Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rat u Ukrajini

Nektivni Ugnelj

Rat u Ukrajini - Page 28 Empty Re: Rat u Ukrajini

Post by Nektivni Ugnelj Thu Mar 03, 2022 7:34 pm

Ne bih iskljucio da Putin sutra objavi delimicnu mobilizaciju.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Mar 03, 2022 7:41 pm

To ce ga kostati i proizvesti jako nezadovoljstvo medju gradjanima. Mislim da je toga i sam svestan i da je to glavni razlog zasto je poslao samo profesionalce.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Mar 03, 2022 7:45 pm

Istina, ali ovako nema divoljno ljudstva da kontrolise onoliku zemlju.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Mar 03, 2022 7:46 pm

Jasno je da se upetljao u nevidjeno sranje.
    Notxor

Post by Notxor Thu Mar 03, 2022 8:44 pm

Mariupol

🛤 Roads, fields, everything is covered in mud

⛟ Russian KamAZ trucks and other military vehicles are getting stuck, there's a risk that they might be targeted and destroyed by Ukrainian anti-tank missiles

☁ Russian drones can't operate due to low cloud cover

🌀 The weather is going to make military operations impossible for at least the next few days

🍞 Civilians on the front line have nothing to eat, the Donetsk militia was distributing bread to them today

🚀Artillery has still been hitting Ukrainian positions all day long

💥Russian recon units infiltrated the village of Vinogradne (eastern front) today, but started catching Ukrainian mortars pretty quickly

Source: Russian newspaper Komsomolskaya Pravda

_____
      Sweet and Tender Hooligan  
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Mar 03, 2022 8:49 pm

Notxor wrote:Mariupol

🛤 Roads, fields, everything is covered in mud

⛟ Russian KamAZ trucks and other military vehicles are getting stuck, there's a risk that they might be targeted and destroyed by Ukrainian anti-tank missiles

Recimo ovako...

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Mar 03, 2022 8:51 pm

Anyway...

Uncle Baby Billy

Post by Uncle Baby Billy Thu Mar 03, 2022 9:09 pm

On Sunday, Ms Netrebko had declared herself on Instagram to be "opposed to this war" with Ukraine, but without taking sides against her country's leaders or giving clear solidarity to the Ukrainians.

"It's not fair to force artists, or any other personality, to express their political opinions in public and denounce their homeland."

"I am not a political person. I am not a political expert. I am an artist and my aim is to unite people across the political divide" the singer wrote.

_____
    ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Thu Mar 03, 2022 9:14 pm

Rat u Ukrajini - Page 28 Printer_famfamfam 

China is looking for alternatives to the US dollar as a reserve currency after Western nations froze the foreign assets of Russia’s central bank last week, former IMF chief economist Kenneth Rogoff told media on March 1.
    The seizure of Russian sovereign assets has no precedent in postwar history, and sets a precedent for similar action against China in the event of hostilities over Taiwan.
    “It’s an absolutely radical measure to try to freeze assets at a major central bank. It’s a break-the-glass moment,” said Rogoff, now a professor at Harvard University.
    “It’s a major thing,” Rogoff added. “I mean, if you want to look at the long-run picture of dollar dominance in the global economy, believe me, China’s looking at this. They have, I don’t know, $3 trillion in dollar reserves.
    “And someday they may well do a similar thing in Taiwan. And they’re thinking about how to shield themselves. And it could have very big, longer-term ramifications for the global economy, for dollar dominance.”
    China’s problem, as ever, is a dearth of alternatives. Europe and Japan joined the United States in imposing “nuclear” sanctions against the Russian Federation, and Beijing must assume that they might take similar action against China in the future.
    Gold is an alternative but China’s $3.2 trillion of foreign exchange reserves is greater than the $2.3 trillion value of all the world’s central bank gold reserves. The value of all the gold ever mined is less than $17 trillion at the current price of $1,944 an ounce, according to World Gold Council estimates. China presently holds only about 5 percent of its total reserves in gold.

https://www.intellasia.net/gold-will-soar-as-china-seeks-us-dollar-alternatives-1024480

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Mar 03, 2022 9:16 pm

Pa nemaju gde. Mislim, jeste im evro nesto sigurniji kad je pitanju neka buduca kriza oko Tajvana, ali, eto...toje to generalno.
    fikret selimbašić

Post by fikret selimbašić Thu Mar 03, 2022 9:32 pm

Mór Thököly wrote:
    Filipenko wrote:Iz moda "samo što se Rusi ne raspadnu" ste do moda "šta ako se graniči sa 5 Nato zemalja" veoma brzo došli za moj ukus. Rat u Ukrajini - Page 28 29297947

Ja nikad nisam rekao da ce se rusi raspasti sad odmah. Oni ce to tradicionalno, na rate.

''Rusija ima 260 milijuna ljudi, sedam hiljada kilometara granice s Kinom. Sibir je praznina. U Europi drže u okupaciji niz zemalja. Iz diktature proletarijata nastala je strahovlada, policijski sistem. Tamo se više ništa ne može promijeniti na bolje. Ni na gore. Može se samo raspasti, prsnuti u jednom momentu…'' ~ M. K. u razgovorima s Josipom Vaništom 1978.

Rat u Ukrajini - Page 28 2304934895

_____
    Međuopštinski pustolov.

Zli stolar.
    Solus_Rex

Post by Solus_Rex Thu Mar 03, 2022 9:40 pm

Mór Thököly wrote:Ne bih iskljucio da Putin sutra objavi delimicnu mobilizaciju.
    Rat u Ukrajini - Page 28 1912529702

Borat u pripravnosti:

Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Thu Mar 03, 2022 9:42 pm

E tek ce Boratovi da budu motivisani da se tuku za Lavov...

_____
    "Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."

“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Mar 03, 2022 9:44 pm

Duma sutra "samo" kriminalizuje antiratni govor, a čisto sumnjam da će Putin uvesti ratno stanje. Ali ukrajinski izvori uspeli su da nateraju klince u Rusiji u beg. Svaka propagandna inicijativa koja dolazi iz Ukrajine ima početak, razradu i kraj, i uglavnom je sve to vrlo efektno. (Da me manete sada sa "haha, ko još veruje u te stvari, ja prvi ne". Pa nisi ti ciljna grupa za to).
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Mar 03, 2022 9:51 pm

pa ne treba mu ratno stanje za delimicnu mobilizaciju.

On trenutno nema ljude da kontrolise i pola ukrajine, a kamoli celu ili skoro celu.

Do sada je ubaceno u operacije 90% sto je skupio pre rata na granicama.
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Thu Mar 03, 2022 9:53 pm

Cousin Billy wrote:Duma sutra "samo" kriminalizuje antiratni govor, a čisto sumnjam da će Putin uvesti ratno stanje. Ali ukrajinski izvori uspeli su da nateraju klince u Rusiji u beg. Svaka propagandna inicijativa koja dolazi iz Ukrajine ima početak, razradu i kraj, i uglavnom je sve to vrlo efektno. (Da me manete sada sa "haha, ko još veruje u te stvari, ja prvi ne". Pa nisi ti ciljna grupa za to).

Nista cudno ni novo da im neki strani savetnici:tm: pomazu u tome.

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu Mar 03, 2022 9:57 pm

Mór Thököly wrote:pa ne treba mu ratno stanje za delimicnu mobilizaciju.

On trenutno nema ljude da kontrolise i pola ukrajine, a kamoli celu ili skoro celu.

e zato prvo mora ratno stanje lajt, to jest ovo što će sutra Duma da izglasa: visoka novčana kazna ili zatvor za svaki antiratni govor.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Mar 03, 2022 10:02 pm

Ma pusti to, nego vidis li onaj nacizam u Kanadi...

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Mar 03, 2022 10:03 pm

Cousin Billy wrote:
    Mór Thököly wrote:pa ne treba mu ratno stanje za delimicnu mobilizaciju.

e zato prvo mora ratno stanje lajt, to jest ovo što će sutra Duma da izglasa: visoka novčana kazna ili zatvor za svaki antiratni govor.

anti-specoperacijski govor
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Mar 03, 2022 10:13 pm

Andrei, a Moscow-based cinema director, said he was held at Moscow’s Sheremetyevo airport before boarding a flight to Baku.

His luggage was searched, and an official went through his private chats on different messaging apps.

“He took my phone and spent a good hour scrolling through everything. Luckily, I deleted all chats discussing my opposition to the war on Telegram and Signal,” Andrei said.

“I was asked if I ‘truly’ loved my country and if I was against the war. He asked me why I wanted to ‘flee’ and why I was reading independent outlets like Meduza.

“It was one of the scariest moments in my life,” said Andrei, who eventually was allowed to board his flight.

https://www.theguardian.com/world/2022/mar/03/people-leaving-russia-ukraine-war

Janko Suvar

Post by Janko Suvar Thu Mar 03, 2022 10:30 pm

⚡ ⚡ #China Multilateral Development Bank Suspends Activities in #Russia

_____
    ????
    Vilmos Tehenészfiú

Post by Vilmos Tehenészfiú Thu Mar 03, 2022 10:41 pm

Erős Pista wrote:Ma pusti to, nego vidis li onaj nacizam u Kanadi...
    ... i razbise izlog onom Rusu u Nemackoj samo zato sto je Rus, Kristalna noc 1/1. To je ta Evropa kojoj tezimo. Povraca mi se od tih njihovih "zapadnih vrednosti".

_____
    "Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."

“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
    Erős Pista

Post by Erős Pista Thu Mar 03, 2022 10:49 pm

Vilmos Tehenészfiú wrote:
    Erős Pista wrote:Ma pusti to, nego vidis li onaj nacizam u Kanadi...
    ... i razbise izlog onom Rusu u Nemackoj samo zato sto je Rus, Kristalna noc 1/1. To je ta Evropa kojoj tezimo. Povraca mi se od tih njihovih "zapadnih vrednosti".

Dada, vidim da meni jedan inače drag forumaš na tamou objašnjava rusofobiju, a pre par meseci je objašnjavao kako u Americi rasizam ne postoji i kako je sve do klase.

Met Taibi PPP-a.

_____

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu Mar 03, 2022 10:52 pm

Ma njih su bre obradili. Propo poso.
    rumbeando

Post by rumbeando Thu Mar 03, 2022 10:53 pm

159 nobelovaca potpisalo podršku ukrajinskom narodu.

Post by Sponsored content

Current date/time is Sat Nov 16, 2024 9:38 pm