Virus
- Post n°151
Re: Virus
Tako je moj voljeni He-manu!
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°152
bemty wrote:e, a sutra mi je rodjendan
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°153
ficfiric wrote:bemty wrote:e, a sutra mi je rodjendan
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°154
rodjendanski raport: sad je osmi/deveti dan, umor se pogorsava, glavobolja, vratila se i niska temperatura. thoughts & prayers molim.
_____
Warning: may contain irony.
- Post n°156
Dršse Bemti! i srećan rođendan
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°157
Meni 10./11. dan, još sam slomljen, potpuno iscrpljen. Bogme od sutra idem kao i država, normaliziram sve bez obzira na stanje na terenu.bemty wrote:rodjendanski raport: sad je osmi/deveti dan, umor se pogorsava, glavobolja, vratila se i niska temperatura. thoughts & prayers molim.
I ovo svoje proglašavam endemskim stanjem duše i tijela.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°158
Немам коронарна искуства, али код сличних стања мени помаже да спавам коликогод могу, а могу.
Бенти, сањај лепу торту .
Бенти, сањај лепу торту .
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°159
nije mi nista
presto sam da nosim masku
presto sam da nosim masku
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°160
Bemty srećan rođendan!
Uzmi 3g vit C, 150mg cinka i 50k ij vit D.
Meni je pomoglo pa ja sad kao lekar svima prepisujem. E da, i secret ingredient - antibiotik
Meni je pomoglo pa ja sad kao lekar svima prepisujem. E da, i secret ingredient - antibiotik
- Post n°161
Da nije 150mg cinka previse, svuda se pominje 40đg dnevno kao gornja granicaMór Thököly wrote:Bemty srećan rođendan!
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°162
disident wrote:Da nije 150mg cinka previse, svuda se pominje 40đg dnevno kao gornja granicaMór Thököly wrote:Bemty srećan rođendan!
Samo 10 dana, posle sam sišo na 50
- Post n°163
Uglavnom, prosao sam sa 3 dana umerene glavobolje i 5 dana teske kijavice. Jos nekoliko dana se glavobolja vracala umereno ali nista sto bi zahtevalo i kafetin. Imao sam srece. I vax naravno.
Edit: I naravno da sad nisam u fazonu "ovo je sranje". Ovo je potencijalno teska bolest, samo 3 doze vax, 6 meseci pijem vec umerene kolicine D i C i cink, odmah sam reagovao i isao kod lekara i skoro potpuno mirovanje 10 dana. I uspeo sam da ne zarazim roditelje, sto je najvaznije.
Edit: I naravno da sad nisam u fazonu "ovo je sranje". Ovo je potencijalno teska bolest, samo 3 doze vax, 6 meseci pijem vec umerene kolicine D i C i cink, odmah sam reagovao i isao kod lekara i skoro potpuno mirovanje 10 dana. I uspeo sam da ne zarazim roditelje, sto je najvaznije.
- Post n°164
bemty wrote:rodjendanski raport: sad je osmi/deveti dan, umor se pogorsava, glavobolja, vratila se i niska temperatura. thoughts & prayers molim.
cuvaj se i javljaj.
btw, srecan rodjis.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°165
Је ли прокуженост на форуму прешла 50% у овом таласу?
До сад је био по неко, а сад у пар недеља сви.
- Post n°166
Rodjendani u doba korone, cestitamo na virus topiku...bemty wrote:rodjendanski raport: sad je osmi/deveti dan, umor se pogorsava, glavobolja, vratila se i niska temperatura. thoughts & prayers molim.
Ali srecan puno, u svakom slucaju, i da ozdravis brzo.
_____
you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
- Guest
- Post n°167
Sotir wrote:Је ли прокуженост на форуму прешла 50% у овом таласу?
Још нису сви скужили.
- Post n°168
bemty, srećan rođendan!
(drži se, samo je dosadno, ali proći će)
(drži se, samo je dosadno, ali proći će)
- Post n°169
lalinea wrote:Rodjendani u doba korone, cestitamo na virus topiku...bemty wrote:rodjendanski raport: sad je osmi/deveti dan, umor se pogorsava, glavobolja, vratila se i niska temperatura. thoughts & prayers molim.
Ali srecan puno, u svakom slucaju, i da ozdravis brzo.
moja supruga je imala u dosta laksem obliku. ja sam se samo izolovao s njom i nisam imao/dobio simptome.
inace danas sam cuo za slucaj: dete prvo + na AG testu, pa negativno na AG testu pa negativno na pcr. ja kapiram da je 100% imalo posto je imalo i sve simptome (isto kao sotirovi klinci).
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°170
Дај мало појасни, исто дете је радило све тестове?boomer crook wrote:
inace danas sam cuo za slucaj: dete prvo + na AG testu, pa negativno na AG testu pa negativno na pcr. ja kapiram da je 100% imalo posto je imalo i sve simptome (isto kao sotirovi klinci).
Зашто би радили још тестова после АГ + ?
Код мене је било другачије:
- 1. ћера - температура и остало, АГ+
Пет дана касније, 2. ћера и син без симптома, АГ-
Два дана после теста, син темепратура и остало, АГ+
- Post n°171
AG ne uspeva da detektuje postojeci kovid u 40% slucajeva, PCR u 20%, ili tu negde. ali ako je AG test pozitivan, sansa da je pogresio je 1 u 1000. dakle, i sa ovom konstelacijom, najverovatnije je da je dete bilo pozitivno.
_____
- Post n°172
Да куцнем у дрво, ни фебруар нам не фали.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°173
Sotir wrote:Дај мало појасни, исто дете је радило све тестове?boomer crook wrote:
Зашто би радили још тестова после АГ + ?
Код мене је било другачије:
- 1. ћера - температура и остало, АГ+
Пет дана касније, 2. ћера и син без симптома, АГ-
Два дана после теста, син темепратура и остало, АГ+
ma mislio sam isto ono neka temp, mucnina i taj rad. a zasto su ga testirali ponovo pojma nemam. svakako ne po savetu lekara.
_____
- Post n°174
bemty wrote:AG ne uspeva da detektuje postojeci kovid u 40% slucajeva, PCR u 20%, ili tu negde. ali ako je AG test pozitivan, sansa da je pogresio je 1 u 1000. dakle, i sa ovom konstelacijom, najverovatnije je da je dete bilo pozitivno.
pa to i ja kontam.
kako si ti?
_____
- Post n°175
zabrinuto.
peti dan imam umor i mucninu, a umor lici na onaj koji sam imala posle mononukleoze. hronican, tezak, nepovezan sa kolicinom spavanja. ono, pocnu misici da mi drhte od malo crtanja i pricanja sa detetom.
mozda prodje uskoro, jos je rano da nagadjam, ali posle niza trudnoca i te mononukleoze, uopste vise nemam psihickih kapaciteta da budem opet hronicno fizicki lose. tako da... zabrinuto.
peti dan imam umor i mucninu, a umor lici na onaj koji sam imala posle mononukleoze. hronican, tezak, nepovezan sa kolicinom spavanja. ono, pocnu misici da mi drhte od malo crtanja i pricanja sa detetom.
mozda prodje uskoro, jos je rano da nagadjam, ali posle niza trudnoca i te mononukleoze, uopste vise nemam psihickih kapaciteta da budem opet hronicno fizicki lose. tako da... zabrinuto.
_____