Rat u Ukrajini
- Post n°751
Re: Rat u Ukrajini
U pravu si, jeste vagner. Na kraju ce prvo Zelenskog da roknu u pokušaju kontrole
- Post n°752
Global brands such as Zara, IKEA, H&M, Nike and Adidas have been accused of scamming Russian consumers out of billions of rubles by refusing to reimburse gift cards bought before their withdrawals from the Russian marketplace. (Local media reports)
Ruling party United Russia member Andrey Turchak supported the “extreme measure” proposed to nationalize 59 foreign companies that have left Russia, such as Apple, Microsoft and McDonald's. “We will not tolerate stabs in the back, and we will protect our people.”
Ruling party United Russia member Andrey Turchak supported the “extreme measure” proposed to nationalize 59 foreign companies that have left Russia, such as Apple, Microsoft and McDonald's. “We will not tolerate stabs in the back, and we will protect our people.”
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°753
Evo, 9ACro aircraft spottersi objasnili.
— Marko Rakar (@mrak) March 11, 2022
To je i važna lekcija iz informatike, računala ne rade ono što hoćeš nego ono što im kažeš. pic.twitter.com/yY2v7pxtji
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°754
Dobro da nije otišao u Yarun u Libanu, tamo bi izbio gradjanski rat da se kod njih srušio.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Guest
- Post n°755
Stižu Sirijci, kažu g. Putin i Šojgu.
https://sputniknews.com/20220311/putin-agrees-to-idea-of-sending-volunteers-to-ukraine-1093768892.html
Kako će se ovo završiti, sam Bog zna.
https://sputniknews.com/20220311/putin-agrees-to-idea-of-sending-volunteers-to-ukraine-1093768892.html
Last edited by Cousin Billy on Fri Mar 11, 2022 10:00 am; edited 1 time in total
- Post n°756
Sad već daleko od tzv specijalne operacije. Ovo je Avganistan 2. Rusi nisu u stanju da okupiraju Ukrajinu ni za godinu dana
- Post n°757
pa nece je okupirati, samo ce je pretvoriti u pepeo
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°758
Cousin Billy wrote:Stižu Sirijci, kažu g. Putin i Šojgu.
Imaju vojsku od milion ljudi, trebaju im stranci...
- Guest
- Post n°759
G. Putin inače batalio dugi sto, sad se sastaje samo u televizoru.
- Post n°760
pa super sila u danasnjem svetu mora da ima barem 1 internacionalnu brigatu
btw ja bih licno da me neko tera i pita pored sebe radije imao cecene + sirijce + dagestance nego ovaj euro trash beli i njihove podguzne muvice iz indija i slicnih kolonija
btw ja bih licno da me neko tera i pita pored sebe radije imao cecene + sirijce + dagestance nego ovaj euro trash beli i njihove podguzne muvice iz indija i slicnih kolonija
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°761
i ovo nece biti avganistan 2 iako po meni mehanika uvlacenja u konflikt je ono pa slicna
problem je sto se ovo desava pred moskvom a ne u nekoj centralnoj aziji
problem je sto se ovo desava pred moskvom a ne u nekoj centralnoj aziji
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°762
Al Ukrajina je velika, lako se razvuče vojska
- Post n°763
Zuper
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°764
nije kad je gledas iz vazduha
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°765
Od samog početka je problem što je vojska Ukrajine u gradovima, a Ruse baš briga da li je cilj kasarna ili škola ili bolnica: "Ako ima vojske, gađaj. Ako stradaju civili, jbga, kolateralna šteta".
Ruska logika je "ako vam je žao Harkova ili Kijeva - predajte se", i tu se ništa neće promeniti do kraja rata.
Ruska logika je "ako vam je žao Harkova ili Kijeva - predajte se", i tu se ništa neće promeniti do kraja rata.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°766
Talason wrote:
sa vama je na forumu netkov koji je radio ortofosfornu za to piće
Типфелер недеље, освежило ми дан. Баш ми се свиђа
boomer crook wrote:sad mi se jede mek
Ни сад. Све је погрешно јбт. А имао сам рани узорак - 1990. су зрењанински Жито- и Млекопродукт добили да раде земичке и неформатирани* сир за Мека. Били су нам муштерије и често сам седео и код једних и код других. Бљ! Земичка је тада била исто тако сунђераста, безукусна, бела и лепила се за зубе, тачно оригинал мек, а сир је био друга класа топљеног сира, који се прави од отпадака од осталог сира. Само комплетан остатак асортимана им је био бољи.
Да се неком то једе је само доказ да је човек чудо, на шта све може да се навикне.
---
* турили смо тај сир у флопи од 3,5 цола, и откуцали формат бе:... и засветлела лампица. Јер, „нећемо ваљда јести неформатиран“.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°767
Notxor wrote:Od samog početka je problem što je vojska Ukrajine u gradovima, a Ruse baš briga da li je cilj kasarna ili škola ili bolnica: "Ako ima vojske, gađaj. Ako stradaju civili, jbga, kolateralna šteta".
Problem je sto rat uvek ima politicke ciljeve
- Post n°768
boomer crook wrote:kondo wrote:mislim da burundi pliva u nekom umerenom optimizmu da ce ovo ostati u razmerama konvenc naoruzanja i da ce rat trajati dugo. cisto sumnjam. putinu to ne treba. zapadni svet je na rusiju ispalio ekonomske nuklearne rakete koje su vec sada trajno obogaljile zemlju tako da joj nema povratka a zapad u slucaju ruske kapitulacije nema kapaciteta ni namere da sem pljačkaškog pohoda sprovede bilo kakvu sustinsku reformu tipa posleratne nemacke sve i da ih pobede. prosto ne umeju, sve da im se daju sva rudna i energetska bogatstva.
moja prognoza je sledeca: putin ceka neki major faux pas na ukrajinskoj/zapadnoj strani (jer to je isto, bez svake sumnje) i roknuce par nuklearnih bojevih glava tamo gde one ne mogu biti skinute. znaci kratak domet, kijev, i to bi bilo to. opsta bezanija iz ostataka ukrajine koja ce de fakto prestati da postoji, uz jednake sanse za oporavak kao i rusija. umesto ukr ostaje černobilj na većini teritorije.
zapad ce i tada nastaviti da igra dzepni fliper kao i do sada, srecan sto nije morao da testira neki svoj iron dome sistem za presretanje ovakvog oruzja jer se nikad ne zna da li ce bas zakazati za tu raketu koja leti na pikadili srks.
zelenski bolje da se snabde jodom, mada koji će mu.
ako bi putin naredio tako nesto doslovce bi ga ubili njegovi
zašto kažeš njegovi a misliš šojgu
nema tamo niko za to, već je odavno trebalo da se desi.
mala bombica za kijev, sa pozivanjem na američko vojno iskustvo u japanu kojim su obezbedili kraj rata. ova spec operacija se ionako odvija sa referencama na americki intervencionizam svuda pa što ne bi i dodali i još jednu.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°770
fikret selimbašić wrote:Zuper
???
Da ga nije nesto zakacilo na frontu?
Obustavljena gradnja nebodera u Moskvi?
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°771
@kondo
To što pišeš zvuči ludački ali meni je ludački zvučala i ideja da će raspametiti Ukrajinu točkama i krstarećim raketama.
To što pišeš zvuči ludački ali meni je ludački zvučala i ideja da će raspametiti Ukrajinu točkama i krstarećim raketama.
- Guest
- Post n°772
Kenselovali ga na PPPficfiric wrote:fikret selimbašić wrote:Zuper
???
- Post n°773
ficfiric wrote:fikret selimbašić wrote:Zuper
???
Ma podnošljiviji je od Pinka. A tamo su mu banovali klona na 60 dana pa se od jutros u ofanzivu uključio sa svog redovnog naloga.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°774
koja je razlika tacno izmedju zupera i tebe fikrete, pa i ti si zaslepljen ideoloski
ja jebem drugacije
ja jebem drugacije
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°775
prate amere doslovno u intervencionizmu tacno, ali opet to rade sa nekom razlikom
znaci prvo da se isprazne gradovi pa ce rokamo nuklearke i od ukraina napravimo zona
kiev mu u tom filmu dodje ona soba gde se ostvaruju najmracnije zelje istoka i zapada
znaci prvo da se isprazne gradovi pa ce rokamo nuklearke i od ukraina napravimo zona
kiev mu u tom filmu dodje ona soba gde se ostvaruju najmracnije zelje istoka i zapada
Last edited by Mr.Pink on Fri Mar 11, 2022 11:20 am; edited 1 time in total
_____
smrk kod dijane hrk