Veliki mozak.
Srbija i Ukrajina
- Post n°826
Re: Srbija i Ukrajina
A taman su svi zabiravili da AS leti za Moskvu.
Veliki mozak.
Veliki mozak.
- Post n°827
iz srbije u ukrajinu
jasem, jasem na delfinu
jasem, jasem na delfinu
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°828
Del Cap wrote:Slušao sam sinoć i uopšte nije decidno rekao Ukrajina u smislu državnog aparata, mada se i tako može tumačiti. On standardno raspištoljen za domaću publiku pa nenavikao da ga hvataju za reč neki sa strane.
Tako je, rekao je da su prijave za bombu stizale IZ dve drzave, jedna je Ukrajina, a druga je
Ali ko ga je koj kurac vukao za jezik da uopste pominje.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°829
Ako ste vi tako čuli, onda je tako čuo i Aleksandar Vasović.
E sad šta ga je navelo da ovako izvrće reči, ne znam a i ne želim da znam, iskreno.
E sad šta ga je navelo da ovako izvrće reči, ne znam a i ne želim da znam, iskreno.
- Post n°830
Tko je Aleksandar Vasovic?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°831
Aha, autor Rojtersovog teksta.
_____
- Guest
- Post n°832
Tnovinar Rojtersa iz Beograda, a izveštavao je i iz Mariupolja na samom početku frke.
- Post n°833
https://zena.blic.rs/puls-poznatih/cetvrt-veka-sa-slusaocima-urucenje-tradicionalne-nagrade-i-jubilej/sv9jcwmnajpoznatiji novinari i urednici radija B92, nekadašnji i današnji, govore o svojoj saradnji i prijateljstvu sa Zoranom Mamulom - narednih dana, u programu ove radio stanice, a moći ćete da čujete kako ga se sećaju Bojana Lekić, Milica Kuburović, Aleksandar Vasović, Dušan Mašić, Tamara Pupovac, Antonela Riha, Saša Mirković, Daniel Bukumirović...
- Post n°834
Ne mogu da budem kategorican, ovako sam upamtio, ali trebalo bi ponovo preslusati.
_____
- Post n°835
Ma stizalo sa Protonmaila čiji su serveri u Švajcarskoj, a nema šanse da Protonmail daje bilo koju IP adresu osim Švajcarsku.
Protonmail (mislim) ima iTor onion adresu, a to + VPN je nevidljivo, osim za CIA ili štajaznam... nije da me zanima.
Protonmail (mislim) ima i
Last edited by Notxor on Mon Apr 18, 2022 9:44 pm; edited 1 time in total
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°836
Evo snimka, pa koga ne mrzi, nek potrazi. Mislim da je u prvoj polovini.
_____
- Post n°837
https://www.rts.rs/page/stories/sr/story/135/hronika/4783276/dojave-bombe-protonmail-trzni-centri-aerodrom-er-srbija.html
Lažne dojave o bombi, koje su danas stigle na adrese tri tržna centra u Beogradu i jednog u Nišu, poslate su sa istog imejl servisa kao i pretnje koje su u prethodnom periodu u nekoliko navrata upućene Aerodromu "Nikola Tesla" i kompaniji "Er Srbija", saopštio je MUP.
Ministarstvo policije saopštilo je da su tokom današnjeg dana sa imejl adrese servisa "Protonmail", na adrese više tržnih centara u Srbiji upućene poruke o navodno postavljenim eksplozivnim napravama u tim objektima, za koje je nakon kontradiverzionog pregleda ustanovljeno da su bile lažne.
Lažne dojave o bombi, koje su danas stigle na adrese tri tržna centra u Beogradu i jednog u Nišu, poslate su sa istog imejl servisa kao i pretnje koje su u prethodnom periodu u nekoliko navrata upućene Aerodromu "Nikola Tesla" i kompaniji "Er Srbija", saopštio je MUP.
Ministarstvo policije saopštilo je da su tokom današnjeg dana sa imejl adrese servisa "Protonmail", na adrese više tržnih centara u Srbiji upućene poruke o navodno postavljenim eksplozivnim napravama u tim objektima, za koje je nakon kontradiverzionog pregleda ustanovljeno da su bile lažne.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°838
Pa mora nesto bitno da "javi".Cousin Billy wrote:Ako ste vi tako čuli, onda je tako čuo i Aleksandar Vasović.
- Post n°840
Nasao sam, na 23:55. Kaze - to rade strane sluzbe, rade sa teritorije dve zemlje, jedna je Ukrajina, a jedna je blablabla.
Ne kaze da su to sluzbe TIH zemalja, ali bih sada nakon ponovnig slusanja rekao da to nije ni blesava intepretacija.
Poslusajte sami pa procenite.
Ne kaze da su to sluzbe TIH zemalja, ali bih sada nakon ponovnig slusanja rekao da to nije ni blesava intepretacija.
Poslusajte sami pa procenite.
_____
- Post n°841
klasičan novinar strane agenture na kratkom povocu, dobio instrukciju iz baze da nagazi, nagazio, zaradio lepu platu i to vam je tako.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°842
Sad sam pogledao i tekst. Ipak jeste tendenciozno. Pravi prevod ne bi bio "of", nego "from".
Mada prvenstvena odgovornost je svakako na Vucicu. Izjava je nejasna, klasicno njegovo muljanje za domacu publiku, sto rece Del.
[size=32]"Foreign (intelligence) services of two countries are doing that. One is an EU country, and Ukraine is the another one," Vucic said late on Sunday, without providing evidence.[/size]
Mada prvenstvena odgovornost je svakako na Vucicu. Izjava je nejasna, klasicno njegovo muljanje za domacu publiku, sto rece Del.
_____
- Post n°843
Cim je rekao strane obavestajne sluzbe - to podrazumeva drzavnu aktivnost
- Post n°844
Slazem se, ili barem blameable neaktivnost.
_____
- Post n°845
Nikad se ništa ne dešava a da neka služba to ne organizuje, to je standardan vinjački refleks. Jer samo neka "služba" ume da pošalje mejl preko protona, it is known.
Problem su zapravo on i njegov kružok koji barataju "procenama" i "analitikom", i što on živi u uverenju da to što govori dopire samo do ciljanog glasača. Večiti kampanjac.
Problem su zapravo on i njegov kružok koji barataju "procenama" i "analitikom", i što on živi u uverenju da to što govori dopire samo do ciljanog glasača. Večiti kampanjac.
- Post n°846
Pa da. Neverovatno da ne kapira koliko su se promenili uslovi. Nema vise nastupa samo za domacu publiku, sad je sve pod lupom.
_____
- Post n°847
Дневник Драгослава Бокана
Дејан Пиљак ·
sSpdhgl10
h
4
0280938ct7
·
УКОЛИКО ЈЕ ТАЧНА ОВА И ОВАКВА ИЗЈАВА МАРИЈЕ ЗАХАРОВЕ
Марија Захарова није В. В. Путин и у њеном случају већ смо видели овакве испаде, који, истини за вољу, имају и ону природну осетљивост неког ко је у огњу рата па не може да буде увек праведан према онима који нису директно у том рату.
За разлику од Захарове - и њен министар Лавров и патријарх Кирил и председник Путин имају потпуно уравнотежен и заиста праведан однос према Србији и њеном председнику.
Бар то је лако видети и осетити у њиховим реакцијама на изнуђене потезе од Запада нападнуте и уцењиване Србије...
А најодвратнији су ми они лажни русофили који то "русофилатво" данас злоупотребљавају и користе искључиво као "разлог" нових испада мржње према председнику Србије и сопственој држави.
Бедници.
P. S
Наравно, све ово пишем у случају да је Марија Захарова то стварно рекла, онако како објављују наши сајтови и порталу. А ако они, у ствари, монтирају ову изјаву и лажно напујдавају нашу јавност против председника Србије и нашег држања у овом сукобу Запада са Русијом, онда су заслужили Божију (а не само овоземаљску) казну. То би било страшно, такав нељудски "подухват" против сопствене државе!
Дејан Пиљак ·
sSpdhgl10
h
4
0280938ct7
·
УКОЛИКО ЈЕ ТАЧНА ОВА И ОВАКВА ИЗЈАВА МАРИЈЕ ЗАХАРОВЕ
Марија Захарова није В. В. Путин и у њеном случају већ смо видели овакве испаде, који, истини за вољу, имају и ону природну осетљивост неког ко је у огњу рата па не може да буде увек праведан према онима који нису директно у том рату.
За разлику од Захарове - и њен министар Лавров и патријарх Кирил и председник Путин имају потпуно уравнотежен и заиста праведан однос према Србији и њеном председнику.
Бар то је лако видети и осетити у њиховим реакцијама на изнуђене потезе од Запада нападнуте и уцењиване Србије...
А најодвратнији су ми они лажни русофили који то "русофилатво" данас злоупотребљавају и користе искључиво као "разлог" нових испада мржње према председнику Србије и сопственој држави.
Бедници.
P. S
Наравно, све ово пишем у случају да је Марија Захарова то стварно рекла, онако како објављују наши сајтови и порталу. А ако они, у ствари, монтирају ову изјаву и лажно напујдавају нашу јавност против председника Србије и нашег држања у овом сукобу Запада са Русијом, онда су заслужили Божију (а не само овоземаљску) казну. То би било страшно, такав нељудски "подухват" против сопствене државе!
_____
????
- Post n°848
kakav je to bolid. ali makar voli svoju drzavu i ne prosipa anti-srpske izjave kao svi ostali. eto srece.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°849
Dobar je Putin, ali neki oko njega...
- Post n°850
Normalan a za temu zainteresovan čovek bi proverio izjave na sajtu ruskog MSPa ili po ruskim medijima, a misli "ako je ona to stvarno rekla, da li neko montira" bi ostavio za sebe.
Ali intelektualna radoznalost i pedantnost nije nešto što odlikuje bokana, bokanoide i uopšte 99% srpske desanke.
Ali intelektualna radoznalost i pedantnost nije nešto što odlikuje bokana, bokanoide i uopšte 99% srpske desanke.