https://nova.rs/magazin/putovanja/najveci-problem-koji-grci-imaju-sa-srpskim-turistima-a-nemaju-resenje/?ref=fbnova&utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1653649370
Medijsko smetlište
- Guest
- Post n°276
Re: Medijsko smetlište
Ponovo stari problem - Srbende krše zakone termodonamike tako što prže ajvar na apartmanskim rešoima. Ovo se bukvalno nijednom nije dogodilo niti će se ikad dogoditi.
https://nova.rs/magazin/putovanja/najveci-problem-koji-grci-imaju-sa-srpskim-turistima-a-nemaju-resenje/?ref=fbnova&utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1653649370
- Post n°277
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°278
Cousin Billy wrote:Ponovo stari problem - Srbende krše zakone termodonamike tako što prže ajvar na apartmanskim rešoima. Ovo se bukvalno nijednom nije dogodilo niti će se ikad dogoditi.
Kako to misliš? Naravno da se događalo.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°279
Ove godine ce nositi i kese zove
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°280
Ajvar u apartmanu od 40 evra? Rešo sa dve plotne, frižider u visini radne ploče i gazda koji broji svaki vat?
Ako se to i dešavalo, zahtevalo je poseban splet okolnosti, ali ne mogu da zamislim da je to pravilo i čest slučaj, prosto ne može ajvar na rešou jebiga osim ako je za jednu teglu.
Ako se to i dešavalo, zahtevalo je poseban splet okolnosti, ali ne mogu da zamislim da je to pravilo i čest slučaj, prosto ne može ajvar na rešou jebiga osim ako je za jednu teglu.
- Post n°281
Sekta "Crna ruza paprika"
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°282
stave pleh iz rerne na ringle pa natenane
slučaj je na nivou kurioziteta ali je i to dovoljno da se stvori fama
slučaj je na nivou kurioziteta ali je i to dovoljno da se stvori fama
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°283
pa ne, ima dileja koje odnesu prase na Lefkadu da peku na plaži ali to su ljudi mentoli, outlieri. a ovo je toliko nepraktično da mi dođe da napravim fanovsku epizodu Mythbustersa o apartmanskom ajvaru. mislim da bi to bilo dugo i smrdljivo snimanje.
- Post n°284
Можда су користили индукциони решо
- Post n°285
inače kod mit bastinga da se pohvalim da na indukcionom rutinski kuvam mehko kuhano jaje, što je po pisanju na internetu nemoguće. ponekad se pitam šta je problem sa ljudima.
_____
#FreeFacu
- Post n°286
Gospođo, ko vam je ovo radio?
Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović izjavila je danas da je ranije finansijski „pomagala“ urednika jednog medija, na njegovom početku, jer je bila prijatelj sa njim, ali da je prekinula finansiranje kada su počeli napadi na nju i da nakon toga nisu imali nikakav kontakt.
Mihajlović je u jutarnjem programu TV Hepi, ne navodeći izvore finasiranja, rekla da nikada posle toga nije pomagala medije.
Ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović izjavila je danas da je ranije finansijski „pomagala“ urednika jednog medija, na njegovom početku, jer je bila prijatelj sa njim, ali da je prekinula finansiranje kada su počeli napadi na nju i da nakon toga nisu imali nikakav kontakt.
Mihajlović je u jutarnjem programu TV Hepi, ne navodeći izvore finasiranja, rekla da nikada posle toga nije pomagala medije.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°287
To je sitnica, meni je mnogo bolje kada kuka na nerad u Kolubari, a godinama je ministar energetike.
Mislim, znamo svi da je ona to pro forme i da Vucic kadrira, kao i da je ona tu jer je americki spijun ne da vodi ministarstva, nego da raspodeljuje njihove smrdljive spijunske kadrove po dubini svog resora i pratecih javnih preduzeca, te da gura poslove i ugovore stetne po drzavu preko kojih se izvlaci lova, samo kazem kako zvuci.
Mislim, znamo svi da je ona to pro forme i da Vucic kadrira, kao i da je ona tu jer je americki spijun ne da vodi ministarstva, nego da raspodeljuje njihove smrdljive spijunske kadrove po dubini svog resora i pratecih javnih preduzeca, te da gura poslove i ugovore stetne po drzavu preko kojih se izvlaci lova, samo kazem kako zvuci.
- Post n°288
Cousin Billy wrote:Da je pokojni Vesa živ, ne bi to prošlo u Novi...nema više stare Nove.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°290
Mora da je bio super kad ga toliko ljudi iskreno žali, iako su me mediji koje je uređivao ostavljali potpuno ravnodušnim, da ne kažem nešto drugo.
Preko njega sam čuo za pravi Canadian Club i to je isto skroz ok.
Preko njega sam čuo za pravi Canadian Club i to je isto skroz ok.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°291
25.5.2022. - Obućina: "2 dana u Davosu je bilo dovoljno da se predsednik vrati na EU put, jer telefon mu još ne zvoni. Ugovor nam ističe a PUTIN LADI, IMA PREČA POSLA!"
— Detektor laži (@LaziDetektor) May 30, 2022
4 DANA KASNIJE: "Gas nas neće skupo koštati a koliko će nas koštati telefonski razgovor Vučića i Putina..." pic.twitter.com/MD2J1qmJOh
_____
????
- Post n°294
Ovo niste videli ni u noćnim morama, priznajte pic.twitter.com/ifnSrBmnPH
— slobob@n:helicopter::sailboat::cactus::evergreen_tree: (@slobodanas) May 30, 2022
- Post n°296
[size=38]GRUDI JOJ U GIPSU Tamara Đurić na nosilima HITNE POMOĆI došla na žurku: Ista je kao Majkl Džekson, a evo šta joj piše na telu (VIDEO)[/size]
https://www.blic.rs/zabava/grudi-joj-u-gipsu-tamara-djuric-na-nosilima-hitne-pomoci-dosla-na-zurku-ista-je-kao/8v8s0qe
https://www.blic.rs/zabava/grudi-joj-u-gipsu-tamara-djuric-na-nosilima-hitne-pomoci-dosla-na-zurku-ista-je-kao/8v8s0qe
- Post n°297
Tonci na Areni zaradjuju svoju platu
Samo nije ton sa fudbalske tekme - cuje se skripanje patika dok se izvode slobodnjaci
Slusajte ovu komediju sa jutjub kanala ABA lige:
— Ja (@LLavrnic) June 4, 2022
Krece skandiranje Vucicu, oni menjaju ton na neka random navijanja sa fudbalske utakmice, samo slusajte koja komedija pic.twitter.com/f4SqPEOdm1
Samo nije ton sa fudbalske tekme - cuje se skripanje patika dok se izvode slobodnjaci
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°298
Kako za svaku temu imaju sagovornika - Sljivancanin, onaj makro, Kristijan, itd
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°300
Ko sta radi, lazni Leka samo opipava.