Srbija i Ukrajina
- Post n°576
Re: Srbija i Ukrajina
Milina sta pisu pronato komsije na tw, stati pa gledati
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°578
Erős Pista wrote:ćaća wrote:Ako je vlast organizovala ovo večeras onda su glupi ko tri kurca. Ako nisu i ako nisu mogli da spreče, onda su u žestokom kurcu.Mór Thököly wrote:
ne verujem da je vlast organizovala.
a i iako deluje mnogo, nema tu vise od 5k ljudi.
Naravno da je vlast organizovala, pobobu, nema ni trunke sumnje u to.
Poenta je da postoje jaki pritisci od strane tzv naroda da se ne uvedu sankcije i da mu je sada mnogo teško i da se ima razumevanja.
Ok, mozda. Mada nisam siguran da sasvim znajusta rade,
- Post n°579
poručuje svetu držite se mene + vidite šta mogu da uradim, smiruje bes putinofila.
- Post n°580
poručuje svetu držite se mene + vidite šta mogu da uradim
to je igra koja je zavrsena, to moze sebe da laze da nesto kao radi na taj nacin.
ne moze nista da uradi, parametri igre su potpuno promenjeni
ali ok, nek se zaludjuje
Malo ima vise smisla kao davanje oduska putinofilima, to nije besmisleno
- Post n°581
Najvkse ima smisla kao operacija izvidnice - koliko ljudi i sta bi otprilike moglo da se ocekuje uslucaju eventualnihnekih daljih poteza.
- Post n°582
Tražiti smisao u radikalnoj Srbiji je?
- Post n°583
To bi i podneo, ovo je poseban nivo kmetovske jadnosti i cinkarenja, Help Nato, bomb them, zlikovacka zemlja, isti su ko Rusi, udrite ih , razmontirajte im drzavu.plachkica wrote:hoće da nas bombarduju?
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°585
disident wrote:To bi i podneo, ovo je poseban nivo kmetovske jadnosti i cinkarenja, Help Nato, bomb them, zlikovacka zemlja, isti su ko Rusi, udrite ih , razmontirajte im drzavu.plachkica wrote:hoće da nas bombarduju?
Pa dobro, kmetstvo je široko prisutno na ovim prostorima, masovno se dižu kitice na Putiliona u Srbiji, imaš toga čak i na Burundiju. Čeka se vdv desant i ulazak ruskih kolona koje će da instaliraju lokalne Kadirove i omeđe 1 Srpski Svet.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°586
Nisam ja uopšte siguran da je bilo šta od toga kmetstvo. To je trgovina sa spoljnim igračima od kojih se očekuje da deluju u skladu sa mojim* interesima. Dakle "help Nato" nije simbol potčinjenosti nego korist od poželjnog savezništva - "ja sam vaš ali vi zato jebite malo moje lokalne neprijatelje". Kod nas Srba sa Rusijom je isto utilitarno ali drugačije - dobili smo šamar 90ih, znamo da smo slabi ali brat Rus je jak i svima će da pokaže, dakle psihološka štaka i projekcija.
- Post n°587
Del Cap wrote:Nisam ja uopšte siguran da je bilo šta od toga kmetstvo. To je trgovina sa spoljnim igračima od kojih se očekuje da deluju u skladu sa mojim* interesima. Dakle "help Nato" nije simbol potčinjenosti nego korist od poželjnog savezništva - "ja sam vaš ali vi zato jebite malo moje lokalne neprijatelje". Kod nas Srba sa Rusijom je isto utilitarno ali drugačije - dobili smo šamar 90ih, znamo da smo slabi ali brat Rus je jak i svima će da pokaže, dakle psihološka štaka i projekcija.
+1
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°588
Lol, istina. Pritom, gledam sinoc RTS i tamo neka ruskinja sa njihovog instituta nekog prica kako je najbolji trenutak da Kosovo izboksuje sve sto hoce, jer je Rusija izvan stroja po pitanju uticaja u UN. Poenta priloga je valjda bio klasican "sta nam rade", ali slutim da zapravo nije daleko od istine.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°589
Kina plače i pita što su svi zaboravili da i ona ima pravo veta
Drugo, sad u ovom kontekstu, obraćati se svetu* i tražiti priznanje otcepljivanja od neke države je malo.... zajebaTo.
Drugo, sad u ovom kontekstu, obraćati se svetu* i tražiti priznanje otcepljivanja od neke države je malo.... zajebaTo.
Last edited by Del Cap on Sat Mar 05, 2022 9:56 am; edited 2 times in total
- Post n°590
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°591
Rusija ce biti "izvan stroja" po pitanju uticaja jos duuuugo duuugo.
- Post n°592
Znak “Z” na ulicama Beograda ispisivao je @mladjandj (Mlađan Đorđević), proruski političar, bivši savjetnik Borisa Tadića, bivši zamjenik ministra u Vladi Srbije, kum Dragana Đilasa @DraganDjilas i kolumnista nekoliko opozicijskih medija u Srbiji pic.twitter.com/DmJXg4Mul7
— Istraga.ba (@IstragaB) March 4, 2022
_____
- Post n°594
Zahvaljujući beskrajno pametnom Mlađanu sada svako ko je protiv Rusije može da gazi po jednom od simbola agresije.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°596
Pre toga jedno stopalo u plavu, drugo u zutu boju
- Post n°597
Glupoj seljačkoj desnici odgovara glupa antiratna Inicijativa mladih za LJP pozivom na engleskom na rally, Sunday, March 6.
Na engleskom.
Na engleskom.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°598
skandal.
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°599
mislim da levica treba da radi samo one stvari koje bi desnica odobravala.
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°600
fikret selimbašić wrote:disident wrote:
To bi i podneo, ovo je poseban nivo kmetovske jadnosti i cinkarenja, Help Nato, bomb them, zlikovacka zemlja, isti su ko Rusi, udrite ih , razmontirajte im drzavu.
Pa dobro, kmetstvo je široko prisutno na ovim prostorima, masovno se dižu kitice na Putiliona u Srbiji, imaš toga čak i na Burundiju. Čeka se vdv desant i ulazak ruskih kolona koje će da instaliraju lokalne Kadirove i omeđe 1 Srpski Svet.
Podjednako mi se gade i pušači kite Cara Putina, soćko jadnost
Del Cap wrote:Nisam ja uopšte siguran da je bilo šta od toga kmetstvo. To je trgovina sa spoljnim igračima od kojih se očekuje da deluju u skladu sa mojim* interesima. Dakle "help Nato" nije simbol potčinjenosti nego korist od poželjnog savezništva - "ja sam vaš ali vi zato jebite malo moje lokalne neprijatelje". Kod nas Srba sa Rusijom je isto utilitarno ali drugačije - dobili smo šamar 90ih, znamo da smo slabi ali brat Rus je jak i svima će da pokaže, dakle psihološka štaka i projekcija.
Istina, nego ovo nisu nikakvi drzavni igrači, nego random tnjiterasi desnicari
_____
Pristalica krvne osvete