Talason wrote:slanina i luk
Мислиш да утичу на оксиметар?
Talason wrote:slanina i luk
Bice to sve ok, vec si na zdravom vazduhu i suncukondo wrote:da, negde mi je i drugarica apotekarica koja preventivno pije sveeee rekla da bez lekara ne uzimam antibiotike
sad mi se javio i jorgos drugar koji ima lanac laboratorija na ostrvu, kaže da ne brinem da bukvalno svi sada ovde imaju koronu, da ako nemam jače simptome nema potrebe da se cimam. pominjao je oksimetar kao korisnu stvar da se prati razvoj ali ko pa ima oksimetar danas. nemam ni ispravan toplomer.
toliko je ozbiljno da samo zaboravio da kazem zeni da mi uzme nesto od vitamina u apoteci... mislim da ce me pasulj sa prazilukom i slaninicom koji kuvam dovesti u red.
Mudro zbori drugarica. Pasulj leci, ali miruj. Pusti porolecne radove. Samo sedenje na suncu! Setnje neka sacekaju.kondo wrote:da, negde mi je i drugarica apotekarica koja preventivno pije sveeee rekla da bez lekara ne uzimam antibiotike
sad mi se javio i jorgos drugar koji ima lanac laboratorija na ostrvu, kaže da ne brinem da bukvalno svi sada ovde imaju koronu, da ako nemam jače simptome nema potrebe da se cimam. pominjao je oksimetar kao korisnu stvar da se prati razvoj ali ko pa ima oksimetar danas. nemam ni ispravan toplomer.
toliko je ozbiljno da samo zaboravio da kazem zeni da mi uzme nesto od vitamina u apoteci... mislim da ce me pasulj sa prazilukom i slaninicom koji kuvam dovesti u red.
South African scientific dream team, again, helping the world with new knowledge to guide the fight to the pandemic!
— Tulio de Oliveira (@Tuliodna) February 15, 2022
Unvaccinated + Omicron = Immunity to Omicron only
Vaccinated + Omicron = Immunity to Omicron and other variants!https://t.co/nPe57wim3V pic.twitter.com/1BJSgXgVKf
ajde, da sve to bude dobro, pa sad da li od vitamina ili od belog luka, nije bitno.kondo wrote:da, negde mi je i drugarica apotekarica koja preventivno pije sveeee rekla da bez lekara ne uzimam antibiotike
jel ovaj graf znaci da je kod nevakcinisanih+omikron i imunitet prema omikronu malo hit and miss?rumbeando wrote:South African scientific dream team, again, helping the world with new knowledge to guide the fight to the pandemic!
Vaccinated + Omicron = Immunity to Omicron and other variants!https://t.co/nPe57wim3V pic.twitter.com/1BJSgXgVKf
rumbeando wrote:South African scientific dream team, again, helping the world with new knowledge to guide the fight to the pandemic!
kondo wrote:Labo efendija Jorgos sutra donosi oksimetar. U međuvremenu našao toplomer kome ne treba baterija nego nešto glumi živu a možda i jeste živa (blagosiljani bili ostaci ruske medecine) i 36.4. Glavobolja stala skroz, trenutno aktivan samo nos i povremeni kašalj. Ako to ubijem sutra i ako budem negativan na testu, prekosutra se oslobađam.
Ali da u pravu ste, sunce i dobar vazduh su zakon. Danas smo izneli ležaljku za plažu na terasu i zaspao sam od 2 do 4 na jakom suncu, probudio sam se blažen kao beba.
Kuća se lepo zagrejala, drugi dan kako smo otpočeli loženje. Vadi me dobra (rvacka) peć koja se ponaša kao trajnožareća, ujutro ostane malo žara na koji natrpam maslinovog drveta za novu turu grejanja. Trenutno u majici s kratkim rukavima.
21.74MNE wrote:28.64MNE wrote:
33.5
32.3
30.1
30.7
30.56
28.43
26.24
30.26% prosjek, pad za skoro 20% iliti odlazi i ova varijanta
24.75
25.08
23.94
24.76
23.35
22.46
24.68% prosjek, pad za još 20%
boomer crook wrote:bemti, kondo... kako je?
Zamislila sam taj prizor i sva sreća što sam sama ko ćuk na poslu kako sam vrisnula.boomer crook wrote:ljubi sijevu sliku svaki dan kondo.