Ekološki ustanak
- Post n°551
Re: Ekološki ustanak
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°552
- Post n°553
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°554
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°555
Nekad se u školi obavezno pevalo, komandante Savo, sad Sveti Savo,
— Nikola Samardzic (@username_ns) December 10, 2021
ovde su deca predmet bezbednosne obrade i sadističke torture. Jedina vertikala uverenja i kulture kult kiselog kupusa i masna šipka na Ibarskoj.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°556
Erős Pista wrote:Jeste, ja to vidim na primeru Haarpppa, ali vidi se i kod drugih. Ljudima mimovi postaju zamena za validne argumente, i to ne oportunistički, da ih upotrebljavaju protiv drugih, nego su i sami ubeđeni takvim "argumentima".
a meni nije jasno zašto ljudi ne troluju trolove
da li je srebrenica genocid, koji je vaš stav po tom pitanju?
ja sam veoma jasno rekao šta mislim o tome i svako ponavljanje i insistiranje na takvim pitanjima je jasna namera da dovede do daljih podela u već podeljenom narodu
ja nisam nikada čuo, video ili pročitao vaš stav po tom pitanju, molim vas da mi odgovorite
da ste hteli da se informišete pre ovog razgovora, znali bi šta sam izjavio po tom pitanju i mislim da insistiranje na ponovnim odgovorima više govori o vašoj današnjoj ulozi nego o potrebi za odgovorima
i tako dalje
ne sme niko da igra kako oni žele nego stalno poturati ogledalo
- Post n°557
Vec napravili https://t.co/lbaDKisbK9 pic.twitter.com/6UBMKFhx07
— Uroš Radulović (@u_radulovic) December 10, 2021
- Post n°558
Ispunjen je i drugi zahtev
— Savo Manojlovic (@SavoManojlovic) December 10, 2021
Ne možemo da pogazimo reč i nastavimo sa blokadama
Ne možemo da organizujemo proslavu, dok neki naši saborci nastavljaju sa borbom. Podrška za njih
Ovo je bila pokazna vežba šta sledi ako Rio Tinto počne radove
Objašnjenjehttps://t.co/HjSkNAHXum
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°559
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°560
“Сви јунаци ником поникоше, и у црну земљу погледаше”
— Владимир Терзић (@adv_terzic) December 10, 2021
Није уредна достава, сведок (возач багера) у случају “Црни” се није појавио пред замеником ОЈТ Шабац.
Као да је неко слушао синоћ спејс, па мало дојавио да се мора говорити истина… :grin:
- Post n°561
Ponavljajući da je zahtev broj 1 – brisanje projekta Jadar iz prostornog plana Loznice, on je rekao da su među zahtevima i otvaranje svih medija za ljude poput Ratka Ristića, Dragane Đorđević akademika Stevanovića koji su jasno rekli na simpozijumu u SANU šta misle o tom projektu – da bi narod čuo istinu o rudniku.
Istakao je i da učesnici protesta zahtevaju i da se povuku sve prijave protiv onih koji su bili na protestu, kao i da prekinu policajci da maltertiraju ljude i dolaze im na vrata. „A protiv onih koji su batinali ljude, da se momentalno povedu sudski postupci i da se kažnjavaju po zakonu“, istakao je Jovanović.
za predlog 2 ne vidim svrhu a ovo mi je ok. Sednica SG Loznice po toj temi bi morala da se zakaze do 15. decembra, za to je skupljena peticija
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°562
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°563
ovakva ekologija tipa ćuta je čisto sranje i užasno me nervira
rio tinto nema teoretske šanse da stigne čukaru peki čak i da rade sve pogrešno
- Guest
- Post n°564
Talason wrote:ja navijam za rio tinto, sve što se dešava ovde je retardirano
i mene ali mora tako.
mora da krene od populizma, od pojednostavljenih problema i rešenja. potrebno je da životna sredina postane prioritet, da bude fokus interesovanja, a ide ka tome.
sve ostalo će doći naknadno.
- Guest
- Post n°565
- Guest
- Post n°566
- Post n°568
cuta je bukvalno patos early 1990s politicar tipa vuk draskovic zavijen u ekologiju. svaki put kad pokusa da se artikulise taj je zanr.Talason wrote:ja navijam za rio tinto, sve što se dešava ovde je retardirano
mislim lose je poredjenje vuk draskovic zato sto je vuk imao neki harizmu i flair katunskog filozofa sto bi rekao ostap a cuta je cist negativitet, 1 jednodimenzionalni vektor besa, osoba koji se jednom nije nasmejala u javnom prostoru i pokazala nekakvu naznaku nekakvog duha, osoba koju motivise 1 neosvecena licna osujecenost i resantiman koji se trenutno drustveno-politicki kanalise kao nas kolektivni bes.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°569
Daï Djakman Faré wrote:cuta je bukvalno patos early 1990s politicar tipa vuk draskovic zavijen u ekologiju. svaki put kad pokusa da se artikulise taj je zanr.Talason wrote:ja navijam za rio tinto, sve što se dešava ovde je retardirano
mislim lose je poredjenje vuk draskovic zato sto je vuk imao neki harizmu i flair katunskog filozofa sto bi rekao ostap a cuta je cist negativitet, 1 jednodimenzionalni vektor besa, osoba koji se jednom nije nasmejala u javnom prostoru i pokazala nekakvu naznaku nekakvog duha, osoba koju motivise 1 neosvecena licna osujecenost i resantiman koji se trenutno drustveno-politicki kanalise kao nas kolektivni bes.
Taj rad.
Ali to je otrov za SRN ekipu.
_____
- Post n°570
_____
- Post n°571
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°572
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°573
Erős Pista wrote:Daï Djakman Faré wrote:
cuta je bukvalno patos early 1990s politicar tipa vuk draskovic zavijen u ekologiju. svaki put kad pokusa da se artikulise taj je zanr.
Taj rad.
Ali to je otrov za SRN ekipu.
+1
- Post n°574
- Post n°575
_____
★
Uprava napolje!