Cousin Billy wrote:
To mu nista nece vredeti ako Rusi budu dovoljno ludi da napadnu teritoriju neke Nato zemlje.
Cousin Billy wrote:
Cousin Billy wrote:
Erős Pista wrote:Ovu tezu sam vec procitao negde, i to ovde. Da li u nekom threadu ili gde, ne secam se tacno.
Mór Thököly wrote:Erős Pista wrote:Ovu tezu sam vec procitao negde, i to ovde. Da li u nekom threadu ili gde, ne secam se tacno.
Mór Thököly wrote:Napisao sam da rusko-ukrajinski sukob ima solidne elemente gradjanskog rata.
Erős Pista wrote:Mór Thököly wrote:Napisao sam da rusko-ukrajinski sukob ima solidne elemente gradjanskog rata.
E da, da, ali ovo za zapostavljanje Ukrainian studies sam mislio.
Cousin Billy wrote:
Viktor Orban: "A decree has been issued which makes it clear that no weapons may be transferred from Hungary to Ukraine "pic.twitter.com/lVzlwBH8XB
— Based Serbia (@SerbiaBased) March 7, 2022
War in Ukraine: PM Orban signs decree to let NATO troops in Hungary, bans weapons passage. https://t.co/AxNmLUoeKY
— euronews (@euronews) March 7, 2022
Mór Thököly wrote:Ukrajinci, a i za Evropu bi to bilo dobro, mada je sad debelo dockan, a i njihive elite prosto nisu isle u tom smeru vec predugo, bi najveci udarac zadali Moskvi kada bi istakli pretenziju na prvenstvo. Crna Gora je to pokusavala pre WW1 da uradi Srbiji, ali disbalans je prosto preveliki, a i Duklja/Zeta zaista nije 1 birthplace. Kijev jeste i Ukrajina je ogromna za evropske pojmove. Cak i 1 Timoti Snajder im je rekao nesto slicno - nemojte odbacivati ruski jezik, napravite "svoj" ruski jezik, kao sto amerikanci imaju "svoj" engleski i budite legitimni naslednik, jedan od, te kulture ne dajuci nista od svog suvereniteta.