"Medijski psi" - moglo je to malo jače, recimo "medijski šakali".
Et Eros
Erős Pista wrote:AKo bih se kladio, rekao bih (a Billy će svakako znati bolje) da im je neko poslao porukom šta treba da se nađe u tekstu, a da su oni to samo iskopirali i stavili u tekst.
Erős Pista wrote:AKo bih se kladio, rekao bih (a Billy će svakako znati bolje) da im je neko poslao porukom šta treba da se nađe u tekstu, a da su oni to samo iskopirali i stavili u tekst.
POVRATAK U ISTORIJU
ISPRED LIDLA U BEOGRADU PRONAĐENA DRAGOCENA FOTOGRAFIJA: Na njoj piše OVO, pronalazač zapalio internet! (FOTO)
Upućen je apel, kome se mi pridružujemo, da se ova fotografija, što više podeli kako bi što pre našla svog vlasnika
Objavljeno: 15.08.2022. 16:51h
Zanimljiva objava osvanula je danas na Tviteru.
Naime, čovek potpisan kao Nenad Janković postavio je fotografiju na kojoj, kako kaže, piše "Mama i tata, 1955". Fotografiju je našao blizu jednog od Lidlovih prodajnih objekata.
Upućen je i apel, kome se mi pridružujemo, da se ova fotografija, što više podeli kako bi što pre našla svog vlasnika. Zaista, fotografija izgleda veoma dragoceno!
Na ovoj fotografiji vidi se prelepi mladi par, verovatno na svom venčanju.
Na fotografiji odiše duh pedesetih godina, koje su sa sobom donele prve znake poboljšanja društvenog i ekonmskog života, naspram stradanjma u Drugom svetskom ratu.
U prilog tom govori činjenica i o broju skopljenih brakova, koji prelazi preko 70 hiljada godišnje, što je duplo više nego u savremenom dobu.
Može se reći da je generacija sa slike imala lep život i da je uživala u blagostanju. Imali su prilike za besplatno školovanje i mogli su da biraju da li će raditi u zemlji ili u inostranstvu.
Takođe, jedna plata u domaćinstvu bila je dovoljna da podmiri potrebe cele porodice. S druge strane ova generacija se na kraju svojih života suočila sa krizom , tranzicijom i ratovima (tenzije među zavađenim jugoslovenskim narodima ni danas se ne smiruju), čija je nečesto bila najvća žrtva.
SRBIN JE NOVI FELPS: Dečko od 17 godina oborio svetski rekord! O njemu bruji planeta, a on NE PLIVA za Srbiju!
Rumunski plivač David Popovići (izvorno Popović) novi je evropski šampion na 100 i 200 metara i svetski rekorder u disciplini 100 metara slobodnim stilom.
ČUDO OD DETETA
NOVA ŠAMPIONKA EVROPE NIJE HTELA SRBIJU, IZABRALA BOSNU! Otac joj je pravoslavni Hercegovac i bivši golman Čukaričkog i Paliluca
Plivačica Lana Pudar, koja ima samo 16 godina, osvojila je zlatnu medalju u disciplini 200 metara delfin na Evropskom prvenstvu u Rimu.
ficfiric wrote:Skinuli su ali ima u google cache
POVRATAK U ISTORIJU
ISPRED LIDLA U BEOGRADU PRONAĐENA DRAGOCENA FOTOGRAFIJA: Na njoj piše OVO, pronalazač zapalio internet! (FOTO)
Upućen je apel, kome se mi pridružujemo, da se ova fotografija, što više podeli kako bi što pre našla svog vlasnika
Objavljeno: 15.08.2022. 16:51h
Zanimljiva objava osvanula je danas na Tviteru.
Naime, čovek potpisan kao Nenad Janković postavio je fotografiju na kojoj, kako kaže, piše "Mama i tata, 1955". Fotografiju je našao blizu jednog od Lidlovih prodajnih objekata.
Upućen je i apel, kome se mi pridružujemo, da se ova fotografija, što više podeli kako bi što pre našla svog vlasnika. Zaista, fotografija izgleda veoma dragoceno!
Na ovoj fotografiji vidi se prelepi mladi par, verovatno na svom venčanju.
Na fotografiji odiše duh pedesetih godina, koje su sa sobom donele prve znake poboljšanja društvenog i ekonmskog života, naspram stradanjma u Drugom svetskom ratu.
U prilog tom govori činjenica i o broju skopljenih brakova, koji prelazi preko 70 hiljada godišnje, što je duplo više nego u savremenom dobu.
Može se reći da je generacija sa slike imala lep život i da je uživala u blagostanju. Imali su prilike za besplatno školovanje i mogli su da biraju da li će raditi u zemlji ili u inostranstvu.
Takođe, jedna plata u domaćinstvu bila je dovoljna da podmiri potrebe cele porodice. S druge strane ova generacija se na kraju svojih života suočila sa krizom , tranzicijom i ratovima (tenzije među zavađenim jugoslovenskim narodima ni danas se ne smiruju), čija je nečesto bila najvća žrtva.
- Mi nemamo Lidlov akaunt. Da li smo u sinergiji sa njima oko ovog kopija ili je on skroz organik?
- Nemam pojma, to fora sa tvitera.
- Zvao me je Lidlov brend guru, Cvjetin Hadži-Ružić, kaže da je ovo mesadžing koji nije apruvovan na brifu.
- Ne znam šta mi pričaš, skidam da ne bih posle mislio.
Ned Ludd - Pfizer@NikolaMikesic
Kurir u epizodi Choose your fighter.
Bljutarnji naravnoProcurila nova snimka udane finske premijerke, intimno je plesala i s rock-zvijezdom!
Bleeding Blitva wrote:Bljutarnji naravnoProcurila nova snimka udane finske premijerke, intimno je plesala i s rock-zvijezdom!
Donedavni je epitet bio mlada ili lijepa, sad je udana. Najagilniji je višegrad twitter, ne oprašta joj ništa pa taman 10 puta tražila ukidanje viza za Ruse.