Srbija i Ukrajina
- Post n°426
Re: Srbija i Ukrajina
Da da. Promena odnosa snaga u svetu koja je vec pocela. Kod Kijeva.
- Post n°427
Blamaža ne prestaje
What about this ? @Eurohoopsnet @Sportando https://t.co/pkFzeT53EX
— Luka Mitrović (@mitar_mitar9) April 3, 2022
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°429
Bolje da ne čitate komentare.... Mislim da je čoveku sada ugrožena bezbednost u Beogradu sem ko to BIA i Vučić ne završe nekako.
As a team we were told to not touch the flag. I would like to make it clear I don’t support the war and I want peace in our world https://t.co/cD3t9YlTIk
— Aaron White (@Aaron_White30) April 3, 2022
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°430
Escobar je na Američko-hrvatskom forumu rekao kako „ne misli da se” ukrajinska kriza može prenijeti na hrvatsko susjedstvo jer je ona dovela do vraćanja evropskog fokusa na rješavanje kriza u svojoj okolini.
Rat u Ukrajini doveo je i do toga da države kandidatkinje za članstvo u Evropskoj uniji „proaktivno iskazuju solidarnost” sa zapadnim vrijednostima, rekao je Escobar, navodeći činjenicu da je Srbija na Općoj skupštini Ujedinjenih naroda početkom marta osudila rusku invaziju, što je „seizmička promjena”.
https://balkans.aljazeera.net/news/balkan/2022/4/4/escobar-ukrajinska-kriza-nece-se-preliti-na-zapadni-balkan
- Post n°431
Ajme da, idem vit što je Milanović napričao na tom forumu
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°432
Del Cap wrote:Escobar je na Američko-hrvatskom forumu rekao kako „ne misli da se” ukrajinska kriza može prenijeti na hrvatsko susjedstvo jer je ona dovela do vraćanja evropskog fokusa na rješavanje kriza u svojoj okolini.
Rat u Ukrajini doveo je i do toga da države kandidatkinje za članstvo u Evropskoj uniji „proaktivno iskazuju solidarnost” sa zapadnim vrijednostima, rekao je Escobar, navodeći činjenicu da je Srbija na Općoj skupštini Ujedinjenih naroda početkom marta osudila rusku invaziju, što je „seizmička promjena”.
https://balkans.aljazeera.net/news/balkan/2022/4/4/escobar-ukrajinska-kriza-nece-se-preliti-na-zapadni-balkan
Čekaju ga.
- Post n°433
eskobare šalji nam salate
biće mesa klaćemo hrvate
biće mesa klaćemo hrvate
_____
#FreeFacu
- Post n°434
Filip Rodic u Cirilici reko da je ovo u Ukrajini jedna vrsta satanizma, gore i od nacizma, jer je liseno i one ideoloske koherencije i dobrih stvari kojih je bilo u nacional-socijalizmu, recimo ekoloskih zakona i godisnjih odmora za radnike...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°437
Imam negde u kancu reprint 1. broja tamo s jeseni 1953, na naslovnoj strani mrski zapad pravi neko sranje a Milovan Đilas na velelepnom skupu u Požarevcu (ili Smederevu) turira narod da "ne damo Trst" (u tom trenutku je bila jedna od epizoda tršćanske krize), sve prošarano raznim uspesima vlasti.
Varijacije na istu temu kao i danas
Varijacije na istu temu kao i danas
- Post n°438
Da. Samo su dodali nacional u socijalizam.
Samo.
Samo.
- Post n°439
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°440
To je ono sto sam jos pisao povodom prebijanja onog amerikanca na Zakintosu. Kolektivno nesvesno SRN, instiktivno na strani nasilnika zbog neurotske nerazrešenosti sopstvenog
- Post n°441
Бизон је већ почео са новом причом.
Иду пробни балони.
Naim Leo Baširi 2 pic.twitter.com/M12nFUkN3b
— Milan_CHE (@MilanCHE111) April 6, 2022
Иду пробни балони.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°442
u ponedeljak je u oku bio vladimir pejić iz faktor plus i rekao da očekuje da sns pravi koaliciju sa moramo, danas se već 'šuška po gradu' a ima i onih kojima bi se svidelo
ako se ispune 3 uslova:
— Milan Stojadinovic :flag_ua: (@vranac147) April 6, 2022
1) Sancije rusiji, demontiranje baze u nisu
2) nacionalizacija NISa
3) odlazak Rio Tinta (mada kad pogledam kako su glasali u Jadru, ovo i ne mora)
ja sam za to da Moramo udje u koaliciju
- Post n°443
Ma, budalastina
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°446
dolazi leto mora dobrica da kupi karirani šorc za kupanje
evt roze
evt roze
_____
#FreeFacu
- Post n°447
Cas je tema zasto je u Gornjim Nedeljicama 40% ljudi glasalo za Vucica, pa se izbacuju i pogresni zapisnici, pa neki neutralni lik iz faktor plusa najavljuje ulazak Moramoa u koaliciju sa Vucicem... 1 hranjenje garija - da svi udare u kuknjavu kako su svi isti, kako sve treba oterati u qrac, itd. Ako se to primi, mogu onda da objave rezultate u bg-u kakve god zele, niko se nece zaliti
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°449
ficfiric wrote:Cas je tema zasto je u Gornjim Nedeljicama 40% ljudi glasalo za Vucica, pa se izbacuju i pogresni zapisnici, pa neki neutralni lik iz faktor plusa najavljuje ulazak Moramoa u koaliciju sa Vucicem... 1 hranjenje garija - da svi udare u kuknjavu kako su svi isti, kako sve treba oterati u qrac, itd. Ako se to primi, mogu onda da objave rezultate u bg-u kakve god zele, niko se nece zaliti
Za Vladimira Pejića i Faktor Plus, Klačar je 1 moralna gromada.
_____
- Post n°450
Prosle nedelje je rekao da ce SNS uzeti 53% i da su rezultati stabilni i odstupanja minimalna
_____
★
Uprava napolje!