Летећи Полип wrote:Dobar tekst. Postmodernistički lobi je jak na ovom forumu.
Not that i didn't know...
ma da ono otkrijes modernizam kad ono on je vec post.
Летећи Полип wrote:Dobar tekst. Postmodernistički lobi je jak na ovom forumu.
Not that i didn't know...
Erős Pista wrote:https://rt.rs/opinion/slobodan-antonic-politikolog/8442-rusi-na-dunavu/
ma šta je bre ovoУ праву је Солоњевич када каже да "немачка чувена нетактичност долази од тога што Немци не разумеју. Њихове могућности људског разумевања односе се према нашим као коњско копито према човечијим прстима. Копитом се може свашта урадити, али се не може свирати виолина. Отуда немачка коњска политика”
Uncle Baby Billy wrote:ma šta je bre ovoУ праву је Солоњевич када каже да "немачка чувена нетактичност долази од тога што Немци не разумеју. Њихове могућности људског разумевања односе се према нашим као коњско копито према човечијим прстима. Копитом се може свашта урадити, али се не може свирати виолина. Отуда немачка коњска политика”
Jel se meni čini ili oni svako malo ovo šibnuJelovnik "Vašington posta": Mravi, zrikavci, skakavci umesto šnicli
Na Zapadu su sve zastupljeniji medijski navodi koji zagovaraju jedenje insekata, a među njima prednjači američki list
Erős Pista wrote:et UBB
Ne znam šta je, ali znam ko je prevodilac.
https://www.politika.rs/sr/clanak/151904/Zabranjenu-knjigu-preveo-nastavnik
Solonevich’s message enjoyed wide circulation: when Solonevich and his brother Boris went to France in 1937 to hold six talks, the RNSUV periodical Signal published their texts. The publication testified to the change in logic that was under way. It claimed that the White Russians could not be satisfied with wanting to defeat Bolshevism in Russia but must fight it wherever they found themselves—that is, allied with every enemy of the Soviet Union.[size=8][57] Solonevich himself participated with General Turkul in the National Party of Russia, which they founded in Berlin in 1938 together with General Biskupsky—who had been put in charge of Russian affairs by the Third Reich. The first task of the organization was to try to build new networks in Paris.[58[/size]
Notxor wrote:Ruski Sekula Drljević, samo fali par strofa za himnu.