да се не врати на периферију светског система на којој се налазила пре 1918. године
Ok, kraj citanja
да се не врати на периферију светског система на којој се налазила пре 1918. године
Mór Thököly wrote:pa nisi vuletic ili kovic "obicni ljudi". A cena se obicno placa za ono sto rade raznorazne "elite". Sta god da misle pravi obicni ljudi, koje SRN kasta sludjuje decenijama. Ne sludjuje ih samo nego im farba srca u crno, to je pravi opis. I sad imamo da manijak iz Kremlja ubija Slovene. Pri tom pravoslavne sto je kao nekome ovde nesto bitno. I - nista. "Realpolitika". "Geopolitika". Kako cete da pistite ako vam te iste geo i realpolitika dodju do onoga sto je kao vama bitno... Srba nema u vladi Crne Gore...jbg, geopolitika, DF proruski, vucicev - necemo s njima da delimo osetljive informacije. Tako to izgleda.
Јанош Винету wrote:Mór Thököly wrote:pa nisi vuletic ili kovic "obicni ljudi". A cena se obicno placa za ono sto rade raznorazne "elite". Sta god da misle pravi obicni ljudi, koje SRN kasta sludjuje decenijama. Ne sludjuje ih samo nego im farba srca u crno, to je pravi opis. I sad imamo da manijak iz Kremlja ubija Slovene. Pri tom pravoslavne sto je kao nekome ovde nesto bitno. I - nista. "Realpolitika". "Geopolitika". Kako cete da pistite ako vam te iste geo i realpolitika dodju do onoga sto je kao vama bitno... Srba nema u vladi Crne Gore...jbg, geopolitika, DF proruski, vucicev - necemo s njima da delimo osetljive informacije. Tako to izgleda.
Па тако и јесте у овој стварности, шта сада да се ради, да плачемо?
Какве то везе што су Словени и православни? Шта да су црнци протестанти или азијати католици или монголски анимисти? Да их жалимо више, мање или исто?
sto je kao nekome ovde nesto bitno
Mór Thököly wrote:Ne bi me cudilo da je to srpski nacin da.otkaze letove bez da ih actually otkaze. Ne verujem, ali ne bi me cudilo.
Mór Thököly wrote:Srba nema u vladi Crne Gore...
Zus wrote:Sto bi rekla moja bivsa sefica: Imas point.
Сада беже преко Грузије.kapetanm wrote:Ali JAT im je kako tako konekcija za dalje letove
Del Cap wrote:Mór Thököly wrote:Ne bi me cudilo da je to srpski nacin da.otkaze letove bez da ih actually otkaze. Ne verujem, ali ne bi me cudilo.
pa i to bi bilo zato što je to kovitlac u 1 glavi, ovdašnjoj; ruse bi u suštini boleo kurac, nije da mogu da koriste vazdušni prostor srbije da bi im bilo bitno, a mislim da ih i za simboliku nekakvih srpskih koraka sada zabole.