Mór Thököly wrote:Ma taj nit smrdi nit mirise stav je osudjen na krah na jednu ili drugu stranu.
На обе.
Mór Thököly wrote:Ma taj nit smrdi nit mirise stav je osudjen na krah na jednu ili drugu stranu.
Nisam. Punjenje baza sam pomenuo u kontekstu da se svaki punilac baza danas smatra programerom. I da je to TG ovakvog danasnjeg obracanja Manojlovicaontheotherhand wrote:al ozbiljno pitam pa tako i odgovori, si mislio na DB?
disident wrote:Jos jedan znak u kom ubrzanju univerzuma zivimo, pored sveca na hilandaru koje sve brze gore je i to da ppp ima sve manje vremena za hajpovanje na novog idola pre njegovog pada
Šta smo dočekali ... pic.twitter.com/gt0uDuWwgi
— Nenad Konstantinov (@yesiloveguitar) December 17, 2021
Danas su šabački batinaši raspisali poternicu za mladom novinarkom, advokatom koji brani Crnog i jednim dečakom.
— Nebojša Zelenović (@n_zelenovic) December 17, 2021
Šta kažete- pobeda? pic.twitter.com/EoZb00rbjP
ficfiric wrote:Šta smo dočekali ... pic.twitter.com/gt0uDuWwgi
— Nenad Konstantinov (@yesiloveguitar) December 17, 2021
Tupavo.mstislaw wrote:Evo Savo objasnio, šta se palimo (pišem sa fona, pa moram ovako):
"Tim ratnih profitera: Nikolić, Vučić… ekipa Šešelj.
“Mirovni” profiteri: Milo Đ, Vuk Drašković, Milićka, Beba Popović ekipa.
O vama koji ste se osetili prozvanim nisam uopšte razmišljao. Ne znam što ste se pronašli. Mada bilo je tu trejdova."
Savo Manojlovic@SavoManojlovic
Tim ratnih profitera: Nikolić, Vučić… ekipa Šešelj.
“Mirovni” profiteri: Milo Đ, Vuk Drašković, Milićka, Beba Popović ekipa.
O vama koji ste se osetili prozvanim nisam uopšte razmišljao. Ne znam što ste se pronašli. Mada bilo je tu trejdova.
UžičkaRepublika@gjesic
Probaj da njačeš, pametniji si. Giška i Beli orlovi te pozdravili glupane.
Savo Manojlovic@SavoManojlovic
Za nekog ko se lizao sa Dušanom Petrovićem u stranci, likom koji je razjebao pravosuđe pred izbore koje ste zbog toga izgubili za nekoliko hiljada glasova od ovih pacera koji nam sada rade sve ovo i to uz pomoć vaših medijskih i biznis kadrova mnogo ste Vi meni drčni na TW.
pa bio je prvo ratni pa onda mirovni, profitirao oba putanalog sa ženinog laptopa wrote:otkud milo mirovni profiter??