Virus
- Post n°328
Re: Virus
baš mi je žao
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°330
Saucesce
_____
you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
- Post n°331
saucesce sotire.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°332
Žao mi je, Sotire
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°334
inace u poplavi ovih ratnih vesti prolazi nezabelezeno da rastu hospitalizacije ponovo u UK i jos pongde.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°335
Јуче пред центром за дисање њих петоро. Прошле недеље један-ниједан, пре три недеље педесетак.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°336
strašno sotire, strašno. žao mi je.
ja 3 nedelje posle pozitivnog testa koji se ponovio i krajem te nedelje imam zajebanciju u vidu bola u predelu iznad srca s leve strane. labo test OK, rentgen srca i pluca OK. u cetvrtak kardiolog mada doktorka lakonski smatra da je verovatno neka povreda mišića ili kosti pa sad kao mirovanje 10 dana nakon što sam bzvz ispucao tablu hemomicina.
nervira me što boli.
gomila sveta je omikron pozitivna po drugi a neki i po treći put. i ja sam imao osećaj zabole me da nosim masku konačno kada sam ga preležao ali to neće moći tako.
ja 3 nedelje posle pozitivnog testa koji se ponovio i krajem te nedelje imam zajebanciju u vidu bola u predelu iznad srca s leve strane. labo test OK, rentgen srca i pluca OK. u cetvrtak kardiolog mada doktorka lakonski smatra da je verovatno neka povreda mišića ili kosti pa sad kao mirovanje 10 dana nakon što sam bzvz ispucao tablu hemomicina.
nervira me što boli.
gomila sveta je omikron pozitivna po drugi a neki i po treći put. i ja sam imao osećaj zabole me da nosim masku konačno kada sam ga preležao ali to neće moći tako.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°338
+1
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°339
Saučešće Sotire.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°340
Zao mi je Sotire.
Samo neke lose vesti. Mart je sranje od meseca
Samo neke lose vesti. Mart je sranje od meseca
- Post n°341
Прими моје саучешће.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°342
Saucesce Sotire,bas mi je zao
kondo cuvaj se,post-covid je zaheban
kondo cuvaj se,post-covid je zaheban
- Post n°343
Poređenje broja novozaraženih utorkom:
8.2. 13772
15.2. 7134 (pad od 48%)
22.2. 4591 (pad od 36%)
1.3. 2886 (pad od 37%)
8.3. 2588 (pad od 10%)
8.2. 13772
15.2. 7134 (pad od 48%)
22.2. 4591 (pad od 36%)
1.3. 2886 (pad od 37%)
8.3. 2588 (pad od 10%)
- Post n°345
Da, i opet nekog ko je skoro svima bio drag - @Skyhighatrist.
- Post n°346
Ne seri, auuuuu. Dopisivao sam se sa njim. Nije realno.
U međuvremenu, ko nije pojeo svu free kvotu na NYT
U međuvremenu, ko nije pojeo svu free kvotu na NYT
Austria is abandoning its Covid vaccine mandate, less than a week before the rule was due to be enforced.
— The New York Times (@nytimes) March 9, 2022
The law, which was passed in January, is “not proportionate” given the Omicron variant’s relatively mild symptoms, an official said.https://t.co/9pNMUoNpBx
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°347
plavaivy wrote:na tamou odnelo vec drugog clana da znamo
ko je prvi?
hvala za upozorenje oko post covida. sve se nadam da nije to nego da sam podigao nešto teško i ozledio mišić na dojci ali ko će ga znati. i godine su tu. bem ti život, samo brige.
_____
#FreeFacu
- Post n°349
on beše bio lekar?
_____
#FreeFacu