Šta kažu Rumuni za Đerdap 3?
No, no, no
No, no, no
Ko zna u kom je krugu on sadabeatakeshi wrote:Dakle, Grenel se vraća u beloj, uskoj raskopčanoj košulji, ozareni Siniša Mali ga čeka.
Od lepših stvari, valjda smo se rešili Hila (da ne gadim forum šta sve mislim da jeste).
Jel se vraća i onaj što voli pržu i kajmak?
Erős Pista wrote:Znas ono kad Crnjanski u Embahadam pise o Ernstu Remu, pa kaze, stalno je pricao kako je u Velikom ratu bio u nasim krajevima i lepi se proveo (kurziv MC).
E tako i Grenel.
disident wrote:Svete Milosevica
Paja je sad Pavle Paja Sa DorćolaOne Eyed Bob wrote:Nema ničega, i ja sam tražio. Sa druge strane, Pavle Paja Palež je živ i zdrav.
Gde nam je ta tema jbt? Zvala se Treći svetski rat ili tako nešto
disident wrote:Da citiram sam sebe i parafraziram Erosa
Jel se secate kako smo prenosili ovde kako se kod Svete M ubacio Paja Palez, sitni mufljuz iz obrenovca, i istisnuo Bibina, starog beogradskog zicarosa, u posetama beogradskim poslasticarnicama
E pa isto tako i ovo
disident wrote:Ko zna u kom je krugu on sadabeatakeshi wrote:Dakle, Grenel se vraća u beloj, uskoj raskopčanoj košulji, ozareni Siniša Mali ga čeka.
Od lepših stvari, valjda smo se rešili Hila (da ne gadim forum šta sve mislim da jeste).
Jel se vraća i onaj što voli pržu i kajmak?
Ne pratim, ali glavni utisak proslog Trampovog mandata je to da su mu (najblizi) saradnici stalno ispadali, napustali ga, bili izbacivani, ulazili novi itd
Nista tu nije izgledalo koherentno makar ovako spolja gledano, samo mix Bogoljuba Karica i Svete Milosevica na vlasti i gomila smutljivaca okolo koja pokusava da se ukliza do njega i okoristi.