Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Novak - četnik sa reketom

zvezda je zivot

Novak - četnik sa reketom - Page 28 Empty Re: Novak - četnik sa reketom

Post by zvezda je zivot Thu 13 Jan 2022 - 0:05

kondo wrote:zakon tviter rulje

ovo je konsenzus na ppp. ko je kriv? tviter. tamo bi zabranili da se spekulise dok sud ne kaze svoje. jer pretpostavka nevinosti i nismo tviter rulja. nolo jadan malo falsifikovo i ispusio, pa kraj sveta, slom civilizacije, sve se slomilo na njemu...

misim uvek je zabavno kad se mi forumasi postavljamo iznad tvitera... ako nista tviter je bar mestimicno duhovit i format (broj karaktera u tvitu) sprecava smarace kalibra harper i Budja.

Last edited by zvezda je zivot on Thu 13 Jan 2022 - 0:07; edited 1 time in total

_____
    ova zemlja to je to
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu 13 Jan 2022 - 0:06

Cousin Billy wrote:
    Mór Thököly wrote:

to je, naravno, vrhunsko zlikovaštvo

ali mi ipak ne živimo u SAD. kod nas se ne potpisuje ništa slično. moš da zatrpaš sudove parnicama za svaku glavobolju ako ti je merak.

pa ok, tamo gde se traži
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Thu 13 Jan 2022 - 0:11

MNE wrote:

U nacelu, strana drzava moze da uradi tako nesto. Tipa, ti nekog ubijes ovde, niko te ne goni, a nadjes se na teritoriji recimo te Holandije - Holandija moze da te goni.
    može jer je to krivično djelo i u Holandiji, Holandija neće goniti nekoga zato što je saznala da se u Srbiji bavio prostitucijom, osim ako im iz Srbije ne stigne zamolnica za saslušanje i ekstradiciju

Opet, ako ucinis krivicno delo na teritoriji Srbiji, prema gradjaninu Srbije, a Srbija te ne goni, a nasao si se u Holandiji - Holandija zadrzava pravo da te goni.

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu 13 Jan 2022 - 0:12

Narode ovo nije sudski proces, ej...Ministar donosi odluku suvereno, ne mora nikome ništa da objašnjava i može da koristi ako želi i proročanstva baba Vange. Na stranu šta mislim o tome.
    Notxor

Post by Notxor Thu 13 Jan 2022 - 0:14

Tako je. Ništa due process, samo off with their heads!

_____
      Sweet and Tender Hooligan  
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu 13 Jan 2022 - 0:15

Cousin Billy wrote:Narode ovo nije sudski proces, ej...Ministar donosi odluku suvereno, ne mora nikome ništa da objašnjava i može da koristi ako želi i proročanstva baba Vange. Na stranu šta mislim o tome.

Ma to je potpuno jasno. Medjutim, i oni sami osećaju da to može da se ispostavi kao nepopularno negde, a najviše da povredi ugled AO, do koga im jeste stalo (najveće takmičenje sportsko koje se tamo održava), ali i da imigracionu politiku Australije pokaže dodatno u neovoljnom svetlu. I zato onda gluposti sa "rules" i zato "da vidimo malo šta je radio u Beogradu". Znači to je klasično građenje 1 političkog "case"-a da se sakrije i sopstvena nekompetentnost i politički motivi.
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Thu 13 Jan 2022 - 0:17

Moracu da budem sitnicav, ali ministar ne donosi suverene odluke. Diskrecione, inokoosne itd, ali ne suverene. Samo narod i kraljica mogu suvereno da odlucuju.

_____

~~~~~

kondo

Post by kondo Thu 13 Jan 2022 - 0:17

ne mora nikome ništa da objašnjava ali mora da pazi šta će reći tviter. i ben rothenberg.

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Sotir

Post by Sotir Thu 13 Jan 2022 - 0:17

Па то би и био опасан преседан.
    Пошто су њему (а и другима) дали визу, друге пустили њега задржали, па га суд ослободио - треба на крају политичар да каже да га депортују.
    Како ће то да изгледа? Као једно велико срање.

Неспособни идиоти, да су само рекли не може да се уђе (а могли су и то два пута - кад су давали визу и у Емиратима), свега овог не би било.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu 13 Jan 2022 - 0:17

Notxor wrote:Tako je. Ništa due process, samo off with their heads!
    Isto kao i kod nas. Odluka o ukidanju vize može se doneti na osnovu vrlo uopštenog pravila o bezbednosti, a na nju možeš podneti žalbu upravi vodovoda.
    kondo

Post by kondo Thu 13 Jan 2022 - 0:19

Mór Thököly wrote:
    Cousin Billy wrote:Narode ovo nije sudski proces, ej...Ministar donosi odluku suvereno, ne mora nikome ništa da objašnjava i može da koristi ako želi i proročanstva baba Vange. Na stranu šta mislim o tome.

Ma to je potpuno jasno. Medjutim, i oni sami osećaju da to može da se ispostavi kao nepopularno negde, a najviše da povredi ugled AO, do koga im jeste stalo (najveće takmičenje sportsko koje se tamo održava), ali i da imigracionu politiku Australije pokaže dodatno u neovoljnom svetlu. I zato onda gluposti sa "rules" i zato "da vidimo malo šta je radio u Beogradu". Znači to je klasično građenje 1 političkog "case"-a da se sakrije i sopstvena nekompetentnost i politički motivi.

ne verujem, njima je posle prca koji su dobili od dj advokata vrlo stalo da ga ne izbace odlukom koja će ih za par meseci koštati još ugleda i novca. tako da se traži osnov koji je sudski neoboriv. timecodovi srpskog servera i slikanje sa decom to nije. pogrešno popunjena prijava boravka jeste ali je jako nategnuta kao razlog za deportaciju.

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Notxor

Post by Notxor Thu 13 Jan 2022 - 0:20

Prijatelji, Rimljani, zemljaci... hajde da ne poredimo Srbiju sa naoko civilizovanim zemljama koje su toliko velike da ih nazivaju kontinentima.

_____
    zvezda je zivot

Post by zvezda je zivot Thu 13 Jan 2022 - 0:21

ma to nije samo tviter, to je generalno problem u srbiji. ja sam se najezio kad sam cuo sta je goran markovic prico o vucicu. i sta se u opozicionoj javnosti prica o vucicu, da je lopov, pa o njegovom bratu, da je kriminalac, pa  ovo pa ono. 

mozda jeste sve tacno, ali ne mozes to da pricas dok sud ne kaze svoje.

_____
    ova zemlja to je to
    kondo

Post by kondo Thu 13 Jan 2022 - 0:21

Novak - četnik sa reketom - Page 28 3579118792

all hail the shitposting king

_____
    #FreeFacu

rumbeando

Post by rumbeando Thu 13 Jan 2022 - 0:22

Evo i članka, naslov preko cele zadnje stranice.

Novak - četnik sa reketom - Page 28 FI73AFtagAERvf8?format=jpg&name=large
    Notxor

Post by Notxor Thu 13 Jan 2022 - 0:23

zvezda je zivot wrote:

ma to nije samo tviter, to je generalno problem u srbiji. ja sam se najezio kad sam cuo sta je goran markovic prico o vucicu. i sta se u opozicionoj javnosti prica o vucicu, da je lopov, pa o njegovom bratu, da je kriminalac, pa  ovo pa ono. 

mozda jeste sve tacno, ali ne mozes to da pricas dok sud ne kaze svoje.

Mogu. Tuži me.

_____
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu 13 Jan 2022 - 0:24

Летећи Полип wrote:Moracu da budem sitnicav, ali ministar ne donosi suverene odluke. Diskrecione, inokoosne itd, ali ne suverene. Samo narod i kraljica mogu suvereno da odlucuju.

Onako... Jeste sa vikija, ne znam bas "by heart" kao za UK Novak - četnik sa reketom - Page 28 1399639816, ali

The leading textbook on Australian constitutional law formulates the position thus: "The Queen, as represented in Australia by the Governor-General, is Australia's head of state."[29]

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu 13 Jan 2022 - 0:27

kondo wrote:
    Mór Thököly wrote:

ne verujem, njima je posle prca koji su dobili od dj advokata vrlo stalo da ga ne izbace odlukom koja će ih za par meseci koštati još ugleda i novca. tako da se traži osnov koji je sudski neoboriv. timecodovi srpskog servera i slikanje sa decom to nije. pogrešno popunjena prijava boravka jeste ali je jako nategnuta kao razlog za deportaciju.

Ne verujem da ce naci takav neoboriv dokaz, a mislim i da oni to znaju. Tako da razmisljaju do izbora.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu 13 Jan 2022 - 0:28

At Polip - u UK narod nije suveren.
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Thu 13 Jan 2022 - 0:38

Mór Thököly wrote:At Polip - u UK narod nije suveren.

Hteo sam kitnjasto da podvucem kako nosioci suverenosti, a samim tim i suverenog odlucivanja, mogu da budu ili narod ili monarh (ili nekada Bog).

_____

~~~~~

Notxor

Post by Notxor Thu 13 Jan 2022 - 0:40

The Victorian government has announced several other workforces will be exempt from COVID-19 close contact isolation requirements.

New pandemic orders kicked in at 11.59pm yesterday, allowing workers in food and beverage manufacturing, packing, and distribution to keep going to work even after they become a close contact of a COVID-19 case.

_____
    zvezda je zivot

Post by zvezda je zivot Thu 13 Jan 2022 - 0:47

bas je bogdan obradovic  prico o suverenosti i tim stvarima kod jovane jeremic. kaze da je engleska kraljica nadlezna i da je velika greska novakovog tima sto se odmah njoj nije obratio via princ hari. jedini novakov problem s njom, kaze obradovic, jeste sto ona mora da bude u centru paznje, ako je zasenis ubije te, ko lejdi di i dzona lenona.

_____
    ova zemlja to je to
    kondo

Post by kondo Thu 13 Jan 2022 - 0:48

ovo je stvarno smešno evo ja se smejem

_____
    #FreeFacu

Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Thu 13 Jan 2022 - 0:48

Летећи Полип wrote:
    Mór Thököly wrote:At Polip - u UK narod nije suveren.

Hteo sam kitnjasto da podvucem kako nosioci suverenosti, a samim tim i suverenog odlucivanja, mogu da budu ili narod ili monarh (ili nekada Bog).

Pa u UK ne moze ni narod ni monarh Novak - četnik sa reketom - Page 28 1399639816
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Thu 13 Jan 2022 - 1:27

kondo wrote:ovo je stvarno smešno evo ja se smejem

onako, da ne preterujemo

Post by Sponsored content

Current date/time is Sat 16 Nov 2024 - 17:57