grgolji so
Virus
- Post n°251
Re: Virus
brate sta ce ti propolis pored mora
grgolji so
grgolji so
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°252
Meni propolis rešio probleme sa grlom.
Od nelekova uzimam samo tumerik sa malo bibera.
Ulje crnog kima mi nije pomoglo kod alergija. Eto.
Od nelekova uzimam samo tumerik sa malo bibera.
Ulje crnog kima mi nije pomoglo kod alergija. Eto.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°253
ja volim jake vulgaris propolise od pčelara, one gde nabiju jak ekstrakt u alkohol koji ti i sa par kapi u vodi spali grli i pobije receptore za bol. od toga osećam boljitak već drugi dan. ovo što pijem hvale da mogu i deca pošto nema alkohol i evo ne znam šta da mislim o tome. možda sledeći put da se sam zaputim do apoteke, stopama novaka đokovića.
s druge strane, ženi su brze testove naplatili 3e a meni 4e, s obzirom da je kupila 4 komada u plusu smo 2e.
s druge strane, ženi su brze testove naplatili 3e a meni 4e, s obzirom da je kupila 4 komada u plusu smo 2e.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°254
Esi propolis je taj sa šećerom. Ja kupujem u apoteci Propomint sa alkoholom koji uradi baš to što si rekao - spali grlo i onda sve bude ok.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°255
dobro brt kondo ako toko volis propolis brt kazem matorom da ti pripremi jednu bocicu esemcije otrova pcelarskog za tebe po tvojoj recepturi
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°256
nemoj se cimati brte ovde sam na ostrvu a i vec sam ozdravio jos malo i ko nov
sa milijunima novih antitela
sa milijunima novih antitela
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°257
Нових, а античких.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°261
Jbg, voli da se igra samo tudjim zivotima
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°262
ali debeo je, i imao je to sa jetrom. Ima nade
_____
????
- Guest
- Post n°263
Mani ti to što je imao sa jetrom. Onda su rekli da ima rak jetre, a odatle se granaju samo tri mogućnosti, da su sve izmislili, potom da je imao nešto benigno kao što je cista (što u slučaju jetre obično znači i potpuno izlečivo bez ikakvih daljih posledica) ili da je zapravo već mrtav.
- Post n°264
Мртав, али живахан, а кад ће, не знамо.
Отварамо ли клаџу, Шешељ против Бабе?
Отварамо ли клаџу, Шешељ против Бабе?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°265
Janko Suvar wrote:Kaze N1 da Seselj ima covid
zao mi kovida.
_____
Warning: may contain irony.
- Guest
- Post n°267
bemty wrote:Janko Suvar wrote:Kaze N1 da Seselj ima covid
zao mi kovida.
hteo da napišem Kovid dobio Šešelja ali me život odneo dalje
- Post n°269
e ja samo da prijavim da mi je opet dobro. tacno tri nedelje posle pozitivnog testa sam se probudila i osetila da nisam vise stravicno umorna, nego samo normalno umorna kao svaki roditelj male dece.
tacno 15 minuta kasnije je stigao mejl da kod male u obdanistu, u njenoj grupi, imaju tri pozitivna decija testa tog jutra. pogodite ko je jedini clan porodice koji nije oboleo u ovom sad nizu koji je upravo prosao?
tacno 15 minuta kasnije je stigao mejl da kod male u obdanistu, u njenoj grupi, imaju tri pozitivna decija testa tog jutra. pogodite ko je jedini clan porodice koji nije oboleo u ovom sad nizu koji je upravo prosao?
_____
Warning: may contain irony.
- Post n°270
Код нас је најмлађа ћера, пет и по, провела две недеље врло блиског контакта са нас четворо заражених. При томе не носи маску, не обазире се на било које епидемиолошке мере. Причам са супругом, нема шансе да није закачила Ковид.
Али није имала нити један симптом. Можда се пар пута закашљала. А пратили смо је јер смо очекивали да ће да добије.
Али није имала нити један симптом. Можда се пар пута закашљала. А пратили смо је јер смо очекивали да ће да добије.
- Post n°271
super bemty!
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°272
bemty wrote:e ja samo da prijavim da mi je opet dobro. tacno tri nedelje posle pozitivnog testa sam se probudila i osetila da nisam vise stravicno umorna, nego samo normalno umorna kao svaki roditelj male dece.
- Post n°273
18.36MNE wrote:21.74MNE wrote:
28.64
24.75
25.08
23.94
24.76
23.35
22.46
24.68% prosjek, pad za još 20%
22.8
18.07
17.2
16.25
15.86
20.3
18.88% prosjek, pad za još 25%
15
17
13.17
16.4
13.01
11.8
14.96% prosjek, pad za još 25%
- Post n°274
umro mi drugar danas. vakcinisan ali brdo komorbiditeta i pomalo godine (rane sezdesete)
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°275
O jbt. Saucesce.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije