No, no, no
USA in Serbia
- Post n°376
Re: USA in Serbia
Šta kažu Rumuni za Đerdap 3?
No, no, no
No, no, no
- Post n°377
They tried to make me build the Dzherdapp 3, but I said, "No, no, no"
- Post n°378
https://n1info.rs/vesti/grenel-govorim-vucicu-da-je-buducnost-uz-sad-a-ne-rusiju-i-kinu/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°380
Dakle, Grenel se vraća u beloj, uskoj raskopčanoj košulji, ozareni Siniša Mali ga čeka.
Od lepših stvari, valjda smo se rešili Hila (da ne gadim forum šta sve mislim da jeste).
Jel se vraća i onaj što voli pržu i kajmak?
Od lepših stvari, valjda smo se rešili Hila (da ne gadim forum šta sve mislim da jeste).
- Post n°381
Znas ono kad Crnjanski u Embahadam pise o Ernstu Remu, pa kaze, stalno je pricao kako je u Velikom ratu bio u nasim krajevima i lepo se proveo (kurziv MC).
E tako i Grenel.
E tako i Grenel.
Last edited by Erős Pista on Wed Nov 06, 2024 12:19 pm; edited 1 time in total
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°382
Ko zna u kom je krugu on sadabeatakeshi wrote:Dakle, Grenel se vraća u beloj, uskoj raskopčanoj košulji, ozareni Siniša Mali ga čeka.
Ne pratim, ali glavni utisak proslog Trampovog mandata je to da su mu (najblizi) saradnici stalno ispadali, napustali ga, bili izbacivani, ulazili novi itd
Nista tu nije izgledalo koherentno makar ovako spolja gledano, samo mix Bogoljuba Karica i Svete Milosevica na vlasti i gomila smutljivaca okolo koja pokusava da se ukliza do njega i okoristi.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°383
Erős Pista wrote:Znas ono kad Crnjanski u Embahadam pise o Ernstu Remu, pa kaze, stalno je pricao kako je u Velikom ratu bio u nasim krajevima i lepi se proveo (kurziv MC).
E tako i Grenel.
... iz ciklusa "...a mi para nemamo..."
- Post n°384
Da citiram sam sebe i parafraziram Erosa
Jel se secate kako smo prenosili ovde kako se kod Svete M ubacio Paja Palez, sitni mufljuz iz obrenovca, i istisnuo Bibina, starog beogradskog zicarosa, u posetama beogradskim poslasticarnicama
E pa isto tako i ovo
Jel se secate kako smo prenosili ovde kako se kod Svete M ubacio Paja Palez, sitni mufljuz iz obrenovca, i istisnuo Bibina, starog beogradskog zicarosa, u posetama beogradskim poslasticarnicama
E pa isto tako i ovo
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°385
disident wrote:Svete Milosevica
off: ima li vesti o njemu? Kako Milanka?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°387
Nema ničega, i ja sam tražio. Sa druge strane, Pavle Paja Palež je živ i zdrav.
Gde nam je ta tema jbt? Zvala se Treći svetski rat ili tako nešto
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°388
Paja je sad Pavle Paja Sa DorćolaOne Eyed Bob wrote:Nema ničega, i ja sam tražio. Sa druge strane, Pavle Paja Palež je živ i zdrav.
Rip Obrenovac
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°389
disident wrote:Da citiram sam sebe i parafraziram Erosa
E pa isto tako i ovo
_____
- Post n°390
Ma Grenel je veran Trampu.
Jednog dana napisati studiju o Trampovim gej saradnicima, od Kona do Grenela.
Jednog dana napisati studiju o Trampovim gej saradnicima, od Kona do Grenela.
_____
- Post n°391
disident wrote:Ko zna u kom je krugu on sadabeatakeshi wrote:Dakle, Grenel se vraća u beloj, uskoj raskopčanoj košulji, ozareni Siniša Mali ga čeka.
Ne pratim, ali glavni utisak proslog Trampovog mandata je to da su mu (najblizi) saradnici stalno ispadali, napustali ga, bili izbacivani, ulazili novi itd
Nista tu nije izgledalo koherentno makar ovako spolja gledano, samo mix Bogoljuba Karica i Svete Milosevica na vlasti i gomila smutljivaca okolo koja pokusava da se ukliza do njega i okoristi.
Imam utisak da će ovog puta biti isto osim što će biti sasvim drugačije. Stariji je, mnogo nekoherentniji, oko njega su namazani ljudi, sposobniji od prethodne garniture, spremni da preuzmu vlast, njega će kontrolisati laskanjem i uvlačenjem i raditi šta god žele. Kao da posle Bibina i Paje Paleža dođe Miša Grof koji nije bacio oko na apanažu iz Rusije, nego na whole shebang, nekretnine, dokumentaciju, antikvitete.
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°392
_____
- Post n°393
Ne verujem da vlastima u Beogradu bas puno odgovara pobeda Trampa. Tacno je da mogu ocekivati manje pritiske od ambasade u Beogradu ali oni su sa Hilom napravili dobar posao.
Sa druge strane po nekim drugim pitanjima im ne odgovara Tramp.
Sa druge strane, Dodik ocekuje veliko smanjenje pritiska.On je mnogo zadovoljniji, sto se vdi. Videcemo da li ce tako biti.
Sa druge strane po nekim drugim pitanjima im ne odgovara Tramp.
Sa druge strane, Dodik ocekuje veliko smanjenje pritiska.On je mnogo zadovoljniji, sto se vdi. Videcemo da li ce tako biti.
- Post n°394
Trump u prvom mandatu je naoružavao KBS kako Demokrate do tada nisu. To se malo zna. Takodje se malo zna koliko je u prvom mandatu Trump gurnuo vojske kao forward presence prema Rusiji.
- Post n°395
Па то се показало као добар корак за САД. Није Трамп луд и слаб како се овде мисли. Нема теорије да га овдашњи шибицари изваћаре.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°396
USA medju Srbima, nije montaza, BL veceras