Rat u Ukrajini
- Post n°526
Re: Rat u Ukrajini
nisu bezobrazni prema ljudima sa ruskim prezimenima ameri jer su to mahom jevreji
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°528
Cousin Billy wrote:A povod je zarobljavanje nekih regruta u Ukrajini. Istih onih za koje je g. Putin rekao da ne idu tamo. Kakav kolosalni shithole od države.
+∞
- Post n°529
Erős Pista wrote: A znas kakvi su regruti. Kazes im - sedi tu i ne mrdaj! Okrenes se da vidis da vidis gde ti je bocica sa novicokom, vratis pogled, kad oni vec presli granicu.
Nisu trebali da im kazu da ne idu, time su im samo potpalili radoznalost.
Cousin Billy wrote:Otkrili da su poslati regruti. Ko li je to potpisao majku mu, mora da je ostavljen na stolu neki papir, pa čistačica Anjuša iz šale potpisala i zavela u spise.
Dobar je Putin, ne valjaju oni oko njega
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°530
Pao sam juče i sjebo desnu šaku do imobilizacie, lijeva je malo bolje prošla, sa tri prsta mogu da kuckam
narednih dan samo c/p.
Ono što se ne mijenja u mom kosmosu je: Putin je govno, Rusija je agresor.
narednih dan samo c/p.
Ono što se ne mijenja u mom kosmosu je: Putin je govno, Rusija je agresor.
China is considering buying or increasing stakes in Russian energy and commodities companies, such as gas giant Gazprom PJSC and aluminum producer United Co. Rusal International PJSC, according to people familiar with the matter.
Beijing is in talks with its state-owned firms, including China National Petroleum Corp., China Petrochemical Corp., Aluminum Corp. of China and China Minmetals Corp., on any opportunities for potential investments in Russian companies or assets, the people said. Any deal would be to bolster China’s imports as it intensifies its focus on energy and food security -- not as a show of support for Russia’s invasion in Ukraine -- the people said.
Last edited by fikret selimbašić on Wed Mar 09, 2022 3:44 pm; edited 1 time in total
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°531
A nacisti u Ukrajini? A petokraka na repu ruskog aviona? Moraš malo da posmatraš svet iz ugla Mr Pinka.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°532
Vilmos Tehenészfiú wrote:A nacisti u Ukrajini? A petokraka na repu ruskog aviona? Moraš malo da posmatraš svet iz ugla Mr Pinka.
Nacisti i nekako, ali ukrajinki narkomani...
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°533
budala
"nacisti u ukrajini" radi poso danas bolje nego pre 50 godina
"nacisti u ukrajini" radi poso danas bolje nego pre 50 godina
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°534
btw proliferacija narkomanije na tim prostorima se desila dabome sa raspadom CCCP
tako da i taj jezik mi je sasvim ok
tako da i taj jezik mi je sasvim ok
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°535
nego politicko korektni retardi shvataju sve doslovno
,,,
btw zelenovski smrce na keca i to se vidi
,,,
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°536
Kruže snimci rasturenog porodilišta i dečje bolnice u Mariupolju, navodno Rusi gađali iz aviona.
- Post n°538
Nadam se da je laz. Ne mogu vise ovo da gledam.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°539
Nažalost, male su šanse za to, malopre je Zelenski okačio snimak na svom tviteru.
- Post n°540
nazalost time nece nista postici
samo ce ljudi jace okretati glavu
prico danas sa nekim klijentima iz svice - jadni ljudi - ne zelimo da mislimo i pricamo o tome, imamo drugih problema
lol
samo ce ljudi jace okretati glavu
prico danas sa nekim klijentima iz svice - jadni ljudi - ne zelimo da mislimo i pricamo o tome, imamo drugih problema
lol
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°541
He he.
Pukla bomba po porodilištu, Mr Pink bi da ispriča anegdotu iz svog života.
Pa ha ha.
Pukla bomba po porodilištu, Mr Pink bi da ispriča anegdotu iz svog života.
Pa ha ha.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°542
Plakyy
Glup si ko dva kurca, al ne anegdotalno nego ono kao zivot
Glup si ko dva kurca, al ne anegdotalno nego ono kao zivot
- Post n°543
Pogledao snimke spolja i iznutra. Izgleda da je bolnica ispražnjena.
Izgleda užasno, ali nema leševa, krvi, zapomaganja...
U pitanju je ukrajinski telegram kanal
t.me/voynareal
t.me/voynareal
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°544
Vilmos Tehenészfiú wrote:Ne obraćajte pažnju na ovo, fake news je u pitanju. SSSS ti je ispadalo na dnu karte automatski, kompjuter sam generisao na checkinu, Boga pitaj kako. Šalteruša tu nije imala nikakav input, je to samo podebljavala flomasterom da onaj na skeneru to vidi. Ja sam u to post 9/11 vreme baš mnogo putovao poslom i dogodilo bi mi se jednom u 10 puta, otprilike.паће wrote:
Миссим пази кад ме у пролеће 2003. шалтеруша на чекину посебно обележи (S на перонској карти розлим хајлајтером) и добијем претрес са испипавањем... јер није скапирала како се чита моје презиме (могла је да ме пита, рекао бих „лако, без проблема“), дакле терориста.
Могуће, нисам видео шта она види, а нисам много ни завиривао у карту.
Но то ми је последњи пут да сам ишао на шалтер - после тога само одем до оног терминала где откуцам своје име и оно ме нађе и одштампа ми перонску карту. Тако да никад више нисам имао то С, што ме опет није спасло од испипавања пола године касније, у
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°545
Notxor wrote:Pogledao snimke spolja i iznutra. Izgleda da je bolnica ispražnjena.
t.me/voynareal
Володимир Зеленський
@ZelenskyyUa
Mariupol. Direct strike of Russian troops at the maternity hospital. People, children are under the wreckage. Atrocity! How much longer will the world be an accomplice ignoring terror? Close the sky right now! Stop the killings! You have power but you seem to be losing humanity.
- Post n°546
Sve ok.
Ostavio sam link ka ukrajinskom vojnom kanalu, tako da svako može da pogleda.
unutra:
https://t.me/voynareal/13912
spolja
https://t.me/voynareal/13921
https://t.me/voynareal/13931
edit: da ne bude zabune. ukrajinski vojni kanal kaže da je to ta bolnica u Mariupolju.
Ja ne mogu da znam da li Zelenski misli na tu ili na neku drugu.
Ostavio sam link ka ukrajinskom vojnom kanalu, tako da svako može da pogleda.
unutra:
https://t.me/voynareal/13912
spolja
https://t.me/voynareal/13921
https://t.me/voynareal/13931
edit: da ne bude zabune. ukrajinski vojni kanal kaže da je to ta bolnica u Mariupolju.
Ja ne mogu da znam da li Zelenski misli na tu ili na neku drugu.
_____
- Post n°547
Cousin Billy wrote:Tako što je zapečaćena i van funkcije.
Inače, dižu paniku bezveze, ovo gorivo sada može da se hladi i pasivno, vazduhom, pošto je prastaro. Nema nikakve opasnosti ni za najbližu okolinu.
PR bili, to se zove PR. barem to mi bumeri i vi sa mozgom bumera u mladjahnom telu znate.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°548
Ovo je snimak posle bombardovanja. Tu su kola hitne pomoći i par belih mantila. Izgleda užasno. Ako je bilo ljudi, tj. dece u bolnici verovatno su svi mrtvi.
https://t.me/UkraineNow/4484
https://t.me/UkraineNow/4484
_____
- Guest
- Post n°549
Nisam debil, znam da je PR, ovo pišem da se ovde neko ne uznemiri oko toga - ne mora meni da veruje, naravno, ali izvore je lako naći.
- Post n°550
Mr.Pink wrote:
+1
bas sam o tome razmisljao pre neki dan, vidi se iz aviona.
nije da je od nekog znacaja, ja inace podrzavam sve oblike devijantnog ponasanja, doping u sportu, kurac u dupe, sta ko voli
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.