sasa je u velikoj guzvi, i u problemima
psiholog za napad
Saša Sredanović navodi da radi kao „head sport psihologyist” u FK Barselona. Iz tog kluba demantovali su za Tragač saradnju sa Sredanović, a isti odgovor dobili smo i od njenih prethodnih navodnih poslodavaca: FK Olimpija, Atletik Bilbao i Real Betis. https://t.co/l82I3ev6oO
— FakeNews Tragač (@FNTragac) January 24, 2023
Jeste, Iz Burundija u medije.rumbeando wrote:Veći deo prošle stranice i sve na ovoj je o tome.
Ljudi ovo je bolje nego “Catch me if tou can” sa sve Di Kapriom. Kristijan Golubovic u zenskom obliku pic.twitter.com/XCWK4hELL0
— Pavle Đorđević (@cant_miss_kid_0) January 25, 2023
Врхунски дијалог Милоша Ковића и Милана Ст. Протића
— Подочњак (@tri_kornepenal) January 27, 2023
rumbeando wrote:Ljudi ovo je bolje nego “Catch me if tou can” sa sve Di Kapriom. Kristijan Golubovic u zenskom obliku pic.twitter.com/XCWK4hELL0
— Pavle Đorđević (@cant_miss_kid_0) January 25, 2023
+1 Moja 2 favorita, pomahnitali Srbin vs prenapuhani Srbin u vrtlozima erudicije. Malo šta je zabavnije.Uncle Baby Billy wrote:ja se nadam da ima nešto novo...
That article about having books in the house being smug and middle class attracted a lot of comment and derision. But it comes from a long line of "Love something? This is why it is bad" school of journalism. Thread: pic.twitter.com/cAx2qGPJDt
— Darren Johnson (@DarrenJohnson66) January 27, 2023