednici radija B92, nekadašnji i današnji, govore o svojoj saradnji i prijateljstvu sa Zoranom Mamulom - narednih dana, u programu ove radio stanice, a moći ćete da čujete kako ga se sećaju Bojana Lekić, Milica Kuburović, Aleksandar Vasović, Dušan Mašić, Tamara Pupovac, Antonela Riha, Saša Mirković, Daniel Bukumirović...
    https://zena.blic.rs/puls-poznatih/cetvrt-veka-sa-slusaocima-urucenje-tradicionalne-nagrade-i-jubilej/sv9jcwm
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Apr 18, 2022 9:36 pm

Ne mogu da budem kategorican, ovako sam upamtio, ali trebalo bi ponovo preslusati.

_____

Notxor

Post by Notxor Mon Apr 18, 2022 9:39 pm

Ma stizalo sa Protonmaila čiji su serveri u Švajcarskoj, a nema šanse da Protonmail daje bilo koju IP adresu osim Švajcarsku.
    Protonmail (mislim) ima i Tor onion adresu, a to + VPN je nevidljivo, osim za CIA ili štajaznam... nije da me zanima.

Last edited by Notxor on Mon Apr 18, 2022 9:44 pm; edited 1 time in total

_____
      Sweet and Tender Hooligan  
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Apr 18, 2022 9:40 pm

Evo snimka, pa koga ne mrzi, nek potrazi. Mislim da je u prvoj polovini.

_____

Notxor

Post by Notxor Mon Apr 18, 2022 9:42 pm

https://www.rts.rs/page/stories/sr/story/135/hronika/4783276/dojave-bombe-protonmail-trzni-centri-aerodrom-er-srbija.html

Lažne dojave o bombi, koje su danas stigle na adrese tri tržna centra u Beogradu i jednog u Nišu, poslate su sa istog imejl servisa kao i pretnje koje su u prethodnom periodu u nekoliko navrata upućene Aerodromu "Nikola Tesla" i kompaniji "Er Srbija", saopštio je MUP.

Ministarstvo policije saopštilo je da su tokom današnjeg dana sa imejl adrese servisa "Protonmail", na adrese više tržnih centara u Srbiji upućene poruke o navodno postavljenim eksplozivnim napravama u tim objektima, za koje je nakon kontradiverzionog pregleda ustanovljeno da su bile lažne.

_____
      Sweet and Tender Hooligan  
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Apr 18, 2022 9:45 pm

Cousin Billy wrote:Ako ste vi tako čuli, onda je tako čuo i Aleksandar Vasović.
    E sad šta ga je navelo da ovako izvrće reči, ne znam a i ne želim da znam, iskreno.
    Pa mora nesto bitno da "javi".
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Apr 18, 2022 9:47 pm

Preslušaću ujutru, možda se ogreših o lika
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Apr 18, 2022 9:57 pm

Nasao sam, na 23:55. Kaze - to rade strane sluzbe, rade sa teritorije dve zemlje, jedna je Ukrajina, a jedna je blablabla.

Ne kaze da su to sluzbe TIH zemalja, ali bih sada nakon ponovnig slusanja rekao da to nije ni blesava intepretacija.

Poslusajte sami pa procenite.

_____

kondo

Post by kondo Mon Apr 18, 2022 10:04 pm

klasičan novinar strane agenture na kratkom povocu, dobio instrukciju iz baze da nagazi, nagazio, zaradio lepu platu i to vam je tako.

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Apr 18, 2022 10:13 pm

Sad sam pogledao i tekst. Ipak jeste tendenciozno. Pravi prevod ne bi bio "of", nego "from". 

[size=32]"Foreign (intelligence) services of two countries are doing that. One is an EU country, and Ukraine is the another one," Vucic said late on Sunday, without providing evidence.[/size]

Mada prvenstvena odgovornost je svakako na Vucicu. Izjava je nejasna, klasicno njegovo muljanje za domacu publiku, sto rece Del.

_____

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Apr 18, 2022 10:25 pm

Cim je rekao strane obavestajne sluzbe - to podrazumeva drzavnu aktivnost
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Apr 18, 2022 10:30 pm

Slazem se, ili barem blameable neaktivnost.

_____

Del Cap

Post by Del Cap Mon Apr 18, 2022 10:35 pm

Nikad se ništa ne dešava a da neka služba to ne organizuje, to je standardan vinjački refleks. Jer samo neka "služba" ume da pošalje mejl preko protona, it is known. 

Problem su zapravo on i njegov kružok koji barataju "procenama" i "analitikom", i što on živi u uverenju da to što govori dopire samo do ciljanog glasača. Večiti kampanjac.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Apr 18, 2022 10:40 pm

Pa da. Neverovatno da ne kapira koliko su se promenili uslovi. Nema vise nastupa samo za domacu publiku, sad je sve pod lupom.

_____

Janko Suvar

Post by Janko Suvar Tue Apr 19, 2022 11:55 am

Дневник Драгослава Бокана
    Дејан Пиљак  · 
    sSpdhgl10
    h
    4
    0280938ct7
      · 
    УКОЛИКО ЈЕ ТАЧНА ОВА И ОВАКВА ИЗЈАВА МАРИЈЕ ЗАХАРОВЕ 
    Марија Захарова није В. В. Путин и у њеном случају већ смо видели овакве испаде, који, истини за вољу, имају и ону природну осетљивост неког ко је у огњу рата па не може да буде увек праведан према онима који нису директно у том рату. 
    За разлику од Захарове - и њен министар Лавров и патријарх Кирил и председник Путин имају потпуно уравнотежен и заиста праведан однос према Србији и њеном председнику. 
    Бар то је лако видети и осетити у њиховим реакцијама на изнуђене потезе од Запада нападнуте и уцењиване Србије...
    А најодвратнији су ми они лажни русофили који то "русофилатво" данас злоупотребљавају и користе искључиво као "разлог" нових испада мржње према председнику Србије и сопственој држави.  
    Бедници.
    P. S 
    Наравно, све ово пишем у случају да је Марија Захарова то стварно рекла, онако како објављују наши сајтови и порталу. А ако они, у ствари, монтирају ову изјаву и лажно напујдавају нашу јавност против председника Србије и нашег држања у овом сукобу Запада са Русијом, онда су заслужили Божију (а не само овоземаљску) казну. То би било страшно, такав нељудски "подухват" против сопствене државе!

_____
    ????
    boomer crook

Post by boomer crook Tue Apr 19, 2022 11:58 am

kakav je to bolid. ali makar voli svoju drzavu i ne prosipa anti-srpske izjave kao svi ostali. eto srece.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Apr 19, 2022 12:14 pm

Dobar je Putin, ali neki oko njega...
    Del Cap

Post by Del Cap Tue Apr 19, 2022 12:34 pm

Normalan a za temu zainteresovan čovek bi proverio izjave na sajtu ruskog MSPa ili po ruskim medijima, a misli "ako je ona to stvarno rekla, da li neko montira" bi ostavio za sebe.

Ali intelektualna radoznalost i pedantnost nije nešto što odlikuje bokana, bokanoide i uopšte 99% srpske desanke.

Post by Sponsored content

Current date/time is Sun Nov 17, 2024 5:18 pm