Srbija i Ukrajina
- Post n°926
Re: Srbija i Ukrajina
Pre sat vremena u Beograd sleteo ruski IL96, doleteo iz Sočija.
- Post n°928
RA-96014, leteo juče iz Moskve za Soči, a jutros iz Sočija za Beograd, preko Crnog mora i Bugarske. Verovatno se baš ovamo zaputio i ne ide dalje.
Pre nedelju dana je isti taj avion išao u Kopenhagen da vrati kući proterane ruske diplomate.
Pre nedelju dana je isti taj avion išao u Kopenhagen da vrati kući proterane ruske diplomate.
- Post n°929
Sns krenuo sa kovanicom "lažni rusofili"
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°930
Vidim da ih Đuka poziva da letuju u Marijupolju.
Uzgred, znam da ima fanova: Đuka će uskoro gostovati kod Anđusa na B92, trebao je i Dačić(!?) ali je nešto bolešljiv.
Uzgred, znam da ima fanova: Đuka će uskoro gostovati kod Anđusa na B92, trebao je i Dačić(!?) ali je nešto bolešljiv.
- Post n°931
Kad reče b92, freeb92.net obnovljen na još godinu dana, a baš sam hteo da rezervišem, ali zato ostavljam adresu registranta jer je pomalo smešna
3-1 Ofuka-cho
Grand Front Osaka Tower B 23F
Kita-ku Osaka-shi
Osaka
530-0011
JP
3-1 Ofuka-cho
Kita-ku Osaka-shi
Osaka
530-0011
JP
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°932
Izbrisao je taj tvit pa je napisao tri kraca besna o nato fanaticima i laznim rusofilima koji su svi izdajnici Srbijebeatakeshi wrote:Vidim da ih Đuka poziva da letuju u Marijupolju.
Ja jedva cekam da krene ful zaokret, kakvo ce to lomljenje mozgova da bude
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°933
Mislim da idete u krivom smeru. Srbija ce u roku od mesec dana staviti sankcije... Ali EU. Stvari se opet okrecu, ne moze nam niko nista jaci smo od sudbine
- Guest
- Post n°934
Bratina Jojogi seli forum na old skul adresuNotxor wrote:Kad reče b92, freeb92.net obnovljen na još godinu dana, a baš sam hteo da rezervišem, ali zato ostavljam adresu registranta jer je pomalo smešna
3-1 Ofuka-cho
Kita-ku Osaka-shi
Osaka
530-0011
JP
- Post n°935
kapetanm wrote:Mislim da idete u krivom smeru. Srbija ce u roku od mesec dana staviti sankcije... Ali EU. Stvari se opet okrecu, ne moze nam niko nista jaci smo od sudbine
Nece ni jedno ni drugo. Nema sankcija Rusiji, nema vise napredovanja kroz sumu piglavlja, a mozda, vrv, bude i nesto kostalo.
Medjutim, zavisice ipak dosta toga od toka rata i sta se u njemu desava.
- Post n°936
Cousin Billy wrote:Bratina Jojogi seli forum na old skul adresuNotxor wrote:Kad reče b92, freeb92.net obnovljen na još godinu dana, a baš sam hteo da rezervišem, ali zato ostavljam adresu registranta jer je pomalo smešna
3-1 Ofuka-cho
Kita-ku Osaka-shi
Osaka
530-0011
JP
U Japanu je cak i B92 slobodan
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°937
edit: wrong topic
_____
- Post n°938
http://www.nspm.rs/hronika/dragan-sormaz-od-rusije-nemamo-nista-i-ove-sankcije-smo-do-sada-morali-da-uvedemo.-gradjani-srbije-se-medijski-zaludjuju-da-im-kazemo-istinu-70-odsto-bi-bilo-za-ulazak-u-eu.html
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°939
Ne, da nam Sormaz kaze istinu automatski bismo verovali da je istina suprotno od onoga sto kaze Sormaz.
- Post n°940
https://rs.n1info.com/vesti/dw-rusi-masovno-u-egzilu-u-beogradu/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°941
Erős Pista wrote:http://www.nspm.rs/hronika/dragan-sormaz-od-rusije-nemamo-nista-i-ove-sankcije-smo-do-sada-morali-da-uvedemo.-gradjani-srbije-se-medijski-zaludjuju-da-im-kazemo-istinu-70-odsto-bi-bilo-za-ulazak-u-eu.html
Majku mu, koji li je taj koji ih zaludjuje...
Last edited by Mór Thököly on Mon Apr 25, 2022 1:38 pm; edited 1 time in total
- Post n°942
Erős Pista wrote:https://rs.n1info.com/vesti/dw-rusi-masovno-u-egzilu-u-beogradu/
Čitam čekista umesto čelista...wait, what...aha
- Post n°943
Ti dobro citas, nego oni ocito svasta pisu...
- Post n°944
Filipe, samo kratko za sad - pre noci izmedju 7 i 8 januara uopste se nije znalo kad ce se prebacivati na krf (ako uopste). Da, niko ih nije gonio jer je trebalo preci preko CG. Kada je pocela bitka kod Mojkovca, a pogotovu kada su pocele pripreme za nju - bilo je vazno da za severni deo vojske ne preti opasnost od A-U vojske. U sirem strateskom smislu, imajuci u vidu i dejstva, stvarna ili potencijalna, A-U mornarice, Mojkovacka bitka je bila od znacaja za srpsko povlacenje preko Albanije. Poslednji srpski vojnik je.prebacen mesec i po dana posle bitke, tako da niko ne mkze sa sigurnoscu da kaze sta bi bilo da je A-U vojska samo prosla kroz CG
- Post n°945
Mór Thököly wrote:Filipe, samo kratko za sad - pre noci izmedju 7 i 8 januara uopste se nije znalo kad ce se prebacivati na krf (ako uopste). Da, niko ih nije gonio jer je trebalo preci preko CG. Kada je pocela bitka kod Mojkovca, a pogotovu kada su pocele pripreme za nju - bilo je vazno da za severni deo vojske ne preti opasnost od A-U vojske. U sirem strateskom smislu, imajuci u vidu i dejstva, stvarna ili potencijalna, A-U mornarice, Mojkovacka bitka je bila od znacaja za srpsko povlacenje preko Albanije. Poslednji srpski vojnik je.prebacen mesec i po dana posle bitke, tako da niko ne mkze sa sigurnoscu da kaze sta bi bilo da je A-U vojska samo prosla kroz CG
Ali AU vojska jeste samo prosla kroz CG do tog momenta, i to kroz njen bitniji deo, preko kog je inace bilo daleko lakse ujuriti srpsku vojsku, a to je jug/priobalje. To sto su Srbi iz
Bitka je bila kod Mojkovca, na severu, ne kod Podgorice ili Bara na jugu gde bi djetici junackijem prsima sebe isturili pred austrijske topove zarad stradalnicke brace. Pri cemu je 25k te brace izginulo bas povlaceci se preko bratske Crne Gore. Da, teoretski se nije znalo da li ce se srpska vojska zaglaviti u Albaniji zauvek, ali kakve to veze ima? Moze i obrnuto da se posmatra - ako je to bilo od tolikog znacaja za srpsku vojsku i njeno povlacenje, sto je junacka Crna Gora kapitulirala, a junacki kralj pobegao? Pri cemu je priobalje palo mnogo ranije, Crnogorci su se povukli na Cetinje gde su se nasli u okruzenju mnogo pre tih dogadjaja, da je austrijska vojska htela da sece Srbima put imala je potpuno otvorene rute.
Ceterum censeo Nigri Montes delendam esse!
- Post n°946
https://rs.n1info.com/izbori-2022/beogradski-izbori/dobrica-veselinovic-srbija-treba-da-uvede-sankcije-rusiji/
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°947
Filipenko wrote:Mór Thököly wrote:Filipe, samo kratko za sad - pre noci izmedju 7 i 8 januara uopste se nije znalo kad ce se prebacivati na krf (ako uopste). Da, niko ih nije gonio jer je trebalo preci preko CG. Kada je pocela bitka kod Mojkovca, a pogotovu kada su pocele pripreme za nju - bilo je vazno da za severni deo vojske ne preti opasnost od A-U vojske. U sirem strateskom smislu, imajuci u vidu i dejstva, stvarna ili potencijalna, A-U mornarice, Mojkovacka bitka je bila od znacaja za srpsko povlacenje preko Albanije. Poslednji srpski vojnik je.prebacen mesec i po dana posle bitke, tako da niko ne mkze sa sigurnoscu da kaze sta bi bilo da je A-U vojska samo prosla kroz CG
Ali AU vojska jeste samo prosla kroz CG do tog momenta, i to kroz njen bitniji deo, preko kog je inace bilo daleko lakse ujuriti srpsku vojsku, a to je jug/priobalje. To sto su Srbi izSandzakajuzne Raske koja je nesmotreno prepustena Crnoj Gori nakon 1. Balkanskog rata resili da se jos neko vreme odupiru nema nikakve sustinske veze sa operacijom opkoljavanja srpske vojske (sto je nama naknadno predstavljano kada je trebalo pravdati silne koloniste, povlascena radna mesta i direktorske pozicije u zajednickoj drzavi), koja nije ni bila u planu, niti bi tih nekoliko hiljada Austrougara, sve i da su sustigli srpsku vojsku, mogli da je sprece u bilo cemu, cak i tako promrzle i izgladnele.
Bitka je bila kod Mojkovca, na severu, ne kod Podgorice ili Bara na jugu gde bi djetici junackijem prsima sebe isturili pred austrijske topove zarad stradalnicke brace. Pri cemu je 25k te brace izginulo bas povlaceci se preko bratske Crne Gore. Da, teoretski se nije znalo da li ce se srpska vojska zaglaviti u Albaniji zauvek, ali kakve to veze ima? Moze i obrnuto da se posmatra - ako je to bilo od tolikog znacaja za srpsku vojsku i njeno povlacenje, sto je junacka Crna Gora kapitulirala, a junacki kralj pobegao? Pri cemu je priobalje palo mnogo ranije, Crnogorci su se povukli na Cetinje gde su se nasli u okruzenju mnogo pre tih dogadjaja, da je austrijska vojska htela da sece Srbima put imala je potpuno otvorene rute.
Ceterum censeo Nigri Montes delendam esse!
Ti postavljas stvari crno-belo, i onda ako nije belo, onda je sigurno crno. Prosto, komplikovanije je. Al sad me vec mrzi. Nije bilo nikakvog plana "opkoljavanja", ali s druge strane A-U ne bi prebacila na CG front sto je prebacila da se srpska vojska nije tuda povlacila.
- Post n°948
Russia may play by ranking, but they kill by nationality. Russian athletes who do not condemn Putin’s war of extermination in Ukraine are supporting it with silence. And a Serb failing to do so is especially inappropriate, considering history. https://t.co/jhdxFdzpBl
— Garry Kasparov (@Kasparov63) April 25, 2022
- Post n°949
Šta priča Anand? Ne pominje Đokovića?
_____
- Post n°950
Drama u Podmoskovlju.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.