USA in Serbia
- Post n°176
Re: USA in Serbia
- Post n°178
- Post n°179
Jel znamo ko je ovaj? Ova priča je potpuno obrnula igricu, urnebesna je, ali je i prilično zastrašujuća. https://t.co/ZlGNCzwrOO
— Katarina Milićević (@katarinakg) March 12, 2023
- Post n°181
...and last year launched a bible study project on their YouTube channel, offering paid membership packages ranging from $5 to $100 for different levels of involvement and direct interaction.
They claimed they were inspired to start the project by "the ongoing collapse of the Western civilisation".
However the videos, which they called their "Based Church" series, were deleted from YouTube shortly after the couple was contacted by the BBC.
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°182
kakva šteta što DPZ ne zna eng
- Post n°183
Najsmesnije je sto ljudi idalje ne prepoznaju policijske provokatore, cak i kad im se sve ovako lepo hronološki poslažeDel Cap wrote:KekJel znamo ko je ovaj? Ova priča je potpuno obrnula igricu, urnebesna je, ali je i prilično zastrašujuća. https://t.co/ZlGNCzwrOO
— Katarina Milićević (@katarinakg) March 12, 2023
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°184
Nezavisno pravosuđe i borba protiv korupcije ključni su za napredak Srbije, a naročito članstvo u EU. Sjedinjene Države u potpunosti podržavaju Srbiju u tom nastojanju i cene partnerstvo profesionalaca u Tužilaštvu koji su toga svesni poput Bojane Savović i Jasmine Paunović. pic.twitter.com/CkSDOCQP7b
— Američka ambasada (@USEmbassySerbia) March 23, 2023
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°186
- Post n°187
- Post n°189
Onda ti dodje Cowboy i kuka da je to zbog prevelikog uticaja Putina na Srbiju.
Ali ajde da ne idem u neke stvari, prosto to im je formula kojom nas rade vec decenijama, a pomaze im sto smo potpuno korumpirano drustvo. Ja se njihovih postavljenika nagledao cak i u navodno benignim i trzisno orijentisanim firmama daleko od bilo kakve politike, tipa Nordeus, a tuzilastvo i druge javne institucije koliko su izbusene od Amera, Engleza, Nemaca, ne smem ni da zamislim.
- Post n°190
- Post n°191
beatakeshi wrote:A Zagorku postavili Francuzi.
Mislis zbog ordena? Ili mislis da preko nje placaju metro i aerodrom.
Meni ona deluje kao Putinov tihi kadrovik, samo takav.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°192
Filipenko wrote:Sve u svemu, ja bih odbio slikanje sa stranim ambasadorima na njihovom mestu, ali dobro...
Inspektor Jovic se nije slikao sa ambasadorom
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°193
- Znam da velikim silama izgleda da sve mogu, ali zamislite kako bi to izgledalo kada bi u našoj ambasadi u SAD Marko Đurić primio nekog američkog tužioca ili sudiju?! Ovaj postupak je u direktnoj suprotnosti sa željom za razvojem dobrih bilateralnih odnosa - rekao je Dačić i dodao:
- Srbija je uvek otvorena i spremna za dijalog, ali svi strani predstavnici moraju da poštuju osnovne principe Bečke konvencije da nemaju pravo da se mešaju u unutrašnje stvari zemalja u kojima su akreditovani.
- Post n°194
Ironišem na filipenkovštinu. A orden je, po meni, skandalozan čin.kondo wrote:beatakeshi wrote:A Zagorku postavili Francuzi.
Mislis zbog ordena? Ili mislis da preko nje placaju metro i aerodrom.
Meni ona deluje kao Putinov tihi kadrovik, samo takav.
- Post n°195
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°196
Del Cap wrote:Postupak Ambasade Sjedinjenih Američkih Država predstavlja otvoreno i grubo mešanje u unutrašnja pitanja jedne suverene države - Srbije, rekao je danas Ivica Dačić, ministar spoljnih poslova Srbije reagujući na objavu ambasadora SAD Kristofera Hila koji je podržao smenjene zamenice tužioca Bojanu Savović i Jasminu Paunović.
- Znam da velikim silama izgleda da sve mogu, ali zamislite kako bi to izgledalo kada bi u našoj ambasadi u SAD Marko Đurić primio nekog američkog tužioca ili sudiju?! Ovaj postupak je u direktnoj suprotnosti sa željom za razvojem dobrih bilateralnih odnosa - rekao je Dačić i dodao:
- Srbija je uvek otvorena i spremna za dijalog, ali svi strani predstavnici moraju da poštuju osnovne principe Bečke konvencije da nemaju pravo da se mešaju u unutrašnje stvari zemalja u kojima su akreditovani.
Bu-hu
- Post n°197
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°198
Hil: ZSO će biti formirana u skladu sa Briselskim sporazumom https://t.co/5a5WWkjRMi
— TV N1 Beograd (@N1infoBG) March 23, 2023
- Post n°199
_____
- Post n°200
Neverovatan prikaz moći američko-srpske bezbednosne saradnje danas u Centru za obuku jedinica za multinacionalne operacije “Baza jug”, još jednom ilustrujući da smo #JačiZajedno :flag_rs::flag_us: pic.twitter.com/cctZkae0Jz
— Američka ambasada (@USEmbassySerbia) March 28, 2023