Russia’s attempt to take out Kyiv's main TV and radio tower seems to have failed. Channels resumed broadcasting on Wednesday after strikes hit the control room a day earlier.
— NPR (@NPR) March 2, 2022
Live updates: https://t.co/XfJrOJ4Wpx pic.twitter.com/T3DMO0pios
Rat u Ukrajini
- Post n°451
Re: Rat u Ukrajini
- Post n°452
BREAKING: Russian Defence ministry says 498 Russian soldiers killed, 1597 wounded in #Ukraine - Reuters
— marqs (@MarQs__) March 2, 2022
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Guest
- Post n°453
Iznuđen potez: Ukrajina ih je propagandno razvalila kampanjom "traži majka sina svoga".
- Post n°454
Srbija glasala za rezoluciju Generalne skupštine UN kojom se zahteva povlačenje ruske vojske iz Ukrajine.
UN General Assembly passes resolution ‘demanding’ Russia stop military operation in Ukraine pic.twitter.com/VHppiB2VXN
— RT (@RT_com) March 2, 2022
Last edited by rumbeando on Wed Mar 02, 2022 6:22 pm; edited 1 time in total
- Post n°455
fikret selimbašić wrote:Ima li neki ruski sajt sa vijestima a da ga ne uređuje Risto Đogo? Od juče mi je nedostupan yaplakal a on mi je bio i izvor informacija i čvor sa kojeg se kretalo dalje.
Probaj ponovo. Kažu da su bili pod ddos napadom, ali sad je kao sve ok.
Predlažu da se dns serveri prebace na:
1) 1.1.1.1 (или 1.0.0.1) Cloudflare DNS
2) 8.8.8.8 (или 8.8.4.4) Google DNS
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°456
Kaze Vucko da hoce da izbace Rusiju iz UN.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°457
Kako "passes resolution" kad Rusija ima pravo veta?
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°458
Notxor wrote:fikret selimbašić wrote:Ima li neki ruski sajt sa vijestima a da ga ne uređuje Risto Đogo? Od juče mi je nedostupan yaplakal a on mi je bio i izvor informacija i čvor sa kojeg se kretalo dalje.
Probaj ponovo. Kažu da su bili pod ddos napadom, ali sad je kao sve ok.
Predlažu da se dns serveri prebace na:
1) 1.1.1.1 (или 1.0.0.1) Cloudflare DNS
2) 8.8.8.8 (или 8.8.4.4) Google DNS
Ušao sam, hvala.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°459
Vilmos Tehenészfiú wrote:Kako "passes resolution" kad Rusija ima pravo veta?
Ovo je valjda generalna skupština, ne SB.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°460
https://milano.corriere.it/notizie/cronaca/22_marzo_02/paolo-nori-bicocca-dostoevskij-parla-prorettore-volevamo-rinviare-aggiungere-autori-ucraini-1174fc1c-9a29-11ec-a66e-5cad27f47546.shtml
Paolo Nori, la Bicocca e Dostoevskij, parla il prorettore: «Volevamo rinviare e aggiungere autori ucraini»
Paolo Nori, la Bicocca e Dostoevskij, parla il prorettore: «Volevamo rinviare e aggiungere autori ucraini»
- Post n°461
rumbeando wrote:Srbija glasala za rezoluciju Generalne skupštine UN kojom se zahteva povlačenje ruske vojske iz Ukrajine.UN General Assembly passes resolution ‘demanding’ Russia stop military operation in Ukraine pic.twitter.com/VHppiB2VXN
Mislio sam da cemo biti neutralni. Prijatno iznenadjenje.
- Post n°462
Ma bilo je jasno po promeni tona u rezimskim saopstenjima. Jao nama, kuku, teskoe.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°464
Guardian
A Russian negotiator said a ceasefire is on the agenda in talks between Ukraine and Russia, AFP reports.
Russia expects Ukrainian officials to arrive in Belarus for the next round of peace talks on Thursday morning, Russian news agencies cited Moscow’s negotiator Vladimir Medinsky as saying.
A Russian negotiator said a ceasefire is on the agenda in talks between Ukraine and Russia, AFP reports.
Russia expects Ukrainian officials to arrive in Belarus for the next round of peace talks on Thursday morning, Russian news agencies cited Moscow’s negotiator Vladimir Medinsky as saying.
- Post n°466
Да ли мислиш на онај сајт https://200rf.com/ ?Cousin Billy wrote:Iznuđen potez: Ukrajina ih je propagandno razvalila kampanjom "traži majka sina svoga".
Пре су имали десетак докумената наводно погинулих. Сад немају ни то.
Сад имају само образац да попуниш и видиш да ли се тамо води као погинуо (?!)
Један глуп начин да се прикупе имена ангажованих војника.
Па ко се упеца, упеца.
- Post n°467
Blokada u Energodaru probijena pucanjem u vazduh, suzavcem i šok bombama.
Valjda nema povređenih.
Valjda nema povređenih.
_____
- Post n°468
Notxor wrote:Blokada u Energodaru probijena pucanjem u vazduh, suzavcem i šok bombama.
Valjda nema povređenih.
Pa, onako...
Russian troops attacking civilians blocking the entrance to Enerhodar, there are casualties pic.twitter.com/rUEVyaaCOp
— marqs (@MarQs__) March 2, 2022
- Post n°470
Burundi rizikovaoMór Thököly wrote:rumbeando wrote:Srbija glasala za rezoluciju Generalne skupštine UN kojom se zahteva povlačenje ruske vojske iz Ukrajine.UN General Assembly passes resolution ‘demanding’ Russia stop military operation in Ukraine pic.twitter.com/VHppiB2VXN
Mislio sam da cemo biti neutralni. Prijatno iznenadjenje.
- Post n°471
Sotir wrote:Да ли мислиш на онај сајт https://200rf.com/ ?Cousin Billy wrote:Iznuđen potez: Ukrajina ih je propagandno razvalila kampanjom "traži majka sina svoga".
Пре су имали десетак докумената наводно погинулих. Сад немају ни то.
Сад имају само образац да попуниш и видиш да ли се тамо води као погинуо (?!)
Један глуп начин да се прикупе имена ангажованих војника.
Па ко се упеца, упеца.
Ukrajinsko MO je danas pozvalo majke zarobljenih ruskih vojnika (kojih bar po dnanašnem izvještaju ruskog MO nema) da preko Poljske dođu u Kijev po njih. Mislim da od toga nema ništa, razmjene zarobljenika se ne rešavaju na taj način, ali jest efektan propagandni potez.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°472
Не мере то бит ефектан пропагандан потез јер се не ради тако, треба да иде преко Црвеног крста и сл
- Post n°473
to im je rekao sigurno neko od naših tipa srđe popovića ili bojana boškovića koji odavno radi za njih
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°474
Na terenu je već bilo razmene zarobljenika, nešto minimalno.
Komandatni se čuli preko radio veze i razmenili ljude.
I to govori koliki je haos na terenu.
Komandatni se čuli preko radio veze i razmenili ljude.
I to govori koliki je haos na terenu.
_____
- Post n°475
Napredovanje Rusa na jugu se nastavlja. Predgradje Zaporozja
Russian Rosgvardia troops with an Ural-Federal truck reportedly In Kamenka-Dneprovskaya, Zaporizhzhia Oblast. https://t.co/VkMnUJIbPZ pic.twitter.com/y6J5UviYPR
— Rob Lee (@RALee85) March 2, 2022