Virus
- Post n°303
Re: Virus
Pfizer vaccine significantly less effective in children ages five to 11, study shows
_____
Warning: may contain irony.
- Post n°304
Sin od 7 godina se zarazio 2 nedelje posle 2 doze Pfizera. Sa vrlo blagim simptomima, doduše.
- Post n°305
bice to sve ok. kako ste vi?
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°306
11.9MNE wrote:18.36MNE wrote:
21.74
22.8
18.07
17.2
16.25
15.86
20.3
18.88% prosjek, pad za još 25%
15
17
13.17
16.4
13.01
11.8
14.96% prosjek, pad za još 25%
11.4
9.64
8.1
8.61
8.91
9.13
9.67% prosjek, pad za 35%
- Post n°307
opet kasljem, mada drugarica iz apoteke misli da je zato sto mi je kardiolog ucetvorostrucio dozu ACE inhibitora
to me manje brine od iznenadnog povremenog bola u levoj strani grudi, il je srce ili su pluca.
to me manje brine od iznenadnog povremenog bola u levoj strani grudi, il je srce ili su pluca.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°308
el si se vratio u smog?
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°309
i mene ove promene vremena ubijaju
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°310
Kasalj moze biti I alergija. A za to drugo posetiš hećima ipak?kondo wrote:opet kasljem, mada drugarica iz apoteke misli da je zato sto mi je kardiolog ucetvorostrucio dozu ACE inhibitora
- Post n°311
Само да приметим да је Путин победио корону.
По броју порука на те теме.
По броју порука на те теме.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°312
video bi kako bi pobedio da smo na 10.000 zaraženih. nisam čuo danima ni za jednog novozaraženog, a ide proleće. pošto novog soja nema na vidiku trenutno, a stižu (valjda) topli dani, bar ne moramo da pratimo dva fronta odjednom.
- Post n°313
И за мање се проглашавала победа... Ако узмемо да је то само прво место у вестима, што значи да се срање решава тако да се замени већим.
Него, чудно ми ту нешто. Негде октобра сретнемо једну познаницу, ћерка јој у Београду, лекар у ковид систему, каже белог дана не види, скапавају на послу, једва чека март да све то прође. Каже видећеш, марта готово.
Него, чудно ми ту нешто. Негде октобра сретнемо једну познаницу, ћерка јој у Београду, лекар у ковид систему, каже белог дана не види, скапавају на послу, једва чека март да све то прође. Каже видећеш, марта готово.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°315
pa to su bila neka opsta predvidjanja. meni je mucno sto sada zapravo umiru ljudi. ja sam pre neki dan sahranio drugara. prijatelj kaze da je dan pre toga bio na dve sahrane. sve babe i imunokompromitovani ali stvarno ima jedan momenat kurcoboljno-bezbriznog lapota u ovom opstem otvaranju
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°316
znam. gledaju me sad već kao čudaka zbog KN95 maske. mislim aj bar da se ponašamo kao da je u toku epidemija teškog gripa i da zaštitimo bolesne i stare.
ali ne. jednostavno većina ljudi neće da se odrekne ni minimuma komfora, ni najmanje sitnice. bumersko nasleđe. neka, sad ćemo ionako svi zajedno da učimo šta je odricanje.
ali ne. jednostavno većina ljudi neće da se odrekne ni minimuma komfora, ni najmanje sitnice. bumersko nasleđe. neka, sad ćemo ionako svi zajedno da učimo šta je odricanje.
- Post n°317
brate dosadan si sa bumerima. bumeri su se u pandemiji ponasali lojalno, uglavnom vecina kako im je bilo receno. moras da prepolovis godiste da nadjes stvarne krivce.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°318
kondo wrote:brate dosadan si sa bumerima. bumeri su se u pandemiji ponasali lojalno, uglavnom vecina kako im je bilo receno. moras da prepolovis godiste da nadjes stvarne krivce.
Rekoh nasleđe: ideja o privilegovanosti koja je na čudan način preživela i ratove i sankcije. Ali u pravu si, smaram sa tim pojmom a prvi kritikujem one koji se previše unose u američke kulturne ratove, tako da ću prestati sa time. Ima kod mene i dosta ličnog ovde ali to je nebitno za forum.
- Post n°319
То са уношењем и није неки проблем, свако нек има хоби који хоће. Проблем почиње тек кад га преносе овамо, где нема везе.
И не капирам то са привилегијама - све смо ми то платили, некад и по трипут.
И не капирам то са привилегијама - све смо ми то платили, некад и по трипут.
_____
- Post n°320
И ја мислим да бумери нису проблем. Проблем је омладина, 20-30-40 година.
"Знаш, био сам у болници са обостраном упалом плућа. Али не верујем ја у то ништа. Па шта, ионако сам прележао."
"Знаш, био сам у болници са обостраном упалом плућа. Али не верујем ја у то ништа. Па шта, ионако сам прележао."
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°321
:rotating_light:A new study examined whether #LongCovid symptoms would be relieved by vaccination. Symptoms were relieved (16.7%), worsened (21.4%), and unchanged (61.9%). The worsened group had the significantly highest antibody titer ratio. Note: No control group.https://t.co/1Dwk9p2Zqa
— Jonas R. Kunst (@KunstJonas) March 3, 2022
_____
Warning: may contain irony.
- Post n°322
Јуче ми је умро јако добар другар. Већ други дан сам у шоку. Знамо се преко 30 година, ретко али редовно виђамо и сарађујемо, породично знамо.
Пре десетак дана је имао симптоме омикрона, оба теста негативна. Било му је боље после пар дана, али му се погоршало. Примили су га на кардиологију, био је пар дана на прегледима, нису нашли ништа озбиљно. Онда му је само позлило и срушио се.
Био је у пензији, вакцинисан 2с+ф, пазио се. Дуго је пушио, али је престао пре пар година, био је гојазан али у кондицији.
Ужас један.
Сад ми се само враћају слике где смо све били, био је страва лик.
Пре десетак дана је имао симптоме омикрона, оба теста негативна. Било му је боље после пар дана, али му се погоршало. Примили су га на кардиологију, био је пар дана на прегледима, нису нашли ништа озбиљно. Онда му је само позлило и срушио се.
Био је у пензији, вакцинисан 2с+ф, пазио се. Дуго је пушио, али је престао пре пар година, био је гојазан али у кондицији.
Ужас један.
Сад ми се само враћају слике где смо све били, био је страва лик.
- Post n°323
baš mi je žao, Sotire. saučešće.
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°325
Užas. Saučešće, Sotire.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije