Sotir wrote:Не мере то бит ефектан пропагандан потез јер се не ради тако, треба да иде преко Црвеног крста и сл
Propagandno ovo radi sve i da je fejk.
Sotir wrote:Не мере то бит ефектан пропагандан потез јер се не ради тако, треба да иде преко Црвеног крста и сл
Летећи Полип wrote:Dzabe im propaganda ako gube rat. I ono Milosevicevo predavanje zarobljenih amerikanaca Dzesiju Dzeksonu je bilo efektno, ali koga danas boli kurac za to. Kosovo je van Srbije.
Mislis kao Kina osvaja Tajvan ili sirom sveta krecu stopirani sukobi?fikret selimbašić wrote:Летећи Полип wrote:Dzabe im propaganda ako gube rat. I ono Milosevicevo predavanje zarobljenih amerikanaca Dzesiju Dzeksonu je bilo efektno, ali koga danas boli kurac za to. Kosovo je van Srbije.
Meni je ovo puno šire od same Ukrajine, Rusije i Bjelorusije. Par iskrenih Vučićevih minuta mi bude crne slutnje da slijedi još. Pomenuo je i da ne zna kad i čija krstarica plovi oko Tajvana.
Летећи Полип wrote:Od sada ce svakako biti zajebano. Pogotovo za Amerikance. Em Kinezi ka Tajvanu, em da jos Persijanci naprave neko sranje, i eto jenkija na tri fronta.
fikret selimbašić wrote:Летећи Полип wrote:Dzabe im propaganda ako gube rat. I ono Milosevicevo predavanje zarobljenih amerikanaca Dzesiju Dzeksonu je bilo efektno, ali koga danas boli kurac za to. Kosovo je van Srbije.
Meni je ovo puno šire od same Ukrajine, Rusije i Bjelorusije. Par iskrenih Vučićevih minuta mi bude crne slutnje da slijedi još. Pomenuo je i da ne zna kad i čija krstarica plovi oko Tajvana.
disident wrote:Mislis kao Kina osvaja Tajvan ili sirom sveta krecu stopirani sukobi?fikret selimbašić wrote:
Mr.Pink wrote:Da da
Idu zanimljiva vremena
Летећи Полип wrote:Mr.Pink wrote:Da da
Idu zanimljiva vremena
Mhm. Ima i ona Djindjiceva - dabogda ziveo u interesantnim vremenima.
Mór Thököly wrote:Летећи Полип wrote:Od sada ce svakako biti zajebano. Pogotovo za Amerikance. Em Kinezi ka Tajvanu, em da jos Persijanci naprave neko sranje, i eto jenkija na tri fronta.
Gotovo je to s Persijancima, od njih sad moraju da prave prijatelje.
Летећи Полип wrote:
Mislim, od Rusa su morali da prave prijatelje, pa nisu hteli da odustanu ni za pedalj. Vaznije im je bilo da zablokiraju Trampa na par godina.
Летећи Полип wrote:Mór Thököly wrote:
Gotovo je to s Persijancima, od njih sad moraju da prave prijatelje.
Morali bi, ali da li ce? Prijatelju mora nesto i da se da. Na primer, prelomis tablu cokolade, pa mu das pola.
Mislim, od Rusa su morali da prave prijatelje, pa nisu hteli da odustanu ni za pedalj. Vaznije im je bilo da zablokiraju Trampa na par godina.
[/size]#Gazprom shares crash by 97% on LSE
— BenAris (@bneeditor) March 2, 2022
company now worth a mere $250mn
once upon a time it wanted to be world's first $1 trillion companyhttps://t.co/QBLJDSgAWI pic.twitter.com/AWNTL2vVec
I ako upadne Srbija na Kosovo, eto cetiri fronta.Летећи Полип wrote:Od sada ce svakako biti zajebano. Pogotovo za Amerikance. Em Kinezi ka Tajvanu, em da jos Persijanci naprave neko sranje, i eto jenkija na tri fronta.