Medijsko smetlište
- Post n°251
Re: Medijsko smetlište
petak, mid80s, ciklus horora od 22h?
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°252
ja sam tada gledao i to i haunting of the hill house iz '63
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°253
početak 70ih.boomer crook wrote:petak, mid80s, ciklus horora od 22h?
A tek ona guska na kraju, to je strava za klinca.
- Post n°254
beatakeshi wrote:početak 70ih.boomer crook wrote:petak, mid80s, ciklus horora od 22h?
A tek ona guska na kraju, to je strava za klinca.
jeste vala. strah od zivine imam od tada.
_____
- Guest
- Post n°255
https://www.blic.rs/vesti/hronika/voleo-je-da-vozi-brzo-stalno-je-izazivao-sudbinu-prijatelji-stradalog-bajkera-zale-za/r43bt1s
ne znam više šta bih reko
ne znam više šta bih reko
- Post n°256
Cudi me da jos nema paljbe po pravom krivcu za nasrecu - zeni za volanom
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°257
Ravno do dna, Srbija
Zestoki momci, navijaci, vreli asfalt I druga romansirana sranja
Zestoki momci, navijaci, vreli asfalt I druga romansirana sranja
- Post n°258
Mene zanima zasto nije uhapsen drugi vozac koji se trkao sa poginulim poganim ubicom, ako je verovati medijima prvog dana. Posle toga ga niko ne pominje
Podsetimo, kako očevici nesreće kažu, dvojica motociklista su se trkali, od kojih je jedan poginuli Nenad Z. U jednom trenutku on se motorom zakucao u automobil i na licu mesta ostao mrtav. Drugi motociklista je pobegao.
Podsetimo, kako očevici nesreće kažu, dvojica motociklista su se trkali, od kojih je jedan poginuli Nenad Z. U jednom trenutku on se motorom zakucao u automobil i na licu mesta ostao mrtav. Drugi motociklista je pobegao.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°259
Zato sto, kao sto rekoh, to ne radi neko ko nema unapred ideju kako ce da se vadi in the first place.
- Post n°260
Kraj krvave bitke za Marijupolj: Ukrajinski borci evakuisani iz čeličane
Nova.rs
Nova.rs
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°261
Tako se kraljevska vojska Jugoslavije evakuisala u Nemacku nakon aprilskog rata, oko 300 hiljada njih.
- Post n°262
ne mogu da nadjem djokov topik
STRAVIČNA TRAGEDIJA ĐORĐA DAVIDA! Desila se JEZIVA SMRT, nema ga više!
Muzičar Đorđe David završio je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, a kako kaže, krivac za to bio je njegov, sada već pokojni otac.
- Otac Vasilije odveo me je sa 10 godina u dramsku sekciju koju je imala radio televizija Beograd, i tada sam prvi put video Buleta Goncića, Sonju Savić, Brstinu i druge - rekao je David u jednoj emisiji, piše "Grand online".
David je priznao da isprva nije imao nameru da se bavim umetničkim poslom, ali na taj put odvela ga je velika tragedija u životu, kada mu je otac nastradao.
- Moj otac je bio član saveza komunista, i do su svi gledali da zabodeu neku lovu i vikendice njega to nije zanimalo. On je bio tajni savetnik u Titovom kabinetu - ispričao je pevač, a onda se setio nemilog događaja čiji je bio učesnik.
- Bila je u pitanju politička nameštaljka, izrežirana. On i ja smo bili u kolima, meni dlaka sa glave nije falila a on je ostao na mestu mrtav. Ali bio je i ostao autoritet u mojoj glavi. Ja sam se nakon toga strašno promenio, jer je moj heroj bio poražen. Nisam imao ni 15 godina i to su stvari koje mladom čoeku naprave lom u glavi - rekao je Đorđe i dodao da je upravo zato odbio da ide očevim stopama:
- Tražio sam da se bavim nečim što daje slobodu, a to je umetnost.
STRAVIČNA TRAGEDIJA ĐORĐA DAVIDA! Desila se JEZIVA SMRT, nema ga više!
Muzičar Đorđe David završio je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, a kako kaže, krivac za to bio je njegov, sada već pokojni otac.
- Otac Vasilije odveo me je sa 10 godina u dramsku sekciju koju je imala radio televizija Beograd, i tada sam prvi put video Buleta Goncića, Sonju Savić, Brstinu i druge - rekao je David u jednoj emisiji, piše "Grand online".
David je priznao da isprva nije imao nameru da se bavim umetničkim poslom, ali na taj put odvela ga je velika tragedija u životu, kada mu je otac nastradao.
- Moj otac je bio član saveza komunista, i do su svi gledali da zabodeu neku lovu i vikendice njega to nije zanimalo. On je bio tajni savetnik u Titovom kabinetu - ispričao je pevač, a onda se setio nemilog događaja čiji je bio učesnik.
- Bila je u pitanju politička nameštaljka, izrežirana. On i ja smo bili u kolima, meni dlaka sa glave nije falila a on je ostao na mestu mrtav. Ali bio je i ostao autoritet u mojoj glavi. Ja sam se nakon toga strašno promenio, jer je moj heroj bio poražen. Nisam imao ni 15 godina i to su stvari koje mladom čoeku naprave lom u glavi - rekao je Đorđe i dodao da je upravo zato odbio da ide očevim stopama:
- Tražio sam da se bavim nečim što daje slobodu, a to je umetnost.
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°263
Hepi pusta Infowars klipove sa prevodom, a u studiju pored standardne ekipe i neki profesor doktor istoričar i neki akademik ludji i besmisleniji od najgorih Balkan info gostiju
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°264
pritom je to najbolji tv program na 96 kanala koje emituje SBB
najbolji - u medijskom smislu.
najbolji - u medijskom smislu.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°265
jebemti, počeo je i po istoriji da delje... suštinski je proooosto, sve je prooosto.
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°267
Nova.rs ukrade tekst sa Index.hr, promeni uopće u uopšte i ekavizuje, ali ostavi barbare
"Bilo kakav dogovor s Rusijom ne vredi ni novčića. Je li uopšte moguće pregovarati sa zemljom koja stalno cinično laže i širi propagandu", napisao je Podoljak na svom Telegram kanalu i dodao da je Rusija je dokazala da je barbarska zemlja koja preti sigurnosti celog svijeta.
"Barbare se mogu zaustaviti samo silom", zaključio je Podoljak. - nova
"Bilo kakav dogovor s Rusijom ne vrijedi ni novčića. Je li uopće moguće pregovarati sa zemljom koja stalno cinično laže i širi propagandu?" napisao je Podoljak na svom Telegram kanalu.
"Rusija je dokazala da je barbarska zemlja koja prijeti sigurnosti cijelog svijeta. Barbare se može zaustaviti samo silom", dodao je. - index
"Bilo kakav dogovor s Rusijom ne vredi ni novčića. Je li uopšte moguće pregovarati sa zemljom koja stalno cinično laže i širi propagandu", napisao je Podoljak na svom Telegram kanalu i dodao da je Rusija je dokazala da je barbarska zemlja koja preti sigurnosti celog svijeta.
"Barbare se mogu zaustaviti samo silom", zaključio je Podoljak. - nova
"Bilo kakav dogovor s Rusijom ne vrijedi ni novčića. Je li uopće moguće pregovarati sa zemljom koja stalno cinično laže i širi propagandu?" napisao je Podoljak na svom Telegram kanalu.
"Rusija je dokazala da je barbarska zemlja koja prijeti sigurnosti cijelog svijeta. Barbare se može zaustaviti samo silom", dodao je. - index
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°269
Barbari varvari, a sigurnost?
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°270
Notxor wrote:Je li uopšte moguće pregovarati sa zemljom koja stalno cinično laže i širi propagandu
Mislim, smesno je kad izgovori zadrti Ukrajinac...
- Post n°272
Ajme da, tnx
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°273
Mislim, razume se i sigurnost, naravno, ali "use of Serbian" je takav da se u ovom kontekstu koristi bezbednost, to je sve.
- Post n°274
Od ustasa sigurnost
nudi Drzavna bezbednost
nudi Drzavna bezbednost
- Guest
- Post n°275
Da je pokojni Vesa živ, ne bi to prošlo u Novi...nema više stare Nove.