USA in Serbia
- Post n°202
Re: USA in Serbia
mada, zabavno je što je tim judah retvitovao uz prevod
It says: "An incredible display of the power of US-Serbian security cooperation today at the Multinational Operations Unit Training Center "Base South", illustrating once again that we are #StrongerTogether :flag_rs::flag_us:" https://t.co/wZaSk2OTo8
— Tim Judah (@timjudah1) March 29, 2023
- Post n°203
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvuje na onlajn Samitu za demokratiju, na poziv predsednika SAD Džozefa Bajdena, objavljeno je na Instagram nalogu predsednika Srbije buducnostsrbijeav.
Svetski lideri okupiće se ove nedelje na virtualnom, drugom Samitu za demokratiju, koji počinje danas.
Samit uključuje 120 zemalja, civilnih grupa i tehnološke kompanije.
- Post n°204
Udruženi stabilnosni projekat
Btw, ono sto smo poslali Ukrima za popravke elektrike su 4 kamiona
Btw, ono sto smo poslali Ukrima za popravke elektrike su 4 kamiona
- Post n°205
Trebalo je da im pošaljemo i Grčića da okrene neko prase za borce na frontu
- Post n°206
Pfff, ajd ovde
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2023&mm=03&dd=31&nav_category=12&nav_id=2310906
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2023&mm=03&dd=31&nav_category=12&nav_id=2310906
- Post n°208
Boško je već napisao ko izda Kosovo izdaće i Rusiju, tako nešto
- Post n°209
https://n1info.rs/vesti/americki-ambasador-hil-srbija-nas-partner-pitanje-da-li-je-i-kurti/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°210
Ah...
Sjedinjene Američke Države ponovo pozivaju Srbiju da u potpunosti istraži ovaj slučaj i privede pravdi one koji su počinili i zataškali ova ubistva. Nastavićemo sa tim pozivom dok pravda ne bude zadovoljena.
— Američka ambasada (@USEmbassySerbia) July 7, 2023
- Post n°212
Americka vlada podrzava terorizam, kidnapovanja i trgovinu ljudima od strane svojih gradjana.
- Post n°213
Ovo ipak odje.
spektakularni spektakl pic.twitter.com/OadVkESTLe
— Radomir Martin (@radomir_martin) July 11, 2023
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°214
dok ovaj rat traje + jedno 10 godina nakon njega neće sjahati sa nas zbog prisluškivanja i drukanja ruskih opozicionara.
- Post n°215
I ne treba da sjašu.
_____
- Guest
- Post n°216
+1
mene samo zanima šta su tačno mislili da će se dogoditi nakon što su to uradili, to jest da li su verovali da će neko zapaliti dnevnik i da će se onda to zaboraviti.
mene samo zanima šta su tačno mislili da će se dogoditi nakon što su to uradili, to jest da li su verovali da će neko zapaliti dnevnik i da će se onda to zaboraviti.
- Post n°217
_____
- Guest
- Post n°218
Pa da. Zabavlja me da razmišljam da li je to bilo stihijsko, ad hoc odlučivanje uz espreso u BNV, ono, Ana, Siniša i Aleksandar pozovu Vulina da im objasni rat i potom se dogovore šta će i kako će, ili je neka služba/uprava u sivoj zgradi koja miriše na prašinu i stari parket, i Bog je zaboravio ali i dalje šalje svoje procene i studije tamo-gde-treba, napravila supertajni Elaborat o regionalnim i globalnim posledicama ukrajinskog sukoba, autori pukovnik Mitoman Poltronski, major Kocko Bezmozgica i general-potpukovnik Slaven Kolovrat.
- Post n°219
Mislim da nije ni jedno ni drugo. Utisak mi je da Vučić već neko vreme ima par stranih savetnika (tipa Grenel) kojima veruje sve.
_____
- Post n°220
Erős Pista wrote:
Mislim da nije ni jedno ni drugo. Utisak mi je da Vučić već neko vreme ima par stranih savetnika (tipa Grenel) kojima veruje sve.
А што им верује? Јер су већ показали да с њима нема шале... А Вулин је управо показна вежба тог ашаљењаРЖ, њега су ионако могли досад десет пута да отпишу ал' не иде да се то ради на своју руку, него ајде кад то Амери повуку воду, онда да оде.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°221
Informer wrote:Pokret socijalista: Vulin smeta jer je dilere i ubice smestio iza rešetaka
Nakon zločinačke NATO agresije predvođene Amerikom, organizovanje puča petog oktobra, kriminalne podrške tzv. nezavisnosti Kosova, uvođenje sankcija Aleksandru Vulinu kao šefu BIA je novi direktni napad na Srbiju i srpske institucije.
Vašington kao i uvek i sada laže, mrzi i siluje istinu, pa Vulina koji je uništio narko-klanove koji su imali podršku CIA sada proglašava narko-dilerom iako su zbog Vulina njihove omiljene narko-ubice u zatvoru iz koga će izaći samo ako ambasador Hil i Đilas dođu na vlast.
Vulinov zločin korupcije je što ju je iskorenio u svakom ministarstvu koje je vodio, pa američka ambasada nije mogla lako i jeftino da dolazi do naših državnih tajni kao što su navikli posle petooktobarskog puča.
Za ubice iz Bele kuće Vulinova krivica je i što podržava međunarodno pravo i što odbija da budemo uvučeni u zapadni sukob na Istoku. Vulinov stav da želimo mir, a ne da budemo rusofobska strana u bratoubilačkom ratu za njih je maligni uticaj i platforma za širenje ruskog uticaja u regionu i time su pokazali da je Amerika veoma mala i slaba zemlja ako joj za pobedu nad Rusijom samo smeta Aleksandar Vulin.
U ovom trenucima samo treba gledati ko će se ovome obradovati i širiti dalje njihove laži. Od balista do tajkunskih partija i medija u Srbiji, ustaša, mudžahedina i raznoraznog EU političkog šljama će nastupiti slavlje koje će samo još jednom dokazati da je Vulin hrabar i pošten i da njegovo vreme tek dolazi kao i vreme ujedinjenja srpskog sveta koje je počelo i ničim se ne može zaustaviti", poručili su u Pokretu socijalista reagujući na uvođenje sankcija AleksandruVulinu od strane SAD.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°222
Erős Pista wrote:I ne treba da sjašu.
Rowley Birkin QC wrote:+1
Uh, kad bi samo postojao neki mehanizam da to rasciste odmah sa Vucicem kada im je vec toliko stalo do sirotih ruskih opozicionara. Umesto toga oni ce jahati vas i mene deceniju iza, na vase zadovoljstvo, pod izgovorom da ljudi koje su oni podrzavali na vlasti nisu bili bas sasvim poslusni.
- Post n°223
Ovo mu je valjda odgovor na onu o obustavi izvoza oružja.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°225
a jesu li udarili sankcije tetki iz Kanade?