Interesting in the #djokergate story, Apparently PM Morrison was involved in a mining deal in Serbia before he got into politics. Novak outspoken against the deal due to environmental reasons there was public backlash against the deal and it fell apart. https://t.co/yMmpj7YrFg
— Craig Shapiro (@Shaptennispod) January 12, 2022
Novak - četnik sa reketom
- Post n°701
Re: Novak - četnik sa reketom
- Post n°702
Martina Navratilova on what Novak Djokovic should do next. This decision is likely to be made for him imminently but this is pretty damning #AusOpen pic.twitter.com/VhM2rqMPBd
— Kevin Palmer (@RealKevinPalmer) January 12, 2022
- Post n°704
In this edition of "The Absolute Worst," @JoyAnnReid calls out tennis star Novak Djokovic, who confessed to doing an interview and photoshoot last month in Serbia while knowingly being #Covid-positive, among other related controversies. #TheReidOut #reiders pic.twitter.com/ns8FGH737S
— The ReidOut (@thereidout) January 13, 2022
okej, sad sam na djokovicevoj strani
_____
ova zemlja to je to
- Post n°705
Mór Thököly wrote:Летећи Полип wrote:
Hteo sam kitnjasto da podvucem kako nosioci suverenosti, a samim tim i suverenog odlucivanja, mogu da budu ili narod ili monarh (ili nekada Bog).
Pa u UK ne moze ni narod ni monarh
Neko mora, ako je UK suverna drzava.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°706
Immigration Minister Alex Hawke will not be making a decision tonight on whether to cancel Novak Djokovic’s visa as the saga drags into its seventh day.
A federal source confirmed Mr Hawke is still considering the matter and would not be making any decision tonight.
A federal source confirmed Mr Hawke is still considering the matter and would not be making any decision tonight.
_____
????
- Post n°707
bolesnici bolesni
https://rs.n1info.com/sport-klub/tenis/djokovic-protiv-kecmanovica-u-prvom-kolu-ao/
https://rs.n1info.com/sport-klub/tenis/djokovic-protiv-kecmanovica-u-prvom-kolu-ao/
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°708
Летећи Полип wrote:Mór Thököly wrote:
Pa u UK ne moze ni narod ni monarh
Neko mora, ako je UK suverna drzava.
"The Queen in Parliament"
- Post n°709
Мислим да би Зверев откинуо Надала... Кад би овај други уопште и успео да се пробије до њега.
- Post n°710
Ладно чека да почне да игра, ради још веће драме.Janko Suvar wrote:Immigration Minister Alex Hawke will not be making a decision tonight on whether to cancel Novak Djokovic’s visa as the saga drags into its seventh day.
- Post n°711
kondo wrote:bolesnici bolesni
Sotir wrote:Ладно чека да почне да игра, ради још веће драме.Janko Suvar wrote:Immigration Minister Alex Hawke will not be making a decision tonight on whether to cancel Novak Djokovic’s visa as the saga drags into its seventh day.
šta nam rade...
- Post n°712
mislio sam da stavim neke pare da Novak gubi prvi set na AO dok ne uđe malo u ritam i oni izvuku baš Kecmana
- Post n°713
https://www.telegraf.rs/sport/showtime/3443555-kakav-mega-hit-bugari-snimili-pesmu-o-borbi-novaka-djokovica-sa-australijancima
- Post n°714
Portparol ministarstva unutrašnjih poslova Španije negirao je glasine da je ta zemlja pokrenula istragu protiv Novaka Đokovića.
„Vest je lažna. Niti je vlada to naredila, niti je otvorena bilo kakva policijska istraga o sportisti“, rekao je portparol ministarstva unutrašnjih poslova Španije za „Politiko“.
„Vest je lažna. Niti je vlada to naredila, niti je otvorena bilo kakva policijska istraga o sportisti“, rekao je portparol ministarstva unutrašnjih poslova Španije za „Politiko“.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°715
Mór Thököly wrote:https://www.telegraf.rs/sport/showtime/3443555-kakav-mega-hit-bugari-snimili-pesmu-o-borbi-novaka-djokovica-sa-australijancima
Još jedan dokaz da se Novak voli i van granica Srbije
vole Nola i izvan Srbije, ko bi to mogao pomisliti
- Post n°716
Hehe, vole, vole, al kad se okrene...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°717
možda sam propustio, ali čini mi se da nismo imali ovde Dežulovića
Grand Slam 21 i kvaka 22
- Post n°718
Erős Pista wrote:Hehe, vole, vole, al kad se okrene...
- Post n°719
Spain’s interior ministry said Thursday it is not investigating whether Novak Djokovic broke coronavirus rules by entering Spain while unvaccinated last month.
A spokesperson for the ministry hit back at media reports that Djokovic was being probed by Spanish police.
“The news is false. Neither the government has ordered it nor is there any police investigation open on the athlete,” the spokesperson told POLITICO.
Lügenpresse, svi i svuda
- Post n°720
Uhapsice ga nasi kako da ne. Tj sad bi mozda i voleli, ali ako ga sad izbace iz zemlje ostsce zauvek mucenik-mnogostradalnik od onij koji ne priznsju ni ljudski ni boziji sud... ali to je sve nista u odnosu na to da nekim cudom ostane i jos pobedi. Doci ce u Beograd avionom u obliku belog konja, pred masu od milion ljudi od Istre do Varne i od Karpata do Belog mora i proglasiti se istovremeno naslednikom Konstantina, kneza Sama i kapetana Kuke, krunišući se krunom bugarskih careva, hrvatskih kraljeva, Nemanjica i grofova Celjskih. N1 ga pita - ocete ulaziti u politiku? On kaze - JA sam politika!
Karikiram, naravno, ali ne onoliko koliko bi neko pomislio.
- Post n°721
N1 ga pita - ocete ulaziti u politiku? On kaze - JA sam politika!
- Post n°722
Del Cap wrote:Spain’s interior ministry said Thursday it is not investigating whether Novak Djokovic broke coronavirus rules by entering Spain while unvaccinated last month.
A spokesperson for the ministry hit back at media reports that Djokovic was being probed by Spanish police.
“The news is false. Neither the government has ordered it nor is there any police investigation open on the athlete,” the spokesperson told POLITICO.
Lügenpresse, svi i svuda
Ko je to prvi bio pustio?
- Post n°723
Mór Thököly wrote:Uhapsice ga nasi kako da ne. Tj sad bi mozda i voleli, ali ako ga sad izbace iz zemlje ostsce zauvek mucenik-mnogostradalnik od onij koji ne priznsju ni ljudski ni boziji sud... ali to je sve nista u odnosu na to da nekim cudom ostane i jos pobedi. Doci ce u Beograd avionom u obliku belog konja, pred masu od milion ljudi od Istre do Varne i od Karpata do Belog mora i proglasiti se istovremeno naslednikom Konstantina, kneza Sama i kapetana Kuke, krunišući se krunom bugarskih careva, hrvatskih kraljeva, Nemanjica i grofova Celjskih. N1 ga pita - ocete ulaziti u politiku? On kaze - JA sam politika!
+1
A u iscekivanju Novakovog silaska sa neba, bice spaljeni oni koji su stavljali autralijske zastave u avatare na drustvenim mrezama. Na Burundiju ce Kondo sa kalasnjikovim upasti u cpanel i banovace nevernike
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°724
Pozivaju se na Cope.es koji se poziva na @agarciamuniz koji je Sports journalist / Co-author of
@DeRafaelaNadal / We are here to laugh at fate and live our life so well that death trembles upon receiving us
@DeRafaelaNadal / We are here to laugh at fate and live our life so well that death trembles upon receiving us
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°725
samo jedna mala ispravka, inače sve 5Mór Thököly wrote:Uhapsice ga nasi kako da ne. Tj sad bi mozda i voleli, ali ako ga sad izbace iz zemlje ostsce zauvek mucenik-mnogostradalnik od onij koji ne priznsju ni ljudski ni boziji sud... ali to je sve nista u odnosu na to da nekim cudom ostane i jos pobedi. Doci ce u Beograd avionom u obliku belogkonjaanđela, pred masu od milion ljudi od Istre do Varne i od Karpata do Belog mora i proglasiti se istovremeno naslednikom Konstantina, kneza Sama i kapetana Kuke, krunišući se krunom bugarskih careva, hrvatskih kraljeva, Nemanjica i grofova Celjskih. N1 ga pita - ocete ulaziti u politiku? On kaze - JA sam politika!