Virus
- Post n°201
Re: Virus
Ovo sto si sada opisao je identicno kako sam ja imao, trebalo bi da bude super.
- Post n°202
sve sto kaze mor. kako si uopste posumnjao.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°203
Колико видим, каже да је било супер.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°204
Koji se vitamini piju?
Pogledam posle koje antibiotike imam pa javim. Ne znam da li da ih pijem bez težih simptoma, da li se to uopšte uzima preventivno? Najteze sto imam je sto me svrbi nos, malo pokusava da curka i što umem da se zakašljem, suvo.
Pogledam posle koje antibiotike imam pa javim. Ne znam da li da ih pijem bez težih simptoma, da li se to uopšte uzima preventivno? Najteze sto imam je sto me svrbi nos, malo pokusava da curka i što umem da se zakašljem, suvo.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°205
nemoj da uzimas antibiotike preventivno i na svoju ruku
stace uopste antibiotici za virusnu infekciju?
- Post n°206
ja ih nisam dobila uopšte kad bila bolesna, možda ti ne trebaju
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Guest
- Post n°207
Pili su se preventivno prošle i pretprošle godine kada se verovalo da korona izaziva i oportune bakterijske infekcije. Posle se pokazalo da je to dosta ređe, ali ljudi i dalje vrlo često samostalno zobaju antibiotike.
- Post n°208
Савет који ми је дао бураз из Ковид амбуланте - ако немаш температуру не требају ти антибиотици.
- Post n°209
da ali u tom rijetkom slučaju naprave haosCousin Billy wrote:Pili su se preventivno prošle i pretprošle godine kada se verovalo da korona izaziva i oportune bakterijske infekcije. Posle se pokazalo da je to dosta ređe, ali ljudi i dalje vrlo često samostalno zobaju antibiotike.
- Post n°210
plavaivy wrote:
Па не за напад, него као бели шлемови, оно, посматрачи.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°211
kondo wrote:Koji se vitamini piju?
C, D, cink, Aspirin C, Probiotik
- Post n°212
Ab se piju zbog sekundarnih infekcija. Logika no temp no ab je ok osim ako imas takav imunitet koji se ne bori bas odmah sa infekcijama, pa onda ni nemas temp. Realno, mora da ti kaze neki lekar koji te "prati"
- Post n°213
Ja sam pio sumamed i pancef i vitamin C, D, i cink.
_____
????
- Post n°214
I ako se taj suvi kasalj bude pogorsavao moras nekako do lekara. S tim nema zajebavanja. Licno nisam imao to da me tera da kasljem.
- Post n°215
supruga je kasljucala. mene samo bolela glava. uzimaj nesto u fazonu fisherman's friend sto ti cisti disajne puteve. znam da zvuci glupo ali sve sto te opusta.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°216
Ili ono na T, sad sam opet zaboravio kako se zove
- Post n°217
e, da ti kazem ja kao neko ko je imao bakterijsku upalu pluca - antibiotici to zacas srede. meni je trebalo dva meseca pre koju godinu dok me nisu poslali na rentgen jer su mi pluca zvucala dobro ovako na osluskivanje, do tada se upala prosirila svuda, izgubila sam osam kila u mesec dana... sa antibioticima mi je bilo znacajno bolje vec posle 12 sati. ne moras da zuris s tim, vakcinisan si, sansa da ode na pluca je mala, a sansa da se na to doda jos i bakterijska infekcija je manja, a sansa da te antibiotici pokrpe ako bude trebalo je ogromna. ono, ako ces na svoju ruku, sacekaj bar nisku temperaturu i zadihanost kad se prosetas do coska.
_____
Warning: may contain irony.
- Post n°218
kako si ti danas bemti?
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°219
kako se ja ne razbolim pa da sedim kuci i duvam
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°220
da, negde mi je i drugarica apotekarica koja preventivno pije sveeee rekla da bez lekara ne uzimam antibiotike
sad mi se javio i jorgos drugar koji ima lanac laboratorija na ostrvu, kaže da ne brinem da bukvalno svi sada ovde imaju koronu, da ako nemam jače simptome nema potrebe da se cimam. pominjao je oksimetar kao korisnu stvar da se prati razvoj ali ko pa ima oksimetar danas. nemam ni ispravan toplomer.
toliko je ozbiljno da samo zaboravio da kazem zeni da mi uzme nesto od vitamina u apoteci... mislim da ce me pasulj sa prazilukom i slaninicom koji kuvam dovesti u red.
sad mi se javio i jorgos drugar koji ima lanac laboratorija na ostrvu, kaže da ne brinem da bukvalno svi sada ovde imaju koronu, da ako nemam jače simptome nema potrebe da se cimam. pominjao je oksimetar kao korisnu stvar da se prati razvoj ali ko pa ima oksimetar danas. nemam ni ispravan toplomer.
toliko je ozbiljno da samo zaboravio da kazem zeni da mi uzme nesto od vitamina u apoteci... mislim da ce me pasulj sa prazilukom i slaninicom koji kuvam dovesti u red.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°221
bolje, hvala maco. nisam ozdravila skroz (tipa sad mi je stomak bljakozan od nosne cesme koja nije prestajala da curi), ali jasno ide na bolje.
_____
Warning: may contain irony.
- Post n°223
i ko ga je poneo sa sobom na odmor
_____
#FreeFacu