Ekološki ustanak
- Guest
- Post n°351
Re: Ekološki ustanak
a btw plan ozbiljan da se tu uvale i ovo prave je nastao baš kad se formirao novi taj navodno zeleni krak opozicije, slučajno ne bih reko
- Post n°352
Erős Pista wrote:plachkica wrote:ovo je sinhronizovano— :red_circle:Milan_CHE:underage::warning::signal_strength: (@MilanCHE111) December 5, 2021
Lol, udarili na Noleta. Pa hit. Bravo, samo napred.
Bukvalno. Doduse, ne jos direktno, ali...
- Post n°353
Turul madár wrote:msm jebem ja opoziciju koja i pored svog kriminala i govana koja pravi sns, ne sme da izađe imenom strankom i rečju mi rušimo ovo sranje, a ne Mi SmO EkOloZi
Kao sto rekoh, nezgodno je kad nema govornika pa ni Gari nema za sta da se zakaci
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°354
Pa ne te stvari ne mogu da se sakriju. Iza 1od5miliona naravno jeste stajao Djilas i to se videlo, koliko god se zaklanjao iza onih klinaca. Iza ovoga - ne.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°355
ih, tašta. ionako svi znamo ko je kriv što Nolo meditira i ne jede meso
sa druge strane, super je što su se složili da se pravi ekolozi bore protiv mhe
sa druge strane, super je što su se složili da se pravi ekolozi bore protiv mhe
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Guest
- Post n°356
Erős Pista wrote:Pa ne te stvari ne mogu da se sakriju. Iza 1od5miliona naravno jeste stajao Djilas i to se videlo, koliko god se zaklanjao iza onih klinaca. Iza ovoga - ne.
pa oni i ne sakrivaju, lokalni koordinatori organizuju i prate na terenu. prošle subote je raspored i organizaciju u ns vodio neki pajvan iz rukovodstva psg npr.
ne znam zašto izigravate zuzanu halupovu iz kovačice, naši smo ovde, msm meni i malobrojnom forumskom društvu ne treba da glumite konspiraciju ti i operativac forumski iz zemuna.
čuj narod se samoorganizovao pa odjednom posto ekolog hahahaha
- Post n°357
gomila ljudi na ovim protestima je apolitična i protestovali bi i bez tih đilasovih operativaca
- Post n°359
Па, како рече парола овде, „црта је пређена“.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°361
protesti da se usereš, ne moš kriminalcu ni snsovcu pošteno ni kola razbiti jer pristojnitiji kao zombiji sve snimaju
- Post n°362
Gari, bio i Jova Bakić na gazeli u subotu
i to je išao sa patkarima projektašima...
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°363
Turul madár wrote:Erős Pista wrote:Pa ne te stvari ne mogu da se sakriju. Iza 1od5miliona naravno jeste stajao Djilas i to se videlo, koliko god se zaklanjao iza onih klinaca. Iza ovoga - ne.
pa oni i ne sakrivaju, lokalni koordinatori organizuju i prate na terenu. prošle subote je raspored i organizaciju u ns vodio neki pajvan iz rukovodstva psg npr.
ne znam zašto izigravate zuzanu halupovu iz kovačice, naši smo ovde, msm meni i malobrojnom forumskom društvu ne treba da glumite konspiraciju ti i operativac forumski iz zemuna.
Pa jel sam ja to rekao?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°364
Uncle Baby Billy wrote:Gari, bio i Jova Bakić na gazeli u subotu
pa jova je šajkačar stari to ne čudi
- Guest
- Post n°365
Erős Pista wrote:Turul madár wrote:
Pa jel sam ja to rekao?
nisi
- Post n°366
Okej, samo da se razumemo.
_____
- Post n°367
Erős Pista wrote:Turul madár wrote:
Pa jel sam ja to rekao?
Ma pusti molim te - Đilas stoji iza svega, sve je u redu.
- Guest
- Post n°368
Mór Thököly wrote:Erős Pista wrote:
Pa jel sam ja to rekao?
Ma pusti molim te - Đilas stoji iza svega, sve je u redu.
ko stoji?
- Guest
- Post n°371
ja bih se realno skenjao da mi novak i malagurski bilo šta podrže što radim
- Post n°372
Shvatili smo, glasace Belog ne moze niko zajebati
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°373
Turul madár wrote:ja bih se realno skenjao da mi novak i malagurski bilo šta podrže što radim
To je, što bi rekla prigodna američka poslovica, sasvim druga konzerva crva.
_____
- Guest
- Post n°374
ja sam i dalje spreman da stavim lovu da će ekologija biti posrana i izgažena kao i sve druge teme kojih se bilo koja srbija dohvatila, samo me zanima koja će biti sledeća tema koje će se dohvatiti. tim pre što se ovde ekološka priča koristi samo da bi se uradilo nešto sasvim deseto.
- Guest
- Post n°375
ficfiric wrote:Shvatili smo, glasace Belog ne moze niko zajebati
izađi iz 97 i skini pištaljku glupavko mentolski stariji si 25 godina a jednako glupav