Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ekološki ustanak

Nektivni Ugnelj

Ekološki ustanak - Page 14 Empty Re: Ekološki ustanak

Post by Nektivni Ugnelj Sun Dec 05, 2021 10:31 am

ficfiric wrote:Naravno. Nicemu ne sluzi a na kraju bi bilo izgurano u prvi plan ko govori, ko ne govori, ko treba da govori

Elem

Šta nam/mu rade...
    zvezda je zivot

Post by zvezda je zivot Sun Dec 05, 2021 12:37 pm

sinoc there will be blood na rts, film americkog autora pola tomasa andersona. nije neki film ali jaka poruka. ko bi reko ali malo treba da rezim krene da puca po savovima

_____
    ova zemlja to je to
    Korisnik
    Korisnik

Post by ontheotherhand Sun Dec 05, 2021 1:28 pm

Sledeće subote da puste Fire Down Below
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sun Dec 05, 2021 2:32 pm

https://rs.n1info.com/vesti/sud-privremeno-zabranio-rad-euro-litijum-balkan/
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Sun Dec 05, 2021 2:54 pm

Ekološki ustanak - Page 14 264298763_450523856660178_2152182733348566302_n-jpg

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!

Post by MNE Sun Dec 05, 2021 2:55 pm

možda je gej brak?
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Dec 05, 2021 2:59 pm

zato je i bilo gej stop
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Dec 05, 2021 3:01 pm

najjača krindžčina ovih protesta mi je ono prelaženje ulice na pešačkom prelazu
    Uncle Baby Billy

Post by Uncle Baby Billy Sun Dec 05, 2021 3:03 pm

Turul madár wrote:najjača krindžčina ovih protesta mi je ono prelaženje ulice na pešačkom prelazu
    hahaha evo ga Gari hipster

svadba u Bistrici

Ekološki ustanak - Page 14 Rwvg_borat_dance
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Dec 05, 2021 3:06 pm

ne zanimaju me te nakaze sns-ds, njih znamo šta su i ko su, već šta čeka septičku jamu. msm realno i to me jednako zanima zapravo haha, imam bol u predelu prepona.
    Korisnik
    Korisnik

Post by ontheotherhand Sun Dec 05, 2021 3:18 pm

iselio si se garant
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Sun Dec 05, 2021 3:19 pm

MNE wrote:možda je gej brak?

Ekološki ustanak - Page 14 3579118792
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Dec 05, 2021 3:47 pm

ontheotherhand wrote:iselio si se garant

nisam još al ko da jesam
    паће

Post by паће Sun Dec 05, 2021 3:53 pm

Turul madár wrote:
    ontheotherhand wrote:iselio si se garant

nisam još al ko da jesam

Страни плаћеник?

_____
       electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Dec 05, 2021 3:57 pm

msm to nema nikakve veze sa činjenicom da ljudi za četvrt veka nisu naučili ništa o kapitalizmu, i da su i posle 5. oktobra 2000, i dalje pretpolitička masa koju može svako da izvrti kako hoće kad hoće
    plachkica

Post by plachkica Sun Dec 05, 2021 4:10 pm

ok, ono juče je bilo veliko čim ovako reaguju

[size=52]LAŽNA PODRŠKA LAŽNIM "EKOLOZIMA" Majka Jelene Đoković šefuje energetskoj mafiji, a njena ćerka nas ubeđuje da se narod bori za očuvanje prirode! (FOTO)[/size]
    Vera Ristić je bila suvlasnik, ali i direktor kompanija "Eko energo" i "Eko global" i borila se svim silima da bespravno izgradi mini hidroelekrtane i uništi srpske reke i prirodu
    Vera Ristić, majka Jelene Đoković supruge najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, već godinama je na meti pravih ekologa i ljudi koji se bore za očuvanje prirodnih dobara Srbije, a zbog toga što je godinama unazad gradila mini hidroelektrane po našoj zemlji.
    U subotu su širom Srbije održani protesti pod izgovorom da su u pitanju "ekološki" razlozi, iako su sva okupljanja podržali i iskoristili opoziocionari na čelu sa Draganom Đilasom i Marinikom Tepić. Ulje na vatru prevarenom narodu dolio je Novak Đokovic svojom podrškom “ekološkom” skupu, koji je zet Vere Ristić koja je bila suvlasnik, ali i direktor kompanija "Eko energo" i vlasnik firme "Eko global" i borila se svim silima da bespravno izgradi mini hidroelekrtane i uništi srpske reke i prirodu.
    Uprkos tome što je ofšor kompanija Vere Ristić nastojala da izgradi sve ono protiv čega se danas "ekolozi" bore, porodična podrška Đokovića nije izostala demonstrantima koji su se svojski potrudili da građanima Srbije otežaju boravak i kretanje u sopstvenim gradovima.
    Novak Đoković je otvoreno na društvenim mrežama podržao protest "ekologa" i naišao na hvalospeve svih opozicionih medija i učesnika protesta. Međutim, na račun Jelenine majke, pa i nje same, na društvenim mrežama se konstantno vodi polemika o poslovima Vere Ristić, koji ni u najmanju ruku nisu naklonjeni ekologiji.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Dec 05, 2021 4:13 pm

ne znam zašto misle da ne znam kakvu dramu izazivaju sa ovim da proteste organizuju đilas i marinika, i da za tu svrhu imaju neke falš eko organizacije, pa to svi znaju
    plachkica

Post by plachkica Sun Dec 05, 2021 4:22 pm

ovo je sinhronizovano

Erős Pista

Post by Erős Pista Sun Dec 05, 2021 4:24 pm

Turul madár wrote:ne znam zašto misle da ne znam kakvu dramu izazivaju sa ovim da proteste organizuju đilas i marinika, i da za tu svrhu imaju neke falš eko organizacije, pa to svi znaju

Nisi u pravu, ali stvarno ne mogu da te ubeđujem. Đilas nije iza ovih protesta.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sun Dec 05, 2021 4:25 pm

plachkica wrote:ovo je sinhronizovano

Lol, udarili na Noleta. Pa hit. Bravo, samo napred.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

ćaća

Post by ćaća Sun Dec 05, 2021 4:30 pm

Cousin Billy wrote:I mene zanima ali sam upao u polusenilne reminiscencije na svet bulevarske štampe na razmeđu vekova. Disi ti bi u to vreme bio u nekoj redakciji i jurio na zadatke sa službenim diktafonom u torbici, nosio pres karticu koja je tada otvarala razna vrata, grebao se o knjige na sajmovima i živeo od kanapea i vinjaka iz plastičnih čašica, nemam nikakvu sumnju u to.

Zlatno doba. Solidne pare sam zaradio prodajući Demokratiju kao kolporter. Mada sam više to radio iz ubeđenja.

Starija je Demokratija i mislim da je bila vezana ne samo sa DS, već i sa Nedeljnim Telegrafom. Urednik Demokratije je bio pokojni Dragan Belić, koji je radio i u Nedeljnom Telegrafu. A ako se dobro sećam, baš su u Demokratiji objavljeni detalji afere Progres, zbog čega su suđeni Belić i Đinđić.
    ćaća

Post by ćaća Sun Dec 05, 2021 4:31 pm

Lol, kakav sam bio starmali...
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Dec 05, 2021 4:42 pm

Erős Pista wrote:
    Turul madár wrote:ne znam zašto misle da ne znam kakvu dramu izazivaju sa ovim da proteste organizuju đilas i marinika, i da za tu svrhu imaju neke falš eko organizacije, pa to svi znaju

Nisi u pravu, ali stvarno ne mogu da te ubeđujem. Đilas nije iza ovih protesta.

ne znam šta tripuješ ili glumiš, ali ovo je smešno. bukvalno su iza cele organizacije ovih protesta, ono kreni promeni je njihova ideja, eko straža isto. na svakom protestu u svakom gradu imaju raspoređene svoje ljude i koordinatore iz vrha stranaka, svako po dužnosti i rasporedu. malo je i čudna koincinedncija što ovo odjednom počinje kada je stvoren taj neki treći tim opozicije, pored njih i onih najdesnijih, a to je eko zelena opozicija ćuta ndb zelenović i štajaznam, pa sam sklon da poverujem i da im je cilj da njih sjebu ili primoraju da se utope.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Sun Dec 05, 2021 4:49 pm

Okej, ja ne razgovaram tako s tobom, ali dobro.

Naravno da se sad nakacinju razlicite politicke price, negde i Zelenovic, negde NDB, a negde i djilasovci, jeremicevci, demokrate i ostali, ali nije od toga pocelo, niti su inicijalni protesti poceli od njih. Dokaza za to je puno, a jedan od njih je i cinjenica da rezimski mediji nisu uspeli da iskopaju vezu organizatora sa Djilasom, a budi ubedjen da bi je iskopali da je ima.

Veruj mi da gresis.

_____

Anonymous
    Guest

Post by Guest Sun Dec 05, 2021 5:00 pm

ja ne pričam o inicijalnim protestima tamo u toj vukojebini dole gde se pravi rudnik, već o protestima sa ovim koordinisanim blokadama prošle i ove nedelje. to je njihova organizacija i njihov plan kao i org kreni promeni. msm jebem ja opoziciju koja i pored svog kriminala i govana koja pravi sns, ne sme da izađe imenom strankom i rečju mi rušimo ovo sranje, a ne Mi SmO EkOloZi

Post by Sponsored content

Current date/time is Sun Nov 17, 2024 7:27 am