btw, da li opozicija ima neke fact checkere, nesto nesto, posto ovaj covek prica svasta.
Medijsko smetlište
- Post n°151
Re: Medijsko smetlište
gledao sam vucica kod jeremicke u nekom bunovnom stanju. zasto?
btw, da li opozicija ima neke fact checkere, nesto nesto, posto ovaj covek prica svasta.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°152
Biro za društvena istraživanja (BIRDI) saopštio je da od decembra 2020. do kraja novembra 2021. godine u centralnim dnevnicima televizija sa nacionalnim pokrivanjem - RTS, Pink, Prva, Hepi, B92, o vlastima Kine i Rusije, odnosno njihovim diplomatskim predstavnicima u Srbiji, nije bilo nijedne negativne sekunde izveštavanja.
U saopštenju BIRODI je ocenio da su takvim načinom izveštavanja o Kini i Rusiji navedene televizije ugrozile pravo na obaveštenost garantovano Ustavom Srbije, a da je Regulatorno telo za elektronske medije (REM) saučesnik u medijskoj uskraćenosti gradjana Srbije jer ne koristi zakonska ovlašćenja da spreči jednostrano informisanje
U saopštenju BIRODI je ocenio da su takvim načinom izveštavanja o Kini i Rusiji navedene televizije ugrozile pravo na obaveštenost garantovano Ustavom Srbije, a da je Regulatorno telo za elektronske medije (REM) saučesnik u medijskoj uskraćenosti gradjana Srbije jer ne koristi zakonska ovlašćenja da spreči jednostrano informisanje
Last edited by Janko Suvar on Sun Feb 13, 2022 10:29 am; edited 1 time in total
_____
????
- Post n°153
Pa ima, ali ne dobacuju dovoljno daleko.
Voleo bih da cujem sta Biki ima da kaze o silnim pohvalama koje je Vucic izrekao na racun Ace Lukasa.
Voleo bih da cujem sta Biki ima da kaze o silnim pohvalama koje je Vucic izrekao na racun Ace Lukasa.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°154
ja sam prvo bio sokiran outfitom pinkove vremenske prognozerke a onda sam emisiju odgledao blago stondiran. mislim moguce je da neko iz opozicije odgovara na ove programirane nebuloze ali ja to ne znam ili nemam gde da vidim.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°156
Na b92 prvo direktan prenos Vuciceve KZS sa otvaranja klinickog centra, a zatim emisija pod imenom "Osvrt" - kobajagi politicki pregled nedelje, a zapravo vrhunska naprednjacka propaganda i kojokbse citiraju izjave opozicionara izvadjene iz konteksta, a zatim komentari rezimskih analiticara (Smajlovic vise puta, Tomic, Rodic, itd). Ovo nije ni privid novinarstva, vec ga ocigledno uredjuje licno Suzana V i Vucicev PR tim.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°157
Pritom, ja stvarno retko gledam B92, ali mi se cini da ova emisija ranije nije postonala, tj da je uvedena samo u svrhe predizborne kampanje.
_____
- Post n°158
Blickrig zapada bokte pic.twitter.com/p41tUKtMbF
— Radomir Martin (@radomir_martin) April 12, 2022
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°159
Pa, nije da nije.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°160
Djura ce ti oprostiti sto te je tukao
- Post n°162
_____
- Post n°164
Kako se uređuju novine
Kurir:
Policija je u pomenutom stanu Policijski službenici PS Stari grad, u stanu su zatekli Kostić Darka, kojeg su doveli u PS. Š. vozilom SHP, prevežen u VMA, na odelјenje toksikologije. Postupa PS Stari grad. [4/20, 08:59] brana: Sredite terminologiju, kurir saznaje i na push [4/20, 08:59] brana: I zastitite podatke ovog lika
edit: izbrisao sam ime
Kurir:
Policija je u pomenutom stanu Policijski službenici PS Stari grad, u stanu su zatekli Kostić Darka, kojeg su doveli u PS. Š. vozilom SHP, prevežen u VMA, na odelјenje toksikologije. Postupa PS Stari grad. [4/20, 08:59] brana: Sredite terminologiju, kurir saznaje i na push [4/20, 08:59] brana: I zastitite podatke ovog lika
edit: izbrisao sam ime
Last edited by Notxor on Wed Apr 20, 2022 9:35 am; edited 2 times in total
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°166
Bokan u ShitTvitu glumio "hologram", mada vise licilo na robota. Poslastica za sve, ali mislim da ce najvise obradovati Disidenta.
_____
- Post n°167
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°168
_____
- Post n°169
Tacno se vidi da je americki djak, koje lozenje na patike
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°170
New Balance Fresh Foam?
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°171
Pocinje od 35:30.
_____
- Post n°172
varijanta v, umesto ce
Jbt kakva ekipa...sto mene ne puste medj nj.
Jbt kakva ekipa...sto mene ne puste medj nj.
- Post n°173
Ima sveeee - https://iskra.co/mecavnik/u-drvengradu-otvoren-15-kustendorf-kusturica-ne-smemo-biti-lutke-moramo-se-boriti-za-slobodu/
- Post n°174
Pa da, neki cete da se borite za slobodu, a neki cemo da budemo direktori Centralnog pozorišta ruske armije u dubokoj zaledjini i da se tovimo na vama.
- Post n°175
https://rs.n1info.com/kultura/kusturica-demantuje-nisam-direktor-teatra-ruske-vojske/Filipenko wrote:Pa da, neki cete da se borite za slobodu, a neki cemo da budemo direktori Centralnog pozorišta ruske armije u dubokoj zaledjini i da se tovimo na vama.