Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Srbija i Ukrajina

Nektivni Ugnelj

Srbija i Ukrajina - Page 33 Empty Re: Srbija i Ukrajina

Post by Nektivni Ugnelj Fri Mar 11, 2022 11:16 pm

да се не врати на периферију светског система на којој се налазила пре 1918. године

Ok, kraj citanja
    Erős Pista

Post by Erős Pista Fri Mar 11, 2022 11:19 pm

Srbija i Ukrajina - Page 33 3579118792

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije

Post by beatakeshi Fri Mar 11, 2022 11:21 pm

Srbija i Ukrajina - Page 33 3579118792
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Mar 11, 2022 11:21 pm

Posaljite ih sve da pisu o virusima ponovo, nek se biolozi nerviraju.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Mar 11, 2022 11:33 pm

Rusija je do pocetka ww1 bila up-and-coming zemlja, pa nisu Nemci cekali priliku da je napadnu zato sto su mislili da srlja u propast. Nema pojma o cemupise. Moguda zamislim kolicinu  gluposti utekstu. Ili bolje ne.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Mar 11, 2022 11:36 pm

Ova vlast je toliko sistemski uronjena u Putinofiliju da sve i kad bi Vucic hteo (a to nije slucaj) zaokrene brod, najverovatnije bi ulupao svoju vlast u tom manevru. I to je prilicno zastrasujuce u ovom momentu.
    kondo

Post by kondo Fri Mar 11, 2022 11:43 pm

pa sad, kad bi malo digli glavu od ekrana mozda bi vam bilo jasnije odakle putinofilija ovde ali nije moje da vas osvescujem na tu temu...

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Fri Mar 11, 2022 11:52 pm

Jasno mi je mnogo bolje nego tebi. I to ima svoju cenu. Za koju ne znam da li cemo je platiti, ali ako se xesi da je platimo sve ce to biti potpuna pravda.

Stepen neosetljivosti na patnjuljudi koji, bukvalno isto kao i mi, vode neke svoje skromne istocnoevropske zivote je zastrasujuc. Bilo me je blami 90tih, ali tuse bar radilo i o nekim Srbima. Ovo...ovo je "vile", pure malice. Zlo
    kondo

Post by kondo Sat Mar 12, 2022 12:14 am

glupo je da toliko generalizujes obicne ljude ali ko sam ja... nit zelim nit mogu a ni ne zanima me...

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sat Mar 12, 2022 12:23 am

pa nisi vuletic ili kovic "obicni ljudi". A cena se obicno placa za ono sto rade raznorazne "elite". Sta god da misle pravi obicni ljudi, koje SRN kasta sludjuje decenijama. Ne sludjuje ih samo nego im farba srca u crno, to je pravi opis. I sad imamo da manijak iz Kremlja ubija Slovene. Pri tom pravoslavne sto je kao nekome ovde nesto bitno. I - nista. "Realpolitika". "Geopolitika". Kako cete da pistite ako vam te iste geo i realpolitika dodju do onoga sto je kao vama bitno... Srba nema u vladi Crne Gore...jbg, geopolitika, DF proruski, vucicev - necemo s njima da delimo osetljive informacije. Tako to izgleda.
    Јанош Винету

Post by Јанош Винету Sat Mar 12, 2022 12:48 am

Mór Thököly wrote:pa nisi vuletic ili kovic "obicni ljudi". A cena se obicno placa za ono sto rade raznorazne "elite". Sta god da misle pravi obicni ljudi, koje SRN kasta sludjuje decenijama. Ne sludjuje ih samo nego im farba srca u crno, to je pravi opis. I sad imamo da manijak iz Kremlja ubija Slovene. Pri tom pravoslavne sto je kao nekome ovde nesto bitno. I - nista. "Realpolitika". "Geopolitika". Kako cete da pistite ako vam te iste geo i realpolitika dodju do onoga sto je kao vama bitno... Srba nema u vladi Crne Gore...jbg, geopolitika, DF proruski, vucicev - necemo s njima da delimo osetljive informacije. Tako to izgleda.

Па тако и јесте у овој стварности, шта сада да се ради, да плачемо? 

Какве то везе што су Словени и православни? Шта да су црнци протестанти или азијати католици или монголски анимисти? Да их жалимо више, мање или исто?

_____
    Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
    Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sat Mar 12, 2022 1:09 am

Јанош Винету wrote:
    Mór Thököly wrote:pa nisi vuletic ili kovic "obicni ljudi". A cena se obicno placa za ono sto rade raznorazne "elite". Sta god da misle pravi obicni ljudi, koje SRN kasta sludjuje decenijama. Ne sludjuje ih samo nego im farba srca u crno, to je pravi opis. I sad imamo da manijak iz Kremlja ubija Slovene. Pri tom pravoslavne sto je kao nekome ovde nesto bitno. I - nista. "Realpolitika". "Geopolitika". Kako cete da pistite ako vam te iste geo i realpolitika dodju do onoga sto je kao vama bitno... Srba nema u vladi Crne Gore...jbg, geopolitika, DF proruski, vucicev - necemo s njima da delimo osetljive informacije. Tako to izgleda.

Па тако и јесте у овој стварности, шта сада да се ради, да плачемо? 

Какве то везе што су Словени и православни? Шта да су црнци протестанти или азијати католици или монголски анимисти? Да их жалимо више, мање или исто?

sto je kao nekome ovde nesto bitno

a cesto je bitno upravo ovima o kojima pricam
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sat Mar 12, 2022 1:49 am

Ovo je promaklo. Ne da je nesto puno ljudi, ali nek stoji

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/ruska-dijaspora-u-srbiji-stojimo-uz-ukrajinu-i-protiv-rata-i-diktature-za-koje-se-zalaze-vladimir-putin/

Post by MNE Sat Mar 12, 2022 8:40 am

ovo bi moglo da bude problem ako postane učestalo

https://www.exyuaviation.com/2022/03/air-serbia-flight-to-moscow-forced-to.html?fbclid=IwAR0cI8x-W_9xO55d3fmYMLxznxdhWSjj9J9eZ7c6kwig7P4Mt0koVlxkUOA

Post by Zus Sat Mar 12, 2022 8:54 am

To Analena pustla mejl sa srpske IP dok je bila u BG
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sat Mar 12, 2022 9:06 am

Ne bi me cudilo da je to srpski nacin da.otkaze letove bez da ih actually otkaze. Ne verujem, ali  ne bi me cudilo.

Post by Zus Sat Mar 12, 2022 9:10 am

Sto bi rekla moja bivsa sefica: Imas point. Da, to je najverovatnije cunning plsn ovog Boldrika, msm Crnoguje
    Del Cap

Post by Del Cap Sat Mar 12, 2022 9:30 am

Mór Thököly wrote:Ne bi me cudilo da je to srpski nacin da.otkaze letove bez da ih actually otkaze. Ne verujem, ali  ne bi me cudilo.

pa i to bi bilo zato što je to kovitlac u 1 glavi, ovdašnjoj; ruse bi u suštini boleo kurac, nije da mogu da koriste vazdušni prostor srbije da bi im bilo bitno, a mislim da ih i za simboliku nekakvih srpskih koraka sada zabole.
    kapetanm

Post by kapetanm Sat Mar 12, 2022 10:09 am

Ali JAT im je kako tako konekcija za dalje letove
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sat Mar 12, 2022 11:02 am

https://pescanik.net/vreme-velikih-ocekivanja/

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Notxor

Post by Notxor Sat Mar 12, 2022 11:42 am

Mór Thököly wrote:Srba nema u vladi Crne Gore...

Sad je Dritan kriv...

_____
      Sweet and Tender Hooligan  
    паће

Post by паће Sat Mar 12, 2022 12:44 pm

Zus wrote:Sto bi rekla moja bivsa sefica: Imas point.

Што преводим са „шиљат си“.

_____
       electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Јанош Винету

Post by Јанош Винету Sat Mar 12, 2022 12:46 pm

kapetanm wrote:Ali JAT im je kako tako konekcija za dalje letove
    Сада беже преко Грузије.
    Јужна Русија - аеродром у Тбилисију, онда Британија па даље.

_____
    Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
    Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Sat Mar 12, 2022 12:54 pm

mozda nije pravi topik, mada to je povod za temu. Takodje nije nista novo - protiv Pasica i radikala, protiv srpske rusofilije, protiv panslavizma, protiv ratova za oslobodjenje i ujedinjenje, protiv slovenskih egalitarnih tradicija.

_____
    ????
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sat Mar 12, 2022 1:02 pm

Del Cap wrote:
    Mór Thököly wrote:Ne bi me cudilo da je to srpski nacin da.otkaze letove bez da ih actually otkaze. Ne verujem, ali  ne bi me cudilo.

pa i to bi bilo zato što je to kovitlac u 1 glavi, ovdašnjoj; ruse bi u suštini boleo kurac, nije da mogu da koriste vazdušni prostor srbije da bi im bilo bitno, a mislim da ih i za simboliku nekakvih srpskih koraka sada zabole.

Kovitlac u glavi Srbija i Ukrajina - Page 33 1399639816

Ali jeste, naravno, da se ne kaze - Er Srbija prekida letove za Moskvu, nego...sta da radimo, nije bezbedno, kurac, palac

Post by Sponsored content

Current date/time is Sun Nov 17, 2024 3:46 am