Mór Thököly wrote:Neverovatno
Brale ima poslovne i političke veze u Rusiji, otvoreno je bio pro-Rus, da tako kažem, sa Đilasom nije ni u kakvoj trenutnoj političkoj šemi.. drugim rečima, sasvim verovatno
Mór Thököly wrote:Neverovatno
bela maca wrote:mislim da levica treba da radi samo one stvari koje bi desnica odobravala.
disident wrote:fikret selimbašić wrote:
Pa dobro, kmetstvo je široko prisutno na ovim prostorima, masovno se dižu kitice na Putiliona u Srbiji, imaš toga čak i na Burundiju. Čeka se vdv desant i ulazak ruskih kolona koje će da instaliraju lokalne Kadirove i omeđe 1 Srpski Svet.
Podjednako mi se gade i pušači kite Cara Putina, soćko jadnostDel Cap wrote:Nisam ja uopšte siguran da je bilo šta od toga kmetstvo. To je trgovina sa spoljnim igračima od kojih se očekuje da deluju u skladu sa mojim* interesima. Dakle "help Nato" nije simbol potčinjenosti nego korist od poželjnog savezništva - "ja sam vaš ali vi zato jebite malo moje lokalne neprijatelje". Kod nas Srba sa Rusijom je isto utilitarno ali drugačije - dobili smo šamar 90ih, znamo da smo slabi ali brat Rus je jak i svima će da pokaže, dakle psihološka štaka i projekcija.
Istina, nego ovo nisu nikakvi drzavni igrači, nego random tnjiterasi desnicari
Овде у Донбасу сви медији преносе слику са улица Београда! Људи гледају и плачу од среће. Непрестано ми стижу поруке захвалности српском народу.
— Миодраг Зарковић (@MiodragZarkovic) March 4, 2022
bela maca wrote:mislim da levica treba da radi samo one stvari koje bi desnica odobravala.
Podrške Rusiji u čemu Đorđe? Okupaciji tuđe zemlje? Rušenju gradova? Generisanju rata koji je izazvao preko milion izbeglica? Zabrani sopstvenih medija i uvođenju totalne cenzure? Dno moralnog dna
— Conductor (@Conductor___) March 4, 2022
— Radomir Martin (@radomir_martin) March 5, 2022
Samo čekam saopštenje slično onome o koreografiji sa derbija, tipa Z je od Zlato ili Z od Zanovetati na Tviteru što sam pisao slovo Z koje nije nikako četničko Z. https://t.co/kP5bPuVSqw pic.twitter.com/EGJizGSQRL
— Mirjana Narandžić (@remy_stormborn) March 5, 2022
Mór Thököly wrote:Ovo su 10 puta veci bolidi od onih juce
Imamo našu državu, našu zastavu, našeg predsednika i apsolutno nemam razumevanja za ljude koji nose zastave drugih država i slike stranih državnika. pic.twitter.com/VKEr2BRVZh
— Tomislav Momirovic (@TomaMomirovic) March 5, 2022
fikret selimbašić wrote:
Uncle Baby Billy wrote:Isuse Dobi ostario, propo
Ne bre, nego bas on mora da crta, nema nikog da to uradiDel Cap wrote:Mór Thököly wrote:Neverovatno
Brale ima poslovne i političke veze u Rusiji, otvoreno je bio pro-Rus, da tako kažem, sa Đilasom nije ni u kakvoj trenutnoj političkoj šemi.. drugim rečima, sasvim verovatno
rumbeando wrote:[size=30][/size]Podrške Rusiji u čemu Đorđe? Okupaciji tuđe zemlje? Rušenju gradova? Generisanju rata koji je izazvao preko milion izbeglica? Zabrani sopstvenih medija i uvođenju totalne cenzure? Dno moralnog dna
— Conductor (@Conductor___) March 4, 2022
"nije skup podrške razaranju"